Premiership / The FA Cup
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Engem igazábol nem nagyon érdekel hogy mit nyer az Arsenál amig szép focit játszanak!Mert nekem Ők csak a 3.-ak! A Barca és a Juve után de tény hjogy a három csapat közzül Ök játszenak a legszebben!!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
De a végén mindig a MU nyer!
Tavaly is szép focit játszott az arzenál még se mentek vele semmire! Igaz most erősebbek de bízok a hajrákban!

Hát azér már neharagudj de megnézem hogy mit csinál a Manchester az Aston Villa ellen:D bár sztem úgy is kikapnak:D
Arsenal meg tuti továbbjut, Premiershipből ők játszák a legszebb focit és teli vannak fiatalokkal ezétr is nagyon szeretem az Arsenal, de örökké a Barca
Arsenal meg tuti továbbjut, Premiershipből ők játszák a legszebb focit és teli vannak fiatalokkal ezétr is nagyon szeretem az Arsenal, de örökké a Barca
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Adebayor játékát én is nagyon birom. Eleve szeretem az Ilyen tipusu játékosokat mint pl. Carew, Ibrahimovics, Abebayor, akik annak ellenére h magas, erős csatárok, gyorsak és kumma technikásak.G-Jay írta:Az én szememben Adebayor mindíg is értékes volt! Szerintem hihetetlen technikás a magassága ellenére, nem ugy mint Robotpeti (Crouch, hogy mindenki értse)!
Lehet jobban jártunk volna vele mint Henryval (bár én örültem neki, nagy kedvencem)
G.
Adebayor néha az 1xrübb megoldás helyett, választ egy nehezebbez, szebbet, és sokxor nem jön be neki, ezért hagy ki elés sok helyzetet. Viszont az, h sokx kerül helyzetbe, és magának is megtudja csinálni a hyelyetet, az nagyon jo. Ha még javitana egy picit a helyzetkihasználásán..

Visszajáccásokból mindig kiderült!
Volt egy ami nem volt az de az nem osztott nem szorzott 3-0 nál!:D
Ivanovicot sztem csak Abramovics ismeri ő meg idehozza hát ha beválik!
Volt egy ami nem volt az de az nem osztott nem szorzott 3-0 nál!:D
Ivanovicot sztem csak Abramovics ismeri ő meg idehozza hát ha beválik!
Az én szememben Adebayor mindíg is értékes volt! Szerintem hihetetlen technikás a magassága ellenére, nem ugy mint Robotpeti (Crouch, hogy mindenki értse)!
Lehet jobban jártunk volna vele mint Henryval (bár én örültem neki, nagy kedvencem)
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- aka Game90
Te csak ezért jársz ebbe a topicba?GoDJonzen írta:Én is nézem és reménykedem hogy vhogy a végére elveszítik a bajnokságot!:D

Mert aztán mindegyik jogos szokott lenni...Hozott na és? Ha egyszer jogos akkor nem mind1!

Sztem a MU egy kicsivel több segítséget kap a bíróktól (valaki számolja már össze, hogy mennyi 11-est kaptak ebben a szezonban...)...
Ez a Branislav Ivanovic ennyire jó játékos? Mert én még nem hallottam róla. Meg minek a Chelsea-be védő?

Arsenal - Tottenham
Szerda, Sport1, 20:45
Ligakupa elődöntő
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem mintha az Arsenal a patyolat góljairól lenne híres.Mondjuk ezt a vitát lehetne folytatni reggelig,lényeg,hogy ez a 2 csapat és még talán a Chelsea lesz végig versenyben a bajnoki elsőségért.
Glory,Glory Manchester United!

Glory,Glory Manchester United!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Miről bexélx
Ennek a forditoja szokott lenni, pl. a cselzi ellen is 3mat rugtunk, ehhez képest 1-0 lett a vége
Perxe, nem sok 11 miatt van versenybe a mu, de azért pár pontot hozott nekik, és igy van, akár mennyire is fáj

Perxe, nem sok 11 miatt van versenybe a mu, de azért pár pontot hozott nekik, és igy van, akár mennyire is fáj

ja főleg hogy igazából az semmit sem ha azt vki nagyképűen kihagyja(CRoni)!Nem a tizik miatt vagyunk még mindíg versenyben,akár mennyire is fáj.
Más hogy az arzenált meg ítéletekkel kedvezik, mint pl. leseknél hol az ellenflet állítják meg ok nélkül hol pedig nekik nézik el a lest!Vagy szabadrúgás megdása mikor az nem is volt az!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem is te lettél volna,ha ezt nem szúrod bele a végére..LG írta:Ráadásul az Arsenal nem rud minden 2. meccsén 11st

Nem a tizik miatt vagyunk még mindíg versenyben,akár mennyire is fáj.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Akármi legyen a vége, az Arsenalt egy rossz szo nem érheti akkor sem, ha nem lexnek bajnokokGoDJonzen írta:arzenál..cöh
lesz itt még ne MU-lass!

Hiszen sokan 4-5. helyre várták őket, erre megleptek mindenkit. Egy fiatal csiko csapattan, szemetgyönyörködtető futballal versenyben vannak. Tudnak küzdi, igazi egységes csapat

A muuu meg toronymagasan esélyes volt év elején, tele nagy sztárokkal. Ráadásul az Arsenal nem rud minden 2. meccsén 11st

- robertfcb
- Capitá del Barça
Elveszti? Hát ha jóltudom 3 éve nem volt bajnok az Arsenal. Egyenlőre max. megnyerhetik
. Eddig számomra egyedül az Everton volt szimpatikus csapat a Premier League-ből, de ebben az évben az Arsenal is szimpatikus kis csapat lett számomra. Ha már az Everton nem nyerheti meg akkor nyerjen az Arsenal 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Én is nézem és reménykedem hogy vhogy a végére elveszítik a bajnokságot!:D
Viszont bl-ban remélem kiverik a milánt!
Viszont bl-ban remélem kiverik a milánt!

Nekem nem kell őket bemutatni, minden Arsenal meccset nézekraulreal írta:Adebayor sokkal jobb mint azt sokan hinnék, és RVP is hihetetlen player, na meg Fabregas és Rosicky is.

Benzema
Összetenném a két kezem, ha Arsenalba menne. Ő lehetne az Henry
Abebayornál meg ugy vettem észre, sokxor azért haggya ki a helyzettet, mert tul szépen akarja megoldani

Abebayornál meg ugy vettem észre, sokxor azért haggya ki a helyzettet, mert tul szépen akarja megoldani

-
- aka Game90
Yah, főleg a bajnokság elején, amikor főleg a 80. perc után találtunk be.GoDJonzen írta:1. mert majdnem mindig nagyon korán megszerzik a vezetést
Eduardo már a Dinamo Zagreb-ben és a horvát válogatottban is elég jól nyomta (106/73 ill. 21/13 meccs/gól). Neki is kellett egy fél év mire felvette a PL ritmusát. De mostmár kezd belelendülni, már 10 gólnál tart.Zozzy 5 írta:Eduardo-ról ezelőtt semmit nem hallottam, Adebayort meg nem tartottam olyan nagy valaminek a Monaco-ban. Erre tessék...
Adebayor-nak viszont nagyon sok helyzet kell, hogy betaláljon, de még így is 2. a PL góllövőlistáján. Fabregas pedig a legtöbb gólpasszt adta

L. Diarrát viszont nagyon sajnálom, alig játszik

Arsenal hírmorzsák

- állítólag Merida megy kölcsönbe a Sociedadhoz
- a Milan Walcottot és Denilsont vinné (ez elég meglepő, nem hinném, hogy 19 éveseket igazolnának

- Eboué, Touré és Song (bár érte nem kár) kb. 10 meccsről fog hiányozni az ANK miatt
- akik jöhetnek: Casilla (Real Castilla, kapus), Luke Freeman (csatár, 15 éves...), Yoann Gourcuff (Milan), Nikolay Dimitrov (Levski Sofia), Karim Benzema (Lyon), Martin Caceres (Recreativo) és Dani Parejo (Real Castilla)

Viszont én abban bízok mint általában az arzenálnál mindig...a végén elbukják 
2003ban is nekik állt a zászló aztán...
99 , 01 ben is!
Várom a MU-arzenált!

2003ban is nekik állt a zászló aztán...

Várom a MU-arzenált!
Az Asenal vesztes állásbol is nagyok sokxor fordit. Meg ha Adebayor golt lő, ami mostanában gyakran megtörténik, akkor sosem kap ki az ArsenalGoDJonzen írta:2 ok miatt lehet bajnok az arzenál:
1. mert majdnem mindig nagyon korán megszerzik a vezetést!
2.mert aC. Roni kihagyta a WHU ellen a 11est!:D De remélem a MU ismét bajnok lesz!

2 ok miatt lehet bajnok az arzenál:
2.mert aC. Roni kihagyta a WHU ellen a 11est!:D De remélem a MU ismét bajnok lesz!
-
- Llegenda del Barça
Nem kis gólok...És érdekes, mert még ha ők nem is ismeretlenként érkeztek, mint sokan, akkor sem biztos, hogy ha Wenger anno nem hozza el őket, akkor ezt vki más megtette vnaGame90 írta: Ja és persze:
Arsenal - West Ham 2-0
G.: Eduardo 2', Adebayor 18'
Összefoglaló:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/120337
Ez az Eduardo nagyon érzi a kaput

Eduardo-ról ezelőtt semmit nem hallottam, Adebayort meg nem tartottam olyan nagy valaminek a Monaco-ban. Erre tessék...