Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is így gondolom, csak Rijkaard elég keményfejuBodi írta:Hát nem lehet minden poszton világklasszis,de Jorquerat kipróbálhatná többet Rijkaard,és lehet,hogy belőle világklasszis válna!LG írta:Az melékezetes BL donto ota Casillas a reál legfontosabb játékosa, rengeteg meccset nyert meg nekik.
Valdés se rosz kapus, de Casillastol nagyon messze van. De nem lehet minden poszton világklasszisunk
Hát nem lehet minden poszton világklasszis,de Jorquerat kipróbálhatná többet Rijkaard,és lehet,hogy belőle világklasszis válna!LG írta:Az melékezetes BL donto ota Casillas a reál legfontosabb játékosa, rengeteg meccset nyert meg nekik.
Valdés se rosz kapus, de Casillastol nagyon messze van. De nem lehet minden poszton világklasszisunk
Hát az hülyeség lenne.Ne haragudj de hülye ötlet.LG írta:Szvsz Jorquera a 2 meccsen amin szot kapott tobbet mutattot mint Valdés au egész évben. Lekéne ultetni a padra aztán kiváncsi lennék még mindig olyan "izmos"-e lenne.
hát, sok rosszat el lehet mondani a púposokról, de hogy a hátvédsoruk rossz lenne... sok csapat szeretne egy olyan [auto_cenzúra] sort magának.Subinho írta:...pl. juventusban szívta volna a gólokat...
Hát Valdés bácsin a Levante elleni kidobása után elgondolkodtunk rajta.Rivaldinho írta:Az egész szezonban jól védett! Jobban mint a casijász
meg esetleg a kapusuk...Subinho írta:hasonlítsuk csak össze:
helguera-pavon-meija-bravo, ill.
puyol, marquez, edmilson, oleguer
gravesen, guti, zidaneöreg, bénabeckham, ill.
deco, xavi, bommel
raul, ducironaldo, gyerekrobinho, baptista, ill.
ronaldinho, eto'o, giuly, larsson
hááát, asszem nem kell elmagyaráznom...
talán csak a szélső hátvédek jobbak, mert azért robi carlos ver mindenkit, de a többi...főleg a középső védők igazi galaktikusok!!!!!!!
Ne hasonlítsuk össze Robinhot és Baptistat,van különbség bőven!Baptista szerintem se lesz nagy szám,viszont én Robinhot nagyon nagy tehetségnek tartom!laci18 írta:Szerintem is így lwsz mivel most mindenki Baptistától és Robinhotól fogja várni a csodát. Aztán lehet hogy az lesz velük mint mondjuk Forlánnal. Ő is senki volt a Manchesterben a villarrealban meg aranycipős lett Eto'o-t megelőzve holtversenyben Henryvel, azért ez sem semmi.Subinho írta:egyébként még az sem nagyon biztos, hogy a frigótól, meg az owentől jobbak lesznek, mert hogy erre a posztra mentek, nem???
sztem baptistával ua. lesz mint anno Flavioval, meg Savioval, meg Riquével. Nagyon jó gyerekek, mert az előző kis csapat köréjük épített, de most a padot fogják koptatni... aztán majd elmennek valami középcsapatba és ott megint jók lesznek...
Csak azt mondat, amit a szurkolók hallani akartak... Mennyit ilyet hallotunk már...Bodi írta:Ha a Barca vette volna meg,akkor azt mondogatná,hogy soha nem akart ő a margitba menni,mindig a Barca volt az álma.A Nou Camp közepén ordibálná,hogy Madrid $!%$+!Badi írta:na ez is elást magát nálam
Most meg dumál,hogy mindig a Madridba akart menni...
Utálom az ilyeneket!
Szerintem is így lwsz mivel most mindenki Baptistától és Robinhotól fogja várni a csodát. Aztán lehet hogy az lesz velük mint mondjuk Forlánnal. Ő is senki volt a Manchesterben a villarrealban meg aranycipős lett Eto'o-t megelőzve holtversenyben Henryvel, azért ez sem semmi.Subinho írta:egyébként még az sem nagyon biztos, hogy a frigótól, meg az owentől jobbak lesznek, mert hogy erre a posztra mentek, nem???
sztem baptistával ua. lesz mint anno Flavioval, meg Savioval, meg Riquével. Nagyon jó gyerekek, mert az előző kis csapat köréjük épített, de most a padot fogják koptatni... aztán majd elmennek valami középcsapatba és ott megint jók lesznek...