Akik itt arról beszélnek hogy jöjjön csak Cesc a padra majd jó lesz, de max 35-ért azok szerintem nagyon nincsenek képben. A 35m aprópénz érte ezt a Barca vezetők is tudják, ez csak amolyan kötelező kör volt, lesz itt még ajánlat jóval nagyobb. 23 évesen a világ egyik legjobb irányító középpályásáról beszélünk, csak Xavi jobb nála de ez sem biztos hogy sokáig lesz így, lőni már most is jobban tud mint ő. Az angol bajnokságban idén 27 meccsen lőtt 15 gólt és adott ugyanennyi gólpasszt, a BL-ben ez a mutató 8 meccsen 4 gól és 3 assziszt. Gyakorlatilag ha az ellenfél térfelén tartózkodik bárhonnan bárkinek odapasszolja a labdát és már ott is a gólhelyzet. Ajánlom ezt a videót megtekintésre:
http://www.youtube.com/watch?v=-KTaSnB3aV4
Biztos h Pep már tudatta vele h alapemberként számít rá máskülönben nem kérte volna el magát és nem indítottunk volna ilyen offenzívát érte. Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni ezt még nem tudjuk, biztos van olyan felállás is amikor mind a hárman a pályán tudnak lenni ez Pep fejében már valószínű h ott van. Iniesta gólokban és assziszoktban sajnos nem a legjobb, ellenben bármikor lecselez 1-3 védőt s máris ott van a 16oson belül és szintén gólhelyzet alakul ki, és úgy vezet labdát mint Messi, szóval Pep tudja mikor ki fog játszani melyik csapat ellen kire van nagyobb szükség a pályán.
Azt sem értem hogy sokan fel vannak háborodva hogy az Arsenal miért nem engedi el Cesct 35ért amikor ő megmondta hogy le akar lépni, ellenben mi ne adjuk oda Tourét 35 alatt a Citynek mert hogy képzelik fizessék csak meg az árát! Egyébiránt ő is kinyílvánította már hogy menni akar, sőt mitöbb már meg is egyezett egy klubbal.
Egy szó mint száz Cesc ára sajnos sokkal több mint 35 mivel 23 éves még csak, és további 5 év hátra van a szerződéséből, szerintem a vezetők tudják is hogy ez lesz vagy 50-55 a kérdés csak az hogy az ágyúsok engedik -e ennyiért. De ne legyen senkinek kétsége afelől hogy megfogja szolgálni az árát és helye is lesz a csapatban.
Nem szabad vele kapcsolatban fukarkodni gyakorlatilag az a tét hogy nálunk válik -e legendává vagy Madridban. Max 2 éven belül de inkább idén vagy jövőre el fog jönni a kérdés csak az hogy hova. Egyenlőre minket favorizál de először a kluboknak kell megegyezni ugyebár...