Bajnoki Mérkőzések 07-08
Ne aggódjatok,most mondták a Sport1-en,hogy a Ronaldinho ügy meg lesz oldva így,vagy úgy..
Jól játszottunk hajtott mindenki végig.Ha ebben a szellemben lépünk pályára nem nagyon tudnak megállítani! Akár Ronival,akár nélküle.

- Replikator
- Barça C
Rijkaard úgy gondolta hogy már biztos a győzelem ezért behozta mindenki kedvencét aki hozta a hozzá fűzött reményeket és felhozta a Sevillát csak nehogy véletlenül nyugodtan lehessen végignézni még azt a 10 percet "Oleguert". Köszönjük hogy ij izgalmakat szerzett.
Ettől eltekintve jó volt a meccs.
Ettől eltekintve jó volt a meccs.
-
- Llegenda del Barça
az mindenesetre megnyugtató, h olyan gyerekek vannak a talonban, mint dinnyó és a samu.Rivaldo11 írta:Most nekem sem hiányzott Ronaldinho, de ne feledjük el, hogy ha csak 70 %-ot hoz, az már világklasszis teljesítményt jelent...
Igaz, jelenleg még ettől a hetven procenttől is messze van...
Más: Henry meccsről meccsre jobban mozog, legalábbis formája javuló.
A gólpassza az zseniális volt!
A fiataljainkban pedig óriási lehetőségek vannak!
anri pedig eszméletlenül alázatos játékos, ilyen kaliberű zsugást ennyire kaparni és ennyire alárendelni magát a csapat érdekeinek, még nem nagyon láttam. jól jártunk ezzel az emberrel.
már az sem érdekel, h francia.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- harcilepke
- Jugador del Barça
Messi, Messi, Messi....
ezt kihagytam az elöbb
ezt kihagytam az elöbb
- harcilepke
- Jugador del Barça
Szép volt nehéz volt.....
Nem hiszem el hogy képes volt megbontani a tökéletes védelmet.... 4 perc alatt a gyerek, akinek a nevét nem mondom ki csinált egy gólt... Jobb helyeken mint Kolumbia már rég kinyírták volna
Rangadó nyertünk, ez is rég volt már
Nem hiszem el hogy képes volt megbontani a tökéletes védelmet.... 4 perc alatt a gyerek, akinek a nevét nem mondom ki csinált egy gólt... Jobb helyeken mint Kolumbia már rég kinyírták volna
Rangadó nyertünk, ez is rég volt már
Talán sokan megköveznek érte, de Ronnie hiánya nekem nem tünt végzetesnek, sőt. Ha megint formában lesz azért szívesen látom majd. 

Barca,Barca,Baaaarca!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Most nekem sem hiányzott Ronaldinho, de ne feledjük el, hogy ha csak 70 %-ot hoz, az már világklasszis teljesítményt jelent...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En azt hittem hogy van annyi onbecsulese a Sevillanak hogy nem all be 9 emberrel vedekezni..tevedtem
minden csapat beall ellenunk..aminek orvendek h vegig probalkoztak a fiuk..meg is lett az eredmenye...

Tiziano Crudeli fan 

A védelem szerintem hihetetlen jót teljesített(presas beállásáig
), egyszerűen nem hagytuk asevillát játszani...
egyszer megnéznék egy messi,bojan, giovanni csatársort...

egyszer megnéznék egy messi,bojan, giovanni csatársort...
-
- Llegenda del Barça
Nyertünk
Nyertünk
Nyertüüünk
Ez a legfontosabb.
Ezellen a Sevilla ellen tökéletes eredmény. Egyébként hányingerem van tőlük...
A védelem penge, és ha van hajtás, akkor gólok is jönnek. Az egész csapat felszabadult, így Henry is, a fiataljaink pedig zsenik...
Így tovább!
Viszont egy alakzatváltás lehet, hogy nem jönne rosszul. Már elég kiismerhetőek vagyunk, ugyan az a játékunk, ami 3 éve. Most kiküzdöttük, de akkor is.

Ez a legfontosabb.
Ezellen a Sevilla ellen tökéletes eredmény. Egyébként hányingerem van tőlük...
A védelem penge, és ha van hajtás, akkor gólok is jönnek. Az egész csapat felszabadult, így Henry is, a fiataljaink pedig zsenik...
Így tovább!
Viszont egy alakzatváltás lehet, hogy nem jönne rosszul. Már elég kiismerhetőek vagyunk, ugyan az a játékunk, ami 3 éve. Most kiküzdöttük, de akkor is.
Grat a fiúknak, Lio megint szépségdíjas gólt lőtt
Bár a játék csak a 2. félidőben volt olyan, ami elvárható.
Oleguer az agyamra megy, bár a Tippjátékban most jót tett velem!

Bár a játék csak a 2. félidőben volt olyan, ami elvárható.
Oleguer az agyamra megy, bár a Tippjátékban most jót tett velem!

Barca,Barca,Baaaarca!
-
- Llegenda del Barça
akármilyen "puding" volt a sev, ez egy nehéz meccs volt. tavaly ennél jóval könnyebb történeteket is "bebuktunk" egy xre, úgyhogy mindenképpen gratulálok a srácoknak, elsősorban messinek!
egy bajnoki rangadó meg van!
amúgy szentségtörés ide, vagy oda, nekem nem tűnt fel ronaldinho hiánya...
egy bajnoki rangadó meg van!
amúgy szentségtörés ide, vagy oda, nekem nem tűnt fel ronaldinho hiánya...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na kérem! A mai meccs az nehéz volt, a Sevilla nagyon visszaállt. Ha korábban sikerült volna begyötörni az elsőt, akkor nem állunk meg két gólnál! Javulunk, és a keret erősségét jelzi, hogy Dinho nélkül vertük a Sevillát(tudom, gyenge mostanában, de azért...). Még pár forduló, és minden ok. lesz!
Akiket kiemelnék: Messi-Zseni, az első számú sztárunk, Henry-nagyon akart, szép gólpasszt adott, Abidal, aki végig szenzációs volt, Yaya, aki már rendszeresen a legjobbak közé tartozik, valamint a Milito-Marquez kettős.
Rijkaardnak is nagy grat, Remek cseréket hajtott végre, valamint az is nagy húzás volt, hogy Oleguert nem előbb hozta be, így csak egy gólt kaptunk róla...
Akiket kiemelnék: Messi-Zseni, az első számú sztárunk, Henry-nagyon akart, szép gólpasszt adott, Abidal, aki végig szenzációs volt, Yaya, aki már rendszeresen a legjobbak közé tartozik, valamint a Milito-Marquez kettős.
Rijkaardnak is nagy grat, Remek cseréket hajtott végre, valamint az is nagy húzás volt, hogy Oleguert nem előbb hozta be, így csak egy gólt kaptunk róla...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
azért nem csaak oli volt a hibás...oda valdesnek rég ki kellett volna jönnie....
de mind1, a lényeg h megvan....
szép volt messi,szép volt fiúk
de mind1, a lényeg h megvan....
szép volt messi,szép volt fiúk
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- zolinho15
- Jugador del Barça
Szép volt jó volt! Megvan a 3 pont! Oleguer meg takarodjál már bocsánat, de elöbb vagy utóbb megáll a szivem miatta!
Viva Barca and Viva Espana. Més que un club!
Lionel Messi is the best young player in the world!
Lionel Messi is the best young player in the world!
Egész jó volt, előbb utóbb beindul vmi... A Sevilla bszottul betömörült, ezért nem tudtunk mit kezdeni. Viszont akartak, nem a tutyi-mutyi labdázgatás volt. Már csak jobban megnyomják a széleket, nem egymás háta mögé passzolnak, és javulunk folyamatosan.
Vazzeeee, presasnak 3 perc elég a gólhoz.
Vazzeeee, presasnak 3 perc elég a gólhoz.

Nos egy kalappal kívánok a srácoknak mára!!! Remélem éjfél körül sokan elégedetten fogják álomra hajtani a fejüket innét a fórumról!!!
Ami a Szentélyt illeti szép lexx ha kéxx lexx!:D
Forca Barca!!! Visca Cataluna!!!

Ami a Szentélyt illeti szép lexx ha kéxx lexx!:D
Forca Barca!!! Visca Cataluna!!!
off:
teccik de szerintem ez oan alap dolog
örülök hogy sokan használjuk 
kis család
mihu amúgy Nyíregyháziassága miatt testvéér
de persze ti is azok vagytok
ui.: jobb ma egy off,...

kis család