Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
énis.. egymaga hány gólt is lőtt egy holland bajnokin?Sharky írta:Titinho írta:Afonso Alves - HeerenveenMiddlesbrough - klubrekordot jelentő 12 millió fontért!
![]()
![]()
![]()
![]()
Azt hittem valami nagyobb klubba fog menni
Erre én is gondoltam, h ők 2en nem biztos, h megférnének 1ütt. Vmelyik nem paszolna a másiknak, hanem lőne egy igéretes helyzetben, és már jönne is a cirkusz...Drigo írta:Szerintem semmi szükségünk Benzemára, főleg nem ennyiért.
Drogba meg maximum akkor férne be a csapatba, ha a vezetőség eszét vesztené és eladné Eto'ot. Kettőjüknek akkora az arca, hogy más már nem férne fel a pályára.
Leszünk olyan gyökerek, hogy nem megyünk bele, meglátod!Aprieto írta:Asszem el kell döntenie a vezetőségnek kell-e Benzema vagy sem és hogy mennyire nyúlnaka zsebükbe érte, ugyanis a Manchester United bejelentkezett érte és Ben Arfáért.
Kettőjükért 60 millió €-t tennének le az asztalra....
Akkor lemondhatnak Puyolrólel fuero írta:Alan HuttonSpurs
Ahogy tudom, hívta volna a NUFC is, szerintem azzal jobban járt volna, ott úgyis átalakulnak, Owennel jó kis páros lehetett volna.Gaba írta:Jermaine Defoe a Portsmouthba igazolt? hát nemtom jó döntés-e...
A multkor még az volt, h szivesen játxana 1ütt Etooval. Bár sztem inkább ennek lehet több köze a valosághozbarcamessi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=168156
Tudom hogy nemzetisport meg minden, de azért én rohadtul nem örülnék nekiHa már elmegy a Chelseaből, akkor vagy jöjjön hozzánk
![]()
, vagy menjen a Milanhoz! CSAK NE A Madridba!!!
Szvsz jo, mert a Tottenham-nél mostanában csak csere.Gaba írta:Jermaine Defoe a Portsmouthba igazolt? hát nemtom jó döntés-e...