Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez így van. nem kell ide "ronaldinho-párt" v "antironaldinho-párt", ide fcbarcelona-párt kell.LG írta:Mi ezcruyff írta:1-0 IDE és a Ronaldinho-pártnak!![]()
![]()
De azthiszed, h akik birálták őt (mint pl. én) azok azért szurkolnak, h rosszul játxon
Akkor nagyon tévedsz. Mi is ugyanugy szurkolunk neki, és szeretjük is, de ha nem ugy játxik ahogy kell, akkor kritizáljuk
jogosan. Viszont ha jol játxik, akkor megdicsérjük érte.
Mi ezcruyff írta:1-0 IDE és a Ronaldinho-pártnak!
Miért ne?Ádám02 írta:egyébként ha szétváltak akkor mér nézték Ronit?Zozzy 5 írta:Érdekes, én is valami olyasmit hallottam, mint Elprat, vagyis, hogy csak inkább ilyen kaland volt, amiből született egy csemete.
Tényleg érdekesZozzy 5 írta:Érdekes, én is valami olyasmit hallottam, mint Elprat, vagyis, hogy csak inkább ilyen kaland volt, amiből született egy csemete.
Vito írta:Janaína Viana Mendes brazil táncosnő, Joao anyja, Ronnienk testi és lelki társa.sub_bass írta:Az anyuka kicsoda?
Nem tudom, mire gondolsz, de biztos neked van igazad. Vagy szerinted a tavaly idény végi teljesítményünk - espanyol, betis - maga volt a tökély. Mert ha neked az tetszett, akkor okés. Nekem, nem, nagyon nem.mrmonster írta:Te beszélsz fanyalgásról? A tavalyi szezon végén "nyújtott teljesítmény"-edet elég nehez túlszárnyalni, ha már fanyalgásról beszélünk. Akkor még mindenki senki volt a csapatban, most meg jó a csapat, stb...varga tamás írta:Amúgy látom a fanyalgóknak semmi sem elég, nem baj - húzzák csak a szájuk szélét, ők tudják.
Egyébként meg nyilvánvaló hogy Rivaldinho abszolút humorból írta, amit írt, mit kell itt álszentkedni?
én is szeretném tudni eztmypeter írta:és akkor mi van rijkaard lányával?
lehet eddig is kint volt csak nem mutattákRivaldo11 írta:Arra, hogy kinnt volt a meccsen a felesége, és a kisfia.
Akkor azzért mutatták őket mutatták annyira!!!Rivaldo11 írta:Arra, hogy kinnt volt a meccsen a felesége, és a kisfia.Atesz írta:Ezzel mire gondolsz???FCB_gábor írta:nem akarok károgni, főleg most amikor végre jól játszott, de remélem nem csak a család miatt hajtott ezen a mérkőzésen
Arra, hogy kinnt volt a meccsen a felesége, és a kisfia.Atesz írta:Ezzel mire gondolsz???FCB_gábor írta:nem akarok károgni, főleg most amikor végre jól játszott, de remélem nem csak a család miatt hajtott ezen a mérkőzésen