Én még emlékszem a Mourinho-érára, amikor sorra kapta a cselzi a büntetőket, a kegyelem-szabadrúgásokat a 16-os közeléből, és az enyhe ítéleteket. Ha az elmúlt időszakot nézzük, a cselzi sokkal több bírói segítségben részesült, mint a MU.Saviola írta:Néha kicsit elszalad veled ló,mint pl. most.LG írta:de ugye tudjuk h angliában minden biro a munak fuj.
Premiership / The FA Cup
-
- Az Eurobarca Anonymusa

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Vagyis Fülöpnek rúgta a gólt.grecki írta:Gera is gólt rúgott a Leicesternek.

Tímár Krisztián és Halmosi Péter is végigjátszotta a Plymouth meccsét. Előbbi a 71. percben öngólt szerzett, 11 méterről vette be saját kapuját. A Bristol City együttesében nem volt nevezve Vaskó Tamás
Balogh Béla nem volt ott a Colchester keretében, csapata nélküle kapott ki 4-1-re Cardiffban. Ferenczi István kezdőként 70 percet játszott a Crystal Palace ellen gólnélküli döntetlent játszó Barnsleyban.
Király Gábor védte a Burnley kapuját, csapata 3-2-re verte idegenben a Wolverhamptont.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez így vanLG írta:És azt miért irodbarca99 írta:Ronaldo is eljátszotta a nagyhalált egy 11-esért.![]()
![]()
Ez ugyanolyan általános dolog, mint este sötét van, reggel korán van, nyáron meleg van, cronaldo szinészkedig és 11st kap, pedig a birok nem lehetnek akkor faxok, h ezredxere bexopják, de ugye tudjuk h angliában minden biro a munak fuj. Szoval nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J
" ezt minden meccs után leirni.

amúgy úgy tudtam,hogy 3-1ért és 4-1ért is 3pont jár

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
És azt miért irodbarca99 írta:Ronaldo is eljátszotta a nagyhalált egy 11-esért.![]()

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Szombat :
* Reading-Liverpool 3-1 (Hunt 17. – tizenegyesből, Doyle 60., Harper 67., ill. Gerrard 28.)
* Manchester United-Derby 4-1 (Giggs 40.), Tévez (45., 60.), Ronaldo (90. tizenegyesből), ill. Howard (76.)
* Chelsea-Sunderland 2-0 (Sevcsenko 23.), Lampard (75. – tizenegyesből)
* Newcastle-Birmingham City 2-1 (Martins 36. – tizenegyesből), Diagne-Faye (90.), ill. Jerome (7.)
* Everton-Fulham 3-0 (Yakubu 51., 61., 79.)
Vasárnap:
* 2007.12.09. vasárnap 14:30 Middlesbrough - Arsenal
* 2007.12.09. vasárnap 16:00 Tottenham - Man. City
* 2007.12.09. vasárnap 16:00 Bolton - Wigan
* 2007.12.09. vasárnap 17:00 Blackburn - West Ham
* Reading-Liverpool 3-1 (Hunt 17. – tizenegyesből, Doyle 60., Harper 67., ill. Gerrard 28.)
* Manchester United-Derby 4-1 (Giggs 40.), Tévez (45., 60.), Ronaldo (90. tizenegyesből), ill. Howard (76.)
* Chelsea-Sunderland 2-0 (Sevcsenko 23.), Lampard (75. – tizenegyesből)
* Newcastle-Birmingham City 2-1 (Martins 36. – tizenegyesből), Diagne-Faye (90.), ill. Jerome (7.)
* Everton-Fulham 3-0 (Yakubu 51., 61., 79.)
Vasárnap:
* 2007.12.09. vasárnap 14:30 Middlesbrough - Arsenal
* 2007.12.09. vasárnap 16:00 Tottenham - Man. City
* 2007.12.09. vasárnap 16:00 Bolton - Wigan
* 2007.12.09. vasárnap 17:00 Blackburn - West Ham
Ronaldo is eljátszotta a nagyhalált egy 11-esért.

Én nekem mindig is szimpatikusabb volt a munál. De azért szurkolni nem fogok nekik igy sem.
Amugy most sem mutattak vmi tul sokat a Sunderland ellen. második goljuk hatalmas kamut11, Sevcsenkot meg el kéne a pitsába zavarniuk meg iszonyat fos.
A Villa-Porstmuth jo meccs volt viszont, Muntári 2 bombagolt akasztott
Amugy most sem mutattak vmi tul sokat a Sunderland ellen. második goljuk hatalmas kamut11, Sevcsenkot meg el kéne a pitsába zavarniuk meg iszonyat fos.
A Villa-Porstmuth jo meccs volt viszont, Muntári 2 bombagolt akasztott

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mióta Murinho elment a cselzitől, Henk meg odament, egész megszerettem őket...................
Én az Arsenal mellett már nekik szurkolok
Én az Arsenal mellett már nekik szurkolok

Hát ja, tul vagyunk egy nehéz meccsen, de most megint egy nehéz ellenfél jön
Azért remélem vhogy legyürjük a szarkákat, de nehéz lex. Azért nem semmi, h ennyi idő alatt, ennyi sérültel nem pudak ki az Arsenal. Nagyon nagy bennük a motivácio 

-
- aka Game90
Én nem találtam róla semmit. Sztem nem lehet annyira súlyos akkor...LG írta: Igaz őt meg ki kellett volna állitani, mert lerugta szegény Hlebet, brutálisanTélleg tudjátok mi van vele
![]()
Gólok:
1-1 Flamini
1-2 Adebayor
Mostanában pedig heti 2 meccset fog játszani az Arsenal. Szerdán pl. a Newcastle-lel...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kemény meccs volt, nem szabadott volna annyira visszaálni a 2. félidőben, mert az Aston Villa Carewel az éllén igen veszélyes volt. Igaz őt meg ki kellett volna állitani, mert lerugta szegény Hlebet, brutálisan
Télleg tudjátok mi van vele

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egy darabig néztem, tényleg ügyesen nyomta a srác, de ez a mi Oralndink? Én azt hittem, hogy csak valami névrokon
Mókás kis meccs volt, d e a végébe belealudtam, hosszú hetem volt.. 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- bati1989
- Jugador del Barça
Néztem és ott játszik!A pálya gyalázat volt mert kegyetlenül esett az eső!Inkább iszapbirkózáshoz hasonlított a meccs!Orlandinak voltak azért olyan megmozdulásai ami kiemelték a mezőnyből!De igen kevés!De mondom ez írható a pálya rossz minőségére!

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Horshambarca99 írta:Nézte/nézi vki a FA kupa meccset a S2-n? A Swensea játszik vmi (számomra - névre legalábbis biztosan - ismeretlen) kiscsapattal. A lényeg az, hogy ha jól tudom most ott játszik (mármint a Swensea-ben) Orlandi. Ha vki volt olyan merész, és nézte, írhatna a srácról.

Nézte/nézi vki a FA kupa meccset a S2-n? A Swensea játszik vmi (számomra - névre legalábbis biztosan - ismeretlen) kiscsapattal. A lényeg az, hogy ha jól tudom most ott játszik (mármint a Swensea-ben) Orlandi. Ha vki volt olyan merész, és nézte, írhatna a srácról. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért az messze túlzás,h bukdácsolna a M.U.
Ezt most benéztünk sajna,de előtte simán hoztuk a meccseinket,jó,szép,meggyőző játékkal...és szntem így is folytatjuk,persze azért kár a 3pontért...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tény, a MU most bukdácsol, és nem játszik olyan jól, mint tavaly, de ettől még ők lesznek a bajnokok. Az Arsenal el fog fogyni az idény második felére, a Pool nem tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani, a Chelsea pedig Mourinho távozásával legfontosabb emberét vesztette el.
Go MU!
Go MU!

- noname
- Llegenda del Barça
Off: Raziel, nem csak te szurkolsz több csapatnak, de Game, én és a többiek akik így vannak, azok akkor is szurkolnak a kedvencüknek ha nem megy nekik, de Te csak akkor mondod h ennek és ennek szurkolsz, amikor épp jól megy nekik.Nem furcsa ez egy kicsit?
Nem akarok veszekedni, de amikor ezt kitetted, akkor is néztem egy nagyot.Na Peace.
Arsenal pedig bajnok lesz, ez egyre biztosabb, semmiben se tudja felülmúlni, se a legyengült cselzi, se a nagy csalódást jelentő MU, sem pedig a szokásos gyenge Pool.A City se gyenge.
Spurs
várom a feltámadást!

Nem akarok veszekedni, de amikor ezt kitetted, akkor is néztem egy nagyot.Na Peace.
Arsenal pedig bajnok lesz, ez egyre biztosabb, semmiben se tudja felülmúlni, se a legyengült cselzi, se a nagy csalódást jelentő MU, sem pedig a szokásos gyenge Pool.A City se gyenge.

Spurs

A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Legalábbis Football Managerbe nagyon jó lesz...Frank Rijkaard írta:Igen, ez tényleg sok egy kicsit, de az a Modric gyerek nagyon jól toljaGame90 írta: Modric-ért pedig 30 millió fontot (!! kicsit sok...) adna a Chelsea és az ArsenalNagyon jó játékos, és még milyen lesz belőle...

Egyébként annyit talán még nem ér, 10-15-20 milla legfeljebb...