Ami sehova se kapcsolódik
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én is kerestem már hozzá, de nem találtam én sem használhatót...nb.nb.nb írta:Tudtok nekem segíteni? Az Animation shop 3hoz kéne 1 jó crack, ami megy is. 1 csomót letöltöttem már de egyikse tudja megcarckelni. A segítségeket előre is köszönöm

Szal sorry, de nem tok ezügyben segíteni.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ezzel próbáld: http://enrique.atw.hu/gwave504.exeRapika írta:Még mindig megköszönném,ha segítnétek...Rapika írta:Tudtok vmi programot ajánlani,esetleg linket is adni,amivel mp3 formátumú zenét lehet "vagdosni"?
Szóval pl. a refrént kivágni,és elmenteni mp3ban...
Serialt meg keress a serials.ws-en.

- Charlie
- Öreg Harcos
Rányomx arra az URL-re amit én adtam neked,akkor bejön 1 oldal,rögtön ott van hogy "Browse",katt rá.Akkor ott kitallózod hogy melyik számot szeretnéd feltölteni,és OK!Ezekután a Browse melletti gombbalZsolti írta:ok,csak ne mnagyon vágom,hogy hogyan kell.

Ezekután az oldal alján ad neked egy bizonyos "download link"-et,na AZT bemásolod ide a fórumba,és én letöltöm.
Ennyi!
C.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Még mindig megköszönném,ha segítnétek...Rapika írta:Tudtok vmi programot ajánlani,esetleg linket is adni,amivel mp3 formátumú zenét lehet "vagdosni"?
Szóval pl. a refrént kivágni,és elmenteni mp3ban...

- Charlie
- Öreg Harcos
Amúgy van 1 jó zeném,mindjárt feltöltöm,és majd betexem a linket.Zsolti írta:nyugyi,nem vagyok ideges.énis jóindulatból válaszoltam!Charlie írta:Ne idegeskedj,jóindulatból kérdeztem!Zsolti írta:nem,nem vagyok vele tisztában.
hogyne tudnám!?
C.![]()
csak az tényleg idegesítő,hogy olyanok is a commandante póljában feszítenek,akik tényleg nincsenek tisztában az eszméivel!
C.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Ha regisztráltad magad,utána kapsz ftp címet,és azon keresztül Total commanderrel fel tod tölteni a dolgokat!Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy tudok feltölteni videjókat képeket stb 1 honlapra? Pl. atw.re. Tudom regelni kell, stb, de nem értek hozzá sajna...
De elég ha vkinek van 1 kis ideje, és elmagyarázza hogy kell egy tök alap honlapot csinálni, vagy tudna adni 1 linket azt megköszönném.
(utána nyugodtan megdobhatsz a feltöltött videók linkjeivel...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
nyugyi,nem vagyok ideges.énis jóindulatból válaszoltam!Charlie írta:Ne idegeskedj,jóindulatból kérdeztem!Zsolti írta:nem,nem vagyok vele tisztában.
hogyne tudnám!?
C.

csak az tényleg idegesítő,hogy olyanok is a commandante póljában feszítenek,akik tényleg nincsenek tisztában az eszméivel!
- Charlie
- Öreg Harcos
Legalább tisztában vagy vele ki az a Che Guevara?Zsolti írta:Barcaforever!király az aládban a henry pólója!nekem is van olyanom!

Nem semmi...
C.