Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt írtad, hogy a 10. percben már tudtad, h kikapunk. Én például azt hittem, hogy a második félidőben változni fog a csapat hozzáállása. Nem így történt, de a meccs elején nem szabad temetni egyetlen csapatot sem. A második Chelsea- Monaco Bl-meccsen(most már meg nem mondom hol játszották) úgy kezdtem el nézni a második félidőt, h továbbjutott a Chelsea. Aztán...player10 írta:Eszter21!
Nem azt mondtam, hogy a Villa' már a 10. percben megnyerte a meccset, hanem azt, hogy megnyeri majd, mert játékosai sokkal többet futottak, sokkal nagyobb eröbedobással, akarattal játszottak addig, söt Ronnie és Eto'o talán, ha 3-szor értek labdába.
...úgyhogy én úgy éreztem, hogy sajnos veszítünk, hacsak nem történik valami kisebb csoda perceken belül. SAJNOS, mert mint már írtam én is végigdrukkolom a meccset, és a lefújásig bízom a sikerben. Ezért is néztem a hármas sípszóig a találkozót.
Amúgy nem akarok veszekedni, mert szerintem felesleges, de én ezt gondolom...
Tehát más, hogy miben bizakodsz, és, hogy mit látsz, mit gondolsz.
Szerintem..
Figyelj én, egy meccset úgy nézek, hogy az elsőtől az utolsó percig bízom benne, hogy nyer a Barça. És szeruintem hülyeség a 10. percben kijelenteni, hogy vmelyik csapat már megnyerte a meccset....player10 írta:Eszter21!
Én nem azt mondtam, hogy nem bizakodtam végig, söt a 10. percben nem tudtam volna a végeredményt megmondani...de azt sajnos igen, hogy a meccset elvszítjük. Fáj(t) a szívem, de próbáltam nem csak nézni, látni is...
vhogy nekem is rossz előérzetem volt...player10 írta:Eszter21!
Én nem azt mondtam, hogy nem bizakodtam végig, söt a 10. percben nem tudtam volna a végeredményt megmondani...de azt sajnos igen, hogy a meccset elvszítjük. Fáj(t) a szívem, de próbáltam nem csak nézni, látni is...
A Méhes csákó különben az 1ik legnormálisabb! Az angol meccseket szokta közvetíteni és azokat nagyonis jól! Akiket felsoroltál, azok közül bárki jó lenne..Boixos írta:megnéztem most délután az inter-samp meccset (hihetetlen volt), érdekes módon a méhes gábor teljesen korrektül leközvetítette, mindkét csapatot teljesen normálisan kezelte, pedig én nem bírtam volna ki örjöngés nélkül, az tuti. de mondhatnám még a fülöpöt is, vagy a gundelt, nekik mindig sikerül kívülállóként kezelni a dolgokat. csak a fecónak jelent egyelőre ez megoldhatatlan feladatot.
Hat nem tudom mi bajotok nagyon szarok voltunk mit kellet volna mondani Roni fantasztikusan tud a palyan allni meg mosolyogni es Giuly is [auto_cenzúra] voltrhynn írta:Szeretném, hogy minden szurkoló, aki úgy érzi, hogy egyetért a véleményemmel, adjon hangot ennek a sport1 e-mail címén! Szeretném, ha Horváth Feri többet nem közvetítene Barca mérkőzést, mert mást nem tud csinálni alatta, csak a madridot dícsérni.
Az én levelem: (sport1tv@sport1tv.hu)
Tisztelt Sport1 Szerkesztőség!
Kérem, hogy gondolkodjanak el azon a lehetőségen, hogy a Barcelona mérkőzések közvetítésekor Horváth Ferenc Urat lecserélik, mert amit ő ott művel az minden csak nem elfogulatlan kommentálás. Másról nincsen szó, csak hogy a Real Madrid milyen jó, a Barcelona meg milyen rossz! Ez az ember nem lát a saját szemétől! Elveszi a szurkolók kedvét az egész mérkőzéstől. Ezért kérjük, hogy más, kevésbbé elfogult kommentátorok közvetítsék a Barcelona mérkőzéseit!
Tisztelettel:
Varga Tamás
egy Barcelona szurkoló
Akkor talán van remény...redlions írta:Nem 5-10 Barcás!!! Más fórumokról is írnak, ráadásul az egyik legnagyobbról is!Silvanus írta:Én még fogalmazom, de hamarosan megy az enyém is a Sport 1-nek, de sajnos azt is biztosra veszem, hogy ezek a levelek egyenesen a lomtárban kötnek majd ki!!!
Nem hinném, hogy 5-10 Barcás levelén elkondolkodva változtatni fognak, de hátha?!...
Nem 5-10 Barcás!!! Más fórumokról is írnak, ráadásul az egyik legnagyobbról is!Silvanus írta:Én még fogalmazom, de hamarosan megy az enyém is a Sport 1-nek, de sajnos azt is biztosra veszem, hogy ezek a levelek egyenesen a lomtárban kötnek majd ki!!!
Nem hinném, hogy 5-10 Barcás levelén elkondolkodva változtatni fognak, de hátha?!...
Meglátjuk. Mindenesetre reménykedjünk..Silvanus írta:Én még fogalmazom, de hamarosan megy az enyém is a Sport 1-nek, de sajnos azt is biztosra veszem, hogy ezek a levelek egyenesen a lomtárban kötnek majd ki!!!
1. folyamatosan motyog egy szót sem érteni abból amit mond.Ronaldinho 17 írta:nekem nincs vele bajom,annyira nem is érzékeltem,biztos nem figyeltem,pedig az összes mecscet nézem,