Korábbi hírek szerint pont azért jöhetne el ingyen Valenciából, mert azért nem hosszabbít a Denevérekkel, mert tud a Barcelona érdeklődéséről.ab1daL írta:Ráadásul Albanak lejár a szerződése, szóval ingyen érkezhetne! Katalán, univerzális, mi kell még?
Maxwell
- Lionel85
- Llegenda del Barça

Jordi Alba mindenképp főnyeremény. Mondjuk úgy, hogy nem kéne középhátvédet igazolnunk, ha jönne. Adrianóval megoldaná permanensen a balbunkót, középre behúzódna Abidal és kész. Ha ehhez hozzávetjük, hogy milyen gyakran toljuk 3 védővel, akkor nem kell több védő és Albánál jobb játékost ingyen nem fogunk sehol sem találni.
szerk.: ja és akkor kihagytam, hogy Abidal hosszabbítása se 100% még és ha marad is, max 1-2 szezonra, mert már 32 éves, úgyhogy jó lesz nekünk bőven Alba.
szerk.: ja és akkor kihagytam, hogy Abidal hosszabbítása se 100% még és ha marad is, max 1-2 szezonra, mert már 32 éves, úgyhogy jó lesz nekünk bőven Alba.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Ha már pótlás a kérdés, azért tartsuk észben, hogy Abidal 33 éves lesz áprilisban... Nem mai srác.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem meglennénk anélkül is, hogy a helyére jönne valaki. Adriano baloson is perfekt, ha pedig Alvesnak csere kell, van nekünk olyan is, hogy Montoya. Persze ha Alba nyáron ingyen megszerezhető, érdemes lenne rá lecsapni. Csak szerintem ha most Abidal hosszabbít ugye (márpedig igen), akkor egyértelműen ő lesz az alapember. Alba Valenciában kezdő ember, nem biztos, hogy padozni szeretne... De ki tudja. Én szívesen padoznék a Barcában akár minden meccsen 
Viszont gondolni kell a jövőre is, mert Abidal se fiatalodik már. Ebből a szempontból viszont főnyeremény lenne a katalán!

Viszont gondolni kell a jövőre is, mert Abidal se fiatalodik már. Ebből a szempontból viszont főnyeremény lenne a katalán!
-
- Llegenda del Barça
1. Taiwo nem kap lehetőséget nagyon, igaz év elején amikor jázstott nem ment neki annyira, de mindneki tudja, h benne ennél sokkal több van. Ha hagynák játszani előbb-utóbb kivirulna, megszokná a Serie A-t.MichaaBee írta:Taiwo kb. 3-4. számő balhátvéd a Milanban, nem hiszem, hogy ő kellene nekünk.. Elsősorban az ő gyenge szereplése miatt érdelődött Galliani is Maxwell irént.bence-barca írta:Várható volt, h megy lassan. Helyére Taiwo kell!!! Akár Abidalt is kiszorítja majdv ha sérülések vannak Abi közép Taiwo szél.
Jordi Albát KÖTELEZŐ elhozni nyáron. Ingyen spanyol válogatott kezdőjátékos...
2. Taiwo egyik kedvenc játékosom, szóval részben viccnek is szántam, mert vele túlzó vagyok!

Taiwo kb. 3-4. számő balhátvéd a Milanban, nem hiszem, hogy ő kellene nekünk.. Elsősorban az ő gyenge szereplése miatt érdelődött Galliani is Maxwell irént.bence-barca írta:Várható volt, h megy lassan. Helyére Taiwo kell!!! Akár Abidalt is kiszorítja majdv ha sérülések vannak Abi közép Taiwo szél.
Jordi Albát KÖTELEZŐ elhozni nyáron. Ingyen spanyol válogatott kezdőjátékos...
H a t t r i c k
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Én személy szerint nagyon bírtam a brazilt,és sajnálom hogy elmegy,bár ez várható volt.Azért köszönjük amit a csapatért tettél,és további sok sikert a pályafutásod hátralevő részéhez
Egyébként ha Alba tényleg ingyen jöhet a nyáron,akkor ide vele,nála jobb embert,(jobb áron
) nem találhatnánk szerintem

Egyébként ha Alba tényleg ingyen jöhet a nyáron,akkor ide vele,nála jobb embert,(jobb áron

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-Ini 2012.01.10. 20:16:49-kor.

-
- Llegenda del Barça
Várható volt, h megy lassan. Helyére Taiwo kell!!! Akár Abidalt is kiszorítja majd
v ha sérülések vannak Abi közép Taiwo szél.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ráadásul Albanak lejár a szerződése, szóval ingyen érkezhetne! Katalán, univerzális, mi kell még? 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszönjük az éves kitartó munkákat Maxwell! Szimpatikus ember, sztárallűröktől mentes játékos, de sajnos egyre kevesebb és kevesebb szerepet kapott. Jó játékos, de más csapatban alapember lehet és neki ezt kell szem előtt tartania.
Nagyon remélem, hogy Jordi Albát megszerezzük! Olcsóbb, mint Bale és jobban fekszik neki a spanyol foci!
ALBÁT IDE!!!
Nagyon remélem, hogy Jordi Albát megszerezzük! Olcsóbb, mint Bale és jobban fekszik neki a spanyol foci!
ALBÁT IDE!!!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Francia lapok szerint a PSG nagyon közel van ahhoz, hogy szerződtesse Maxwellt.
Nem bánnám ha a szezon végéig maradna, de kétségtelen, elég keveset játszik mostanában, és figyelembe véve, hogy elég gyakran játszunk 3 védővel, még kevesebbszer fordulhat elő a neve mondjuk egy-egy kezdő kialakításánál, mint mondjuk amikor 4 védőt kell megnevezni ugye 4-3-3-nál.
Nem bánnám ha a szezon végéig maradna, de kétségtelen, elég keveset játszik mostanában, és figyelembe véve, hogy elég gyakran játszunk 3 védővel, még kevesebbszer fordulhat elő a neve mondjuk egy-egy kezdő kialakításánál, mint mondjuk amikor 4 védőt kell megnevezni ugye 4-3-3-nál.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- K900
- Jugador d'estrella
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -star.html
Nem baj, majd jön helyette Bale.
Nem baj, majd jön helyette Bale.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Maxwell ügynöke, Mino Raiola (
) elég szorgalmasan azon dolgozik, hogy már a télen a Milanhoz szerződjön védence. -sport.es

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A Sport.es szerint Maxwellt kirabolták. Elég kínos, de remélhetőleg mindent sikerül majd visszaszolgáltatni neki.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- El fanático
- Entrenador del Barça
A nyári átigazolási ablak bezárása előtt 1 nappal az AC Milan újra megpróbálná megszerezni Maxwell-t - írja a Sport.es.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4707.shtml
Kérdés, hogy megelégszik-e annyi játékidővel, amennyit majd kaphat, a tavalyi teljesítményét figyelembe véve vagy elmegy és marad 3 belső és 3 szélső védőnk erre a szezonra + Bartra, Montoya és Muniesa meg persze a Busi, Keita és Masche, akik egyre többször játszanak hátul, mint a saját posztjukon.
Ez így 12 ember 4 posztra, de leszenk sérültek és eltiltottak is - akár egyszerre és akkor lehet inkább Maxwell játszon a védelmben, mint - csak mondok egy hülye példát: Afellay-t kelljen betenni balbekknek, mint tavaly Jeffren-t is kényszerből, mert nem volt más.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4707.shtml
Kérdés, hogy megelégszik-e annyi játékidővel, amennyit majd kaphat, a tavalyi teljesítményét figyelembe véve vagy elmegy és marad 3 belső és 3 szélső védőnk erre a szezonra + Bartra, Montoya és Muniesa meg persze a Busi, Keita és Masche, akik egyre többször játszanak hátul, mint a saját posztjukon.
Ez így 12 ember 4 posztra, de leszenk sérültek és eltiltottak is - akár egyszerre és akkor lehet inkább Maxwell játszon a védelmben, mint - csak mondok egy hülye példát: Afellay-t kelljen betenni balbekknek, mint tavaly Jeffren-t is kényszerből, mert nem volt más.

Maxwell már a társakkal edzett, teljesértékű munkát végzett. Afellay, Puyol, Sanchez külön edzett ma reggel.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18837.html
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18837.html
- noname
- Llegenda del Barça
Remélem marad. Jó játékos ő. Nem fogja megváltani a világot, nincs benne annyi energia mint Adrianoban, de kiváló kiegészítőember annyi tapasztalattal h ne essen pánikba semmilyen szituációban.
A Fifa egy szégyen
Ennek az embernek azt sem hinném el, ha azt mondaná, hogy az ég kék. Megmondta ő azt is anno, hogy Ibra nem megy sehová, szavahihető...ab1dal írta:Mino Raiola, Maxwell menedzsere cáfolta azok a híreket, miszerint védence elhagyná a nyáron a Barcelonát.

Ez a paraszt ráadásul oda fordul éppen, ahol több a pénz, ő is egy olyan játékosügynök, akinek lábát kellett volna törni már régen, pfejj...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mino Raiola, Maxwell menedzsere cáfolta azok a híreket, miszerint védence elhagyná a nyáron a Barcelonát.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 6510.shtml
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 6510.shtml
Hát valószínűleg ez lesz. Viszont erre azt tudom mondani amit eddig. Pepnek 2év alatt az illett volna valami taktikai változtatást kidolgozni az ilyen esetekre.Rivaldo11 írta:Reménykedjünk. Mást tényleg nem tehetünk. Úgy kell alakítani a Derbit, hogy ne ezen a párharcon dőljön el a meccs. Bár arra számítok, hogy ataktika zseniális lesz megint: Betömörülnek 40 méterre, aztán a labdát pitsánrúgják, hadd fusson a két gyors ember érte.Sanama írta: Rivaldo11,
Persze, Maxwell-CR párharcban benne van a cumi,de mást nem tudsz csinálni.
Reméljük összeszedni magát,illetve a középpályának kicsit oda kell segíteni.
Akárki áll CR-el szemben,(hiába rühellem) abban benne van a cumi lehetősége.Maxwellnél talán kicsit nagyobb százalékban,de reméljük a csapat megoldja.
Majd kiderül.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Reménykedjünk. Mást tényleg nem tehetünk. Úgy kell alakítani a Derbit, hogy ne ezen a párharcon dőljön el a meccs. Bár arra számítok, hogy ataktika zseniális lesz megint: Betömörülnek 40 méterre, aztán a labdát pitsánrúgják, hadd fusson a két gyors ember érte.Sanama írta: Rivaldo11,
Persze, Maxwell-CR párharcban benne van a cumi,de mást nem tudsz csinálni.
Reméljük összeszedni magát,illetve a középpályának kicsit oda kell segíteni.
Akárki áll CR-el szemben,(hiába rühellem) abban benne van a cumi lehetősége.Maxwellnél talán kicsit nagyobb százalékban,de reméljük a csapat megoldja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Nyilván az érdembeli játékára gondoltam, mert pontosan erről beszéltünk. Ennek kapcsán kellett leírni. Az érdembeli játéka kapcsán. Mert te úgy írtál, mintha játszott volna érdemben, én meg úgy, mintha nem.Sanama írta:![]()
![]()
![]()
Hát persze, te úgy írtad,hogy nem játszott,hogy tisztában voltál azzal,hogy játszott,csak próbáltál beugratni és amúgy az érdembeli játékra gondoltál... Hagyjuk már! Akkor odaírom,hogy arra gondolok.De jelzem nem csak én vagyok ilyen "szőrszálhasogató"(?!) ,hanem Szajko is ,mert ő is regált arra,hogy Maxwell nem játszott!![]()
Bocsáss meg,hogy nem értem azt amit nem írsz le, csak gondolsz....
Természetesen nem emlékeztem, hogy csereként beállt, nem véletlen, hiszen teljesen lényegtelen momentum volt.
Mivel Szajkonak válaszoltál már engem megelőzve, és ő amúgy nem értetlenkedik ilyen súlyos módon, miért szánnék rá hozzászólást ? Akár mit is hiszel, sosem célom hogy beszóljak a másiknak, csak úgy. Ráadásul az övé félreértés volt, nem véletlen, hogy nem a cserével dobálózott, hanem teljes és korábbi lejátszott clasicoval.
Nehéz megállni, hogy ilyen mérhetetlen hülyeségekre ne reagáljak, igazad van, mégsem untam meg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.04.24. 19:38:58-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila

Hát persze, te úgy írtad,hogy nem játszott,hogy tisztában voltál azzal,hogy játszott,csak próbáltál beugratni és amúgy az érdembeli játékra gondoltál... Hagyjuk már! Akkor odaírom,hogy arra gondolok.De jelzem nem csak én vagyok ilyen "szőrszálhasogató"(?!) ,hanem Szajko is ,mert ő is regált arra,hogy Maxwell nem játszott!

Bocsáss meg,hogy nem értem azt amit nem írsz le, csak gondolsz....
De Andris, te már nem befejezted?
Na ez... szőrszálhasogatás.Részemről meguntam, befejeztem.
- Andris
- Adminisztrátor
Igen, igazad van Sanama.
Kérdés, hogy hogy játszott Maxwell a madrid ellen, és hogy lehet-e elemezni a játékát ez alapján.
Játszott, mégpedig egy tét nélküli 90ből utolsó 10et, illetve egy már elvesztett kupadöntő hosszabbításának végén 2 percet.
Ha azt írom, ezekkel homlokegyenest szembe menve, hogy nem játszott, az aztán tényleg iszonyú sokat változtat a dolgokon!
Nemtudom, hogy szerepel nálad a szőrszálhasogatás szó a szótárban, de ha valamiben találsz egy apró hibát, tévesztést, ami az égegyadta világon SEMMIN nem változtat, és ezért valakit letorkolsz, az szőrszálhasogatás. Ezt hívják így.
Persze hogy cukkoltalak, mert úgy írtál, mintha játszott volna érdemben a madrid ellen. Ha a jegyzőkönyvön vitatkoztunk volna, igazad lenne, de semmilyen más szempont szerint nem mérvadó (legkevésbé sem), hogy pályáralépett, tehát gyakorlatilag olyan, mintha nem lépett volna pályára.
Egymás szemében mostmár menthetetlenül bohócok vagyunk, úgy tűnik, a többiek meg majd jól eldöntik magukban hogy ki az aki egyszerű dolgokat fogalmaz meg, és ki lovagol a szemantikán.
http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelm ... gat%C3%A1s
Kérdés, hogy hogy játszott Maxwell a madrid ellen, és hogy lehet-e elemezni a játékát ez alapján.
Játszott, mégpedig egy tét nélküli 90ből utolsó 10et, illetve egy már elvesztett kupadöntő hosszabbításának végén 2 percet.
Ha azt írom, ezekkel homlokegyenest szembe menve, hogy nem játszott, az aztán tényleg iszonyú sokat változtat a dolgokon!
Nemtudom, hogy szerepel nálad a szőrszálhasogatás szó a szótárban, de ha valamiben találsz egy apró hibát, tévesztést, ami az égegyadta világon SEMMIN nem változtat, és ezért valakit letorkolsz, az szőrszálhasogatás. Ezt hívják így.
Persze hogy cukkoltalak, mert úgy írtál, mintha játszott volna érdemben a madrid ellen. Ha a jegyzőkönyvön vitatkoztunk volna, igazad lenne, de semmilyen más szempont szerint nem mérvadó (legkevésbé sem), hogy pályáralépett, tehát gyakorlatilag olyan, mintha nem lépett volna pályára.
Egymás szemében mostmár menthetetlenül bohócok vagyunk, úgy tűnik, a többiek meg majd jól eldöntik magukban hogy ki az aki egyszerű dolgokat fogalmaz meg, és ki lovagol a szemantikán.
http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelm ... gat%C3%A1s
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.04.24. 19:22:05-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila