Mindenki mondja, hogy mennyire hiányzott Yaya, amikor játszottunk az inter ellen és tovább kelett volna jutni. Nem hinném, hogy egyrészt ugye hiányzott volna bárki is. Igy is megérdemeltük volna továbbjutást, amennyi játékvezetői gólt érő tévedés volt ellenünk... A másik meg, hogyha valaki hiányzott a csapatból, akkor az Iniesta. Már régóta tartja magát az elméletem, mi szerint bármikor ki lehet kapcsolni mondjuk Messit, ha tegyük fel nem emgy neki (lsd inter). Emellé még Xavit is le lehet venni a pályáról, nem könnyen de le lehet, pláne ha Mourinho az ellenfél edzője. De ha van még egy Iniesta-kaliberű zseni is a pályán, azt már lehetetlen. Most hogy jön Cesc, ha szerencsénk van, játszik Iniesta és lesz egy Cesc is. Ilyen csapat ellen azt tesz a special one, amit csak akar

Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mi lesz Ibra ügyével. Nagyon nem örülnék, ha Robinho érkezne a helyére, viszont egy klasszikus balszélsőt szivesen elfogadnék helyette. Ez a Torreses dolog nekem nem igazán szimpatikus.. Bár valószinűleg téyleg jobb lenne, mint Zlatan...