noname írta:Az pedig, hogy Bartrával sem olyan rossz a védelem. A Pique-Masche páros szinte tökéletesen teljesít(egyik meccsen Pique, másik meccsen Masche van God Mode-ban), a kezdőbe nincs az az idióta, aki Bartrát rakná be, miközben a legerősebb védőpáros játszik ott Marquez és Puyol óta.
Én azzal lennék maximálisan elégedett, ha jövőre Mathieu és Bartra kb egyenlő ideig játszanának.
Egy szóval se mondtam, hogy kezdő legyen, hülyeség lenne a Pique-Masch párost megbontani, arra próbáltam célozni, hogy egy Elche szintű csapat ellen viszont nem feltétlen kéne velük kiállni - pihentetés céljából is -, és Bartra többször kaphatna ilyenkor szerepet.
Én meg ugyanezt írtam, hogy már az jó lenne, ha jövőre ugyan annyi percet játszanának. Bartra már nem számít olyan fiatalnak, akinek tojáshéj van a seggén, bőven kaphatna több percet, mint idén kapott. Érzésem szerint legalább annyira rá is szolgált, mint Matyi, de ennek a megítélése ugye relatív.
visca el barca írta:sejtettem h az életkorral jöttök. engem azzal sajnos nem lehet meggyőzni, hogy "hát van három 30 körüli játékosunk, és egyik sem lesz fiatalabb már".
Mert amúgy veb, szerinted nem érdemel a játéka alapján legalább annyi percet Bartra, mint Matyi? Vagy annyival rosszabb, hogy 1000 perccel kevesebb tök reális a bajnokságban? (Meg kb egész szezont nézve is)
Engem ez zavar főként, itt egy fiatal, tehetséges srác, és indokolatlanul keveset játszik, pedig a jövő igazából benne lenne - vagy lehetne, csak ennek a kiderítéséhez meg játszania is kéne.
visca el barca írta:kétlem h olyan hülye lenne a vezetőség, hogy megcsinálna azt amit palesz ír, hogy majd egyszerre nyugdíjazzák mindet, és 4 védőt kell két hónap alatt pótolnunk...
Én azt se hittem volna, hogy ifiket nem tudnak jól igazolni - Laportával karöltve -, meg hogy Neymart nem tudják börtön nélkül elhozni, aztán meg..

De remélhetőleg nyártól már nem ők döntenek semmiről.