Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyanok mindíg vannak..grecki írta: Viszont biztos vagyok benne, hogy lesznek olyanok is, akik nem értenek egyet velem, de úgy gondolom, leírtam, hogy mit miért gondolok úgy, ahogy.
én is ettől félek.grecki írta: Igen, én követtem el...![]()
Köszi, örülök, ha tetszik, annak meg még inkább, hogy nem vagyok egyedül ezen a véleményen...
Igen, én követtem el...Vito írta:Marci!
a cikk saját szerzemény? -mert marha jó, nagyon jól össze van foglalva az, ami miatt itt többen is aggódunk.
Andris!lionelmessi19 írta:Hát h pontosan mikor indult, azt passzolom. 2003 Április vagy Március nemtomhanyadika.varga tamás írta:Lehet, hogy hüle a kérdés, de már régóta gondolkozom rajta: mikor indult pontosan az eurobarca.hu? Nagyon érdekelne! És kik az "alapító atyák?" Kik vannak itt legrégebben?
Ha szabd ilyesmit kérdeznem. Köszi!
Tehát idén volt 4 éves.
Alapítóatyák: cini, aki az oldalt megcsinálta régen, és hát a tartalmi részt ahogy ma is kb. Iván, Ákos (Enrique), Tamás ( Rhynn) intézik kiegészülve még néhány cikkíróval. A legrégebbi aktív felhasználókat a taglistában találod.
A fórumot illetően megnézed, hogy kik azok akiknek már kumma sok hsz-ük van, és közülük a nagyrésze az, aki már nagyon rég formálja a közösséget. Kivétel vok pl. én, mert sok hsz ellenére nemsokkal több mint 1 éve vagyok. És másfajta kivétel pl. Csongor, akinek volt anno 3500 hsz-e (amiből 1000-1500at senki nem látottt) barcafan néven, de vmi gebas.z miatt újra kellett regelnie.
Hát h pontosan mikor indult, azt passzolom. 2003 Április vagy Március nemtomhanyadika.varga tamás írta:Lehet, hogy hüle a kérdés, de már régóta gondolkozom rajta: mikor indult pontosan az eurobarca.hu? Nagyon érdekelne! És kik az "alapító atyák?" Kik vannak itt legrégebben?
Ha szabd ilyesmit kérdeznem. Köszi!