Thierry Henry
Happy birthday to you! 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Mint tudjuk 5 honapja nem is játszott... Igy előbb is kezdte el a felkészülést, h felzárkózzon (olvastuk hirekből) Szóval rajta nem fog mulni Sztem.... Meglátjuk, h hogy muzsikálRemélem látunk tőle néhány tőle megszokott megmozdulást...

-
- Barça C
Nemtudom de a sérülése miatt nagyon gengén teljesít igaz fejelmár egy golttmeg stb.de nem csak ennyit tud sokkal többet is tudna csak mégformába kell lendülnije re méle hamar eljön 

- noname
- Llegenda del Barça
Majd megszokja.Ott minden labdával őt keresték, valósággal istenítették, itt egész más a helyzet.Sztem úy az 5. fordulóig nem lesz az igazi, aztán csakúgy mint Zambrotta megszokja a légkört és a régi lesz!haze71 írta:Tegnap a "ágyús" Henry két gólt is vágott volna. Azt vettem észre, hogy itt a sok sztár között egy kicsit megszeppenve játszik. Pedig nekünk az arzenálos Henry-ra van szükségünk.

A Fifa egy szégyen
Tegnap a "ágyús" Henry két gólt is vágott volna. Azt vettem észre, hogy itt a sok sztár között egy kicsit megszeppenve játszik. Pedig nekünk az arzenálos Henry-ra van szükségünk.
-
- Jugador d'estrella
Maximálisan egyetértek! Kell a csapatnak egy olyan játékos mindig ezer fokon ég!varga tamás írta:Tény, Eto'o nyilatkozatai sok esetben nem szalonképesek, sok esetben túllő a célon - de! Szerintem egyetlen dolog vezérli: a győzelem, győzelem mindenekfelett, mindenáron. A játéktudás jókora emócióval párosul nála, és néha elszalad vele a ló - azaz, nem tudja kontrollálni mondandóját. Nem azért, mert egy hülye, bunkó, hanem, mert ő ilyen. Mindent 1000%-osan tesz, s ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő eltervezte, dühöng, dohog, csapkod. Gondoljatok arra, mikor a cselszki egyenlített az elmúlt idényben a Nou Campban, hogy az asztalra vágta a fejhallgatót. Szerintem egy cirkalmasat káronkodott is mellé.
Eladása akkora hiba lenne, mint R10-é. Higgyetek nekem.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
LG-vel egyet értek Eto'o is csak egy játékos a barcába és nem kivételezünk vele se
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Én akkor nagyon nem birom Etoot, mikor olyanokat mond, h ő a Barca, meghogy nélküle nem érünk semmit. Ezért jo, h jött Henry, igy majd rádöbben, h ő is csak egy játékos, őt is le lehet cserélni stb. És ezt el kell fogadnia
Perxe ez mindenkire ugyanugy igaz

-
- Llegenda del Barça
Biztos helye neki sincs, és neki eddig elég volt 1-2 meccs is, és rögtön csinálta a cirkuszt. Nem vagyok benne biztos, hogy ebben változott a nyáron...Lionel85 írta:Én szerintem pl. Deco előbb fog elmenni, mert az ő posztján sokan vannak a csapatban. De Eto'ónak megvan a helye.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tudom, hogy bírná-e Gio a 2-3 évig tartó padozást. Ha tényleg nagy tehetség, akkor előbb-utóbb beverekedné magát a csapatba, főleg majd egyszer Eto'o lépne, bár erre kevés esélyt látok. Én szerintem pl. Deco előbb fog elmenni, mert az ő posztján sokan vannak a csapatban. De Eto'ónak megvan a helye.FCB_gábor írta:na nehogy már a kameruni lépjen le és a vén Henry maradjon
jó vicc
egyébként ez a támadó 4-es még 2-3 évig simán maradhat, Gio addig kibírja csereként, Bojan pedig még fiatalabb
Xavi és Iniesta is sokáig volt csere mielőtt kezdőként számításba lettek véve
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
teljes mértékben egyetértekcruyff írta:És nekem is! Az egyik legegyenesebb, legőszintébb ember ebben a képmutató világban. Mellesleg piszkosul jó futballista. Jelenleg ha a a technikát, játékintelligenciát, gyorsaságot, gólerősséget és életkort mérlegre tesszük, a világ első számú csatára.
egyébként is hiányoznak a legendás focisták mostanában
ha 2-3 évente lecseréljük a meghatározó játékosokat csak mert van a világon egy újabb sláger player, akkor nem is lesznek olyan korszakalkotó focistáink, mint Puskás, Pelé, Crujff, Kubala stb
Xavi, Iniesta, Puyol hiába fog innen visszavonulni, ők csak a Barca szurkolóiban hagynak mély nyomot
Eto'o, Ronaldinho, Deco, Messi és esetleg Henry válhatnak legendává az összes foci szurkoló szemében, ha maradnak még jó pár évig és lemossák európát.
Persze végigverhetünk mindenkit úgyis, ha évente cserélgetjük a játékosokat, úgy viszont nagy Barca játékosra nem fog senki emlékezni csak egy jó sorozatot kifogó Barcára.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Szerintem sem kéne megválni Eto'o-tól! Nagyon nagy tudású és képességű játékos... Tény, néha azért visszafoghatná magát, dehát, az őszinteség nagy fegyver... Nem is tom, h miért beszélünk erről, hogy el kéne adni.. Szerintem Rijkaard is tudja, hogy nélküle nem úgy menne a játék! 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Entrenador del Barça
Én akkor imádtam a legjobban, mikor ott dühöngött és a külsőségeket és TV-s etikettet félredobva a földhözvágta a fejhallgatót. Akkor végleg beleszerettem. Ennek az EMBERNEK szíve van!varga tamás írta:Tény, Eto'o nyilatkozatai sok esetben nem szalonképesek, sok esetben túllő a célon - de! Szerintem egyetlen dolog vezérli: a győzelem, győzelem mindenekfelett, mindenáron. A játéktudás jókora emócióval párosul nála, és néha elszalad vele a ló - azaz, nem tudja kontrollálni mondandóját. Nem azért, mert egy hülye, bunkó, hanem, mert ő ilyen. Mindent 1000%-osan tesz, s ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő eltervezte, dühöng, dohog, csapkod. Gondoljatok arra, mikor a cselszki egyenlített az elmúlt idényben a Nou Campban, hogy az asztalra vágta a fejhallgatót. Szerintem egy cirkalmasat káronkodott is mellé.
VISCA EL BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tény, Eto'o nyilatkozatai sok esetben nem szalonképesek, sok esetben túllő a célon - de! Szerintem egyetlen dolog vezérli: a győzelem, győzelem mindenekfelett, mindenáron. A játéktudás jókora emócióval párosul nála, és néha elszalad vele a ló - azaz, nem tudja kontrollálni mondandóját. Nem azért, mert egy hülye, bunkó, hanem, mert ő ilyen. Mindent 1000%-osan tesz, s ha nem úgy sikerül valami, ahogy ő eltervezte, dühöng, dohog, csapkod. Gondoljatok arra, mikor a cselszki egyenlített az elmúlt idényben a Nou Campban, hogy az asztalra vágta a fejhallgatót. Szerintem egy cirkalmasat káronkodott is mellé.
-
- Entrenador del Barça
És nekem is! Az egyik legegyenesebb, legőszintébb ember ebben a képmutató világban. Mellesleg piszkosul jó futballista. Jelenleg ha a a technikát, játékintelligenciát, gyorsaságot, gólerősséget és életkort mérlegre tesszük, a világ első számú csatára.Atesz írta:Nekem viszont igen!!!nem a szívem csücske Eto'o...

VISCA EL BARCA!
Ahhoz h fejlődjenek eleget kell játxaniuk, ezt ők is tudják, és ha ezt itt nem tehetik, elmennek máshová. 1edül Oleguer az, akinek ezek a dolgok nem számitanak.ozsimiki írta:...ha Barca szív dobog bennük,akkor kibírják a kevesebb játéklehetőséggel addig...ha nem,akkor meg nincs miről beszélni!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
én is u ezt mondtam pár hónappal ezelőtt,amikor képbe kerül Anri...sztem ez jó is lenne így..nem a szívem csücske Eto'o...Cooltiszo írta:Sztem ez a csatársor így 1 évig tartható együtt, és utána lelép Eto'o papa, viszont akkor már a 18 éves Krkic és a 31 éves Henry nagyon jó párost alkothatnak majd...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Követeljenek! Eddig Eto'o többet tett le az asztalra azért...és ha nem lesznek hisztijei akkor nehogymár el legyen küldve,mert az ifjoncok kezdenének szívük szerint! Van idejük még bőven,2-3 év tutira...ha Barca szív dobog bennük,akkor kibírják a kevesebb játéklehetőséggel addig...ha nem,akkor meg nincs miről beszélni!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.