Mert Frank Rijkaard jelenleg az edzőnkdanko94 írta:Mért nem állt be TITI???

Mert Frank Rijkaard jelenleg az edzőnkdanko94 írta:Mért nem állt be TITI???
Ne hasonlítsd a mostani Barca-t, egy BL-ben játszó Barca-ra... Az Almeirát a S04-el sem lehet összehasonlítani..., addig még van idő, egyébként is, gondolj a Milan-ra, vagy a L'pool-ra, a BL-ben s a bajnokságban... összehasonlíthatatlan, ahogy a Barca is így lesz akár Gelsenkirchen-ben is.MichaaBee írta:azért sztem a Schalke jobb, mint az Almeríagergo9 írta:hát a BLbe továbbjutunk a Schalkén de a MANU(75%vszínűséggel) ellen óriási, kiábrándító zakót fogunk kapni!!![]()
De a bajnokság más mint a BLMichaaBee írta:azért sztem a Schalke jobb, mint az Almeríagergo9 írta:hát a BLbe továbbjutunk a Schalkén de a MANU(75%vszínűséggel) ellen óriási, kiábrándító zakót fogunk kapni!!![]()
Mit közvetitsen? nem történik semmi. Én sokkal rosszabbakat mondanék ha a helyében lehetnék. Szánalmasak vagyunk.Pedro írta:A mai játék (is) 1 katasztrófa, tudom, de mindezektől függetlenül a kommentátor szinte elélvez, hogy fröcsöghet a Barcára kedvére, semmit sem közvetít, ha megfigyelitek (pedig az lenne az 1. számú feladata), hanem minősít minősíthetetlenül... szégyen ez az ember.
azért sztem a Schalke jobb, mint az Almeríagergo9 írta:hát a BLbe továbbjutunk a Schalkén de a MANU(75%vszínűséggel) ellen óriási, kiábrándító zakót fogunk kapni!!![]()
De kérem Guddy csatár csatár vt és csatár lesz azér mer a csúszkába a végén kp-t jáccott még nem azMental_Theo írta:védekezésben GUdi és Edmilson iszonyat gyenge, támadásban Gudi hajt, csak nagyon rohan...