Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért sajnálom az Evertont! Legalább döntetlen lett volna!LG írta:A Pool mind2 11-e jogos volt, a kiállitások is. Az Arsenal grat, a munak nem grat.
Henryra gondolScorpio írta:KI![]()
Ha arra gondolsz, akkor még a Milan volt és nem az új csapat!
Henryra gondolScorpio írta:KI![]()
Ha arra gondolsz, akkor még a Milan volt és nem az új csapat!
nyert isScorpio írta:Lehet Arsenal lesz a BL győztes, ha abból indulunk ki:
- Owen elment Madridba BL-t nyerni és a Poll lett a BL győztes
- Shevchenko elment a Chelseahez és Milan lett a BL győztes!
- Így Henry jött BL-t nyerni és ...
Ha ez így működne...Scorpio írta:Lehet Arsenal lesz a BL győztes, ha abból indulunk ki:
- Owen elment Madridba BL-t nyerni és a Poll lett a BL győztes
- Shevchenko elment a Chelseahez és Milan lett a BL győztes!
- Így Henry jött BL-t nyerni és ...
Persze,hogy rúgott!Ádám02 írta:Nem csak a Bocanak nem megy,de neki sem!Igaz a MU is csak most kezd formába lendülni!Tényleg rúgott már gólt ebben az idényben Tevez?La Pulga írta:Tevez: Vissza akarok térni a Boca Juniorshoz!
Érdekes kijelentést tett az angol Manchester United argentín játékosa, Carlos Tevez, miszerint vissza akar térni a dél-amerikai klubjoz, a Boca Juniorshoz.
- Minden héten nézem a Boca meccseit Manchesterben a lakásomon! - mondta Tevez. Rossz nézni őket kívülről, s egy napon vissza akarok tréni Dél-Amerikába és őket akarom erősíteni! Nem megy annyira az elmúlt években a csapatnak és szeretnék majd egyszer segíteni nekik! Én mindig is Boca rajongó voltam! Jó lenne egyszer ott játszani, hiszen fantasztikus klub, fantasztikus közönséggel! A célom az, hogy 4-5 év múlva visszatérjek Dél-Amerikába, s akkor a Bocához igazoljak! Azonban pillanatnyilag a Manchester Unitedre koncentrálok, nekem most a MU az első!
foci24.com
Nem csak a Bocanak nem megy,de neki sem!Igaz a MU is csak most kezd formába lendülni!Tényleg rúgott már gólt ebben az idényben Tevez?La Pulga írta:Tevez: Vissza akarok térni a Boca Juniorshoz!
Érdekes kijelentést tett az angol Manchester United argentín játékosa, Carlos Tevez, miszerint vissza akar térni a dél-amerikai klubjoz, a Boca Juniorshoz.
- Minden héten nézem a Boca meccseit Manchesterben a lakásomon! - mondta Tevez. Rossz nézni őket kívülről, s egy napon vissza akarok tréni Dél-Amerikába és őket akarom erősíteni! Nem megy annyira az elmúlt években a csapatnak és szeretnék majd egyszer segíteni nekik! Én mindig is Boca rajongó voltam! Jó lenne egyszer ott játszani, hiszen fantasztikus klub, fantasztikus közönséggel! A célom az, hogy 4-5 év múlva visszatérjek Dél-Amerikába, s akkor a Bocához igazoljak! Azonban pillanatnyilag a Manchester Unitedre koncentrálok, nekem most a MU az első!
foci24.com