Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok, de, ha helyt adnak, akkor újrajátszás és akkor érvénytelen a meccs! nem?!Mental_Theo írta:a Meccset óvják meg,vagyis a gólt. az eltiltást nem tudják,mert azok jogosak vaoltak. Ramosé legalábbis mindenképp
Egyetértek...mrmonster írta:Egyértelműen a gól előtt volt a sípszó, csak azt kéne kideríteni, hogy a bíró mit akart fújni. Valszeg 11-est.
Igaza van a Madridnak abban, hogy sípszó után nem szabad gólt megadni, de az óvás túlzott.
nyújtott lábbal beleszállt egy espanyolos gyerek lábába úgy, h a csávóhoz már majdnem hívták a papot. nem azért, de nálunk miért nincsenek ilyenek (legalábbis mostanában)? ott meg a figo is, a berber is henteskedett már, most a baptista is beállt a sorba.Kitfisto írta:Én nem láttam sajna a meccset.Mit csinált a Baptista hogy kiálították?
Letalpalta az egyik játékos lábfejét. Nem hiszem hogy szándékos lett volna, de nem volt szép.Kitfisto írta:Én nem láttam sajna a meccset.Mit csinált a Baptista hogy kiálították?
Ez szabályos volt.... A sípszó senkit nem zavart meg.Badi írta:ezen egyértelműen látszik hogy
1. espanyol szabálytalanságról szó sincs
2. a bíró a tizenegyes pont felé indul el amikor elkezd sípolni
3. senki nem állt meg a sípszóra