Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha valaki nem vesz tudomást a valóságról, még nem lesz nagyobb drukker, viszont remekül be tudja csapni sajátmagát. Temetni viszont tényleg nem kell...Bercy írta:Én nem értem a "vérbeli" szurkolókat, hogy miért temetik a csapatukat 3 forduló után.
.
.
.
Sőt egy igazi drukkernek ilyet soha nem szabad leírnia!
Badi írta:szerintem ez a csapat erősebb mint ami tegnap játszott. így lesz védelmük..
amúgy lefogadom hogy nincs kalapod![]()
...éééés emelett még Helguera sem biztos, h marad!
De az nem lenne az igazi Barca. Nem lenne olyan jó a támadójáték.És ugye Spanyolországban vagyunk. Meg a támadófocit szeressük.Kitfisto írta:Nem kell ,átálunk két csatárra...de nem 4-4-2-re hanem valami másra.Vito írta:viszont, ahhoz, hogy beépítsük vagy Eto'o-t, vagy Rijkaard-ot kell elküldeni!
Nem kell ,átálunk két csatárra...de nem 4-4-2-re hanem valami másra.Vito írta:viszont, ahhoz, hogy beépítsük vagy Eto'o-t, vagy Rijkaard-ot kell elküldeni!
Esszondom én is már mióta!!! Jól fejel, teknikás, szép a haja isBarcelonafan írta:EZT MÁR MONDOM VAGY 2 ÉVE, VÉGRE VALAKI ÍGY LÁTJA, SIMA KEZDŐ LENNE, mert kicsit át kéne alakítani a csapatot, mert ez a szerkezet tavaly jó volt, de idén valami új kellKitfisto írta:Lekell igazolni nyáron Torrest!retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...
Ugye emléxünk mi történt tavaly a Nou Campan!
Az egy dolog hogy oktatják a realt de az fontosabb hogy minyerjünk....mrmonster írta:Nem Athletic, hanem Atletico.retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...
Az Athletic csütörtökön oktatja majd a Realt
EZT MÁR MONDOM VAGY 2 ÉVE, VÉGRE VALAKI ÍGY LÁTJA, SIMA KEZDŐ LENNE, mert kicsit át kéne alakítani a csapatot, mert ez a szerkezet tavaly jó volt, de idén valami új kellKitfisto írta:Lekell igazolni nyáron Torrest!retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...
Nem Athletic, hanem Atletico.retek írta:De az is mérgel, hogy nem tudjuk megverni az Athleticot. És Torres is állandóan gólt lő...