Na mivel már régóta nem írtam ide, gondoltam beírom, hogy most hol járok az FM-ben.Újra elkezdtem egyet az Arsenal-lal, mivel megint kedvet kaptam hozzájuk.
Az előző játékomban egyébként az Ajax-nál töltötem két évet ahol 2x megnyertem a bajnokságot valamint 2x a kupát, viszont (amire legfőképp vágytam) a BL-ben kiestem a 2. év végén az elődöntőben. Ezt a csalódást nem tudtam feldolgozni,

közben hívott a Sevilla és az Atletico végül elfogadtam az utóbbi ajánlatát. Egy évet vállaltam el és sikerült is megnyerni az UEFA kupát, a bajnoksában 4. lettem míg a kupából kiestem. Mivel ekkor nyáron Raúl Garciát eladta a vezetőség 35 millióért a MU-nak és Aguero is besértődött mivel nem engedtem el az Interbe,

(jött az: el akarja hagyni a klubot szöveg) és nem nagyon akartak hozzám szerződni ezért lemondtam arról, hogy ezzel a csapattal én BL-t nyerek. Így kezdtem ismét az Arsenal-lal az első BL sikerük érdekében.
Íme az én Arsenalom: 2008. április közepén járok, 4-3-3-as felállás, a két szélső pedig a csatár mellé nyílazva.
------------------------------Lehmann----------------------------
----------------------------(Fabianski)----------------------------
Sagna-------------Garay-----------Touré----------------Clichy
(Eboué)-------- (S.Taylor)---- (Senderos)------------ (Traoré) + Sakho tartaléknak
--------------------------------Diaby------------------------------
-------------------------(Denílson/Flamini)-----------------------
----------------------Fabregas-------Nasri------------------------
--------------------(Dzsudzsák)---(Rosicky)---------------------
V.Persie-------------------------------------------Jeremy Ménez
(Walcott)-------------------------------------------------(Modric)
------------------------------Eduardo------------------------------
-----------------------(Adebayor/Bendtner)----------------------
Eduardo vezeti a góllövőlistámat 29 góllal 38 meccsen, mögötte Ménez van 22 góllal 47 meccsen. Adebayor nekem nagyon nem jött be a maga 26 meccsen lőtt 8 góljával. Bejelentkezett érte a Milan, nagy valószínűséggel el is adom nekik jó pénzért. Valamint távozhatnak még: Lehmann, Eboué, Flamini, Dzsudzsák, Bendtner.
Már megállapodtam J. Moutinho-val, hogy jön a nyáron 15 m €-ért és visszajön a kölcsönből Carlos Vela. Tervbe van még Benzema, Ustari, Richards, valamint vkp posztra Miguel Veloso. Remélem legalább 2-3 összejön ebből.
Megnyertem amúgy a Ligakupát, a döntőben 3-2-re vertem a Liverpool-t. Az FA-kupából kiestem a Tottenham elleni 2-1-el, vezetem a bajnokságot 3 ponttal a Chelsea előtt, 5 meccsel a vége előtt, a BL-ben pedig 7-2-vel búcsúztattam most a Valenciát a negyeddöntőben, az elődöntőben pedig a Chelsea lesz az ellenfelem. A BL szerintem nem hiszem,hogy meglesz, (nagyon erős most a Chelsea) a bajnokság talán meglehet, mivel elég jónak tűnik a sorsolásom, de az angol ligában ki tudja...
A "nagyokkal" amúgy fogjuk rá, hogy jól ment. Otthon én nyertem ellenük, idegenben viszont kikaptam. Ami a legszebb volt az a MU elleni meccsek, mivel az Old Traffordon kikaptam 4-1-re, otthon viszont nyertem 5-0-ra! Szóval így odavissza vertük egymást egész évben. A Liverpool-nál már eddig 3 edző megfordult, most jön a 4. mivel Aguirre-t is kirúgták...és még csak április van.
Na ez egy kicsit hosszú lett, köszi, hogy elolvastad, majd még jelentkezem.