Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.11. 20:36:08

De mindenképpen sikerélmény vt nekem :lol: :D
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.11. 19:36:50

potike1 írta:Lejátszottam életem első online meccsét :D És mitad'Isten, nyertem :D
http://kepfeltoltes.hu/080311/online_ka ... es.hu_.jpg itt van
Azért ez annyira nem vicces :roll: :lol: :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Aprieto

2008.03.11. 19:33:25

2010 nyarán a Real leigazolta Iniestát ingyen.... :shock:

Érdekes játék ez az fm :D :D
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.11. 18:03:07

Lejátszottam életem első online meccsét :D És mitad'Isten, nyertem :D
http://kepfeltoltes.hu/080311/online_ka ... es.hu_.jpg itt van
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.11. 15:23:21

Atleticónál én is 3 évre tervezek (most járok a második felében). Nem hinném, hogy tovább ott tudnám tartani a csapat húzóembereit.

Ami most idegesít, hogy egy Arsenal szintű csapat ellen szinte esélyem nincs. Otthon szerencsém volt, mert mindketten támadtunk, viszont nálam játszik Agüero... :) 5-4 lett. Idegenben viszont nagyon sima 2-0, esélyem nem volt.
Sporting idegenben 3-3, a 90. percben kaptam a gól, így az utolsó forduló necces lesz. Otthon a PSV ellen, mindketten 8-8 ponttal állunk. Mondjuk nekem egy x is jó, mivel a gk-m jobb. Azért bízok egy győzelemben. Ezután már csak imádkozni fogok, hogy jó ellenfelet kapjak, vagy mákoljak, mert nem hiszem, hogy tovább mehetek. Mondjuk nem baj, kevesebb meccsem lesz tavasszal, így meglehet akár megint a CdR.

Bajnokságban veszett jó vagyok, bár eddig nem voltak komoly meccseim. A felturbózott Sevillát vertem otthon, a Zaragoza makkolt ellenem egy x-et, viszont idegenben én makkoltam a 2. Valenciát. Majd jön a 9. Real idegenben, őket nagyon meg kellene verni, hogy még az UEFA se legyen meg. :twisted: Majd a Barca, tőlük félek, bár a 8.0.2.-ben már nem tűnnek annyira félelmetesnek, mint az előzőkben (bár a legtöbb meccsük 3-4-5-0 szokott lenni, de kaptak már ki, x is volt...)

Eddig minden heppi, remélem a szezon második felében is tartom a formámat. 8)
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.11. 11:48:41

Na mivel már régóta nem írtam ide, gondoltam beírom, hogy most hol járok az FM-ben.Újra elkezdtem egyet az Arsenal-lal, mivel megint kedvet kaptam hozzájuk.

Az előző játékomban egyébként az Ajax-nál töltötem két évet ahol 2x megnyertem a bajnokságot valamint 2x a kupát, viszont (amire legfőképp vágytam) a BL-ben kiestem a 2. év végén az elődöntőben. Ezt a csalódást nem tudtam feldolgozni, :lol: közben hívott a Sevilla és az Atletico végül elfogadtam az utóbbi ajánlatát. Egy évet vállaltam el és sikerült is megnyerni az UEFA kupát, a bajnoksában 4. lettem míg a kupából kiestem. Mivel ekkor nyáron Raúl Garciát eladta a vezetőség 35 millióért a MU-nak és Aguero is besértődött mivel nem engedtem el az Interbe, :? (jött az: el akarja hagyni a klubot szöveg) és nem nagyon akartak hozzám szerződni ezért lemondtam arról, hogy ezzel a csapattal én BL-t nyerek. Így kezdtem ismét az Arsenal-lal az első BL sikerük érdekében. :D

Íme az én Arsenalom: 2008. április közepén járok, 4-3-3-as felállás, a két szélső pedig a csatár mellé nyílazva.

------------------------------Lehmann----------------------------
----------------------------(Fabianski)----------------------------

Sagna-------------Garay-----------Touré----------------Clichy
(Eboué)-------- (S.Taylor)---- (Senderos)------------ (Traoré) + Sakho tartaléknak

--------------------------------Diaby------------------------------
-------------------------(Denílson/Flamini)-----------------------

----------------------Fabregas-------Nasri------------------------
--------------------(Dzsudzsák)---(Rosicky)---------------------

V.Persie-------------------------------------------Jeremy Ménez
(Walcott)-------------------------------------------------(Modric)

------------------------------Eduardo------------------------------
-----------------------(Adebayor/Bendtner)----------------------

Eduardo vezeti a góllövőlistámat 29 góllal 38 meccsen, mögötte Ménez van 22 góllal 47 meccsen. Adebayor nekem nagyon nem jött be a maga 26 meccsen lőtt 8 góljával. Bejelentkezett érte a Milan, nagy valószínűséggel el is adom nekik jó pénzért. Valamint távozhatnak még: Lehmann, Eboué, Flamini, Dzsudzsák, Bendtner.

Már megállapodtam J. Moutinho-val, hogy jön a nyáron 15 m €-ért és visszajön a kölcsönből Carlos Vela. Tervbe van még Benzema, Ustari, Richards, valamint vkp posztra Miguel Veloso. Remélem legalább 2-3 összejön ebből.

Megnyertem amúgy a Ligakupát, a döntőben 3-2-re vertem a Liverpool-t. Az FA-kupából kiestem a Tottenham elleni 2-1-el, vezetem a bajnokságot 3 ponttal a Chelsea előtt, 5 meccsel a vége előtt, a BL-ben pedig 7-2-vel búcsúztattam most a Valenciát a negyeddöntőben, az elődöntőben pedig a Chelsea lesz az ellenfelem. A BL szerintem nem hiszem,hogy meglesz, (nagyon erős most a Chelsea) a bajnokság talán meglehet, mivel elég jónak tűnik a sorsolásom, de az angol ligában ki tudja...

A "nagyokkal" amúgy fogjuk rá, hogy jól ment. Otthon én nyertem ellenük, idegenben viszont kikaptam. Ami a legszebb volt az a MU elleni meccsek, mivel az Old Traffordon kikaptam 4-1-re, otthon viszont nyertem 5-0-ra! Szóval így odavissza vertük egymást egész évben. A Liverpool-nál már eddig 3 edző megfordult, most jön a 4. mivel Aguirre-t is kirúgták...és még csak április van.

Na ez egy kicsit hosszú lett, köszi, hogy elolvastad, majd még jelentkezem.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.10. 16:32:59

barca99 írta:Egy jó jobbszélső kellene kb. 15 max. 20 millió euró körül.
Nálam bejött:Valdivia,Matias Fernandez,Farfán
Több nem jut eszembe.Lehet drágák amugy.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.10. 16:30:17

Egy jó jobbszélső kellene kb. 15 max. 20 millió euró körül.
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.03.10. 14:39:40

Ha a játék elején csak a Spanyol ligát jelölted ki játszhatónak, akkor csak a La Liga-ban tudsz edzősködni.
ultrasur
Madridista

2008.03.10. 14:08:27

Plis help mi!
hogy lehet nem csak Spanyol csapatnban edzősködnöm??
Mert a Job-nál csak S. csapatokat dob ki..
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.09. 21:05:23

Benga írta:Valaki röviden letudná írni, hogy az edzőnek milyen feladatai vannak a csapattal? Mert eddig csak Fifáztam és ott a meccseket is én játszottam le.
Beállítod a taktikát, dumálhatsz a játékosokkal, te intézheted a pénzügyi dolgokat, az átigazolásokat stb. Nagyon jó játék, igaz teli buggal, de nem lehet leszokni róla. Illetve akinek bejön a játék, az nagyon fogja szeretni, akinek nem, az 2 meccs után elteszi.
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.09. 21:00:16

Valaki röviden letudná írni, hogy az edzőnek milyen feladatai vannak a csapattal? Mert eddig csak Fifáztam és ott a meccseket is én játszottam le.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.09. 20:40:44

kovinho nemrég írta:Ligakupában ismét döntős vagyok, mint 2 évvel ezelőtt, akkor meg is nyertem, most pedig a Manchester City lesz az ellenfél. Nagyon nem mindegy, hogy meglesz-e a kupa, avagy sem.
Elnéztem, mivel volt egy visszavágó is, így a United természetesen fordított otthon, és ő lett a másik döntős. Na mindegy, azért nehezebb volt, de megvan, kumma jó meccs volt, itt a kép!

Kép

8)
depth
Capitá del Barça

2008.03.09. 19:31:32

Kép

ez van. 2 kapura tartó lövés 2gól...
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.03.09. 15:58:33

Ma 20.00tól Magyarország - Olaszország válogatott FM mérkőzés #ita-hun.fm csatin.
Mindenki jöjjön szurkolni, aki teheti :P Egyébként ott vagyok a magyar keretben, mert megnyertem a válogatót, de kicsit fosok :D
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.09. 13:30:08

gentdelbarca írta:
Perrero írta:jelentkezem
Magad mellé még legalább 5 érdeklődőt aki játszana folyamatosan online szedj össze és akkor beszélünk a jövőről. :)
Hol találok erről bővebb infót, mert érdekelne!
Kép
Kép
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.09. 13:16:41

Nálam vannak elég hülye dolgok. Van olyan, hogy semmi jel nem mutat rá, de nagyon megverek bizonyos élcsapatokat, (pl. ügye a United elleni 5-0, vagy a mostani Liverpool elleni 4-0) aztán pedig simán kikapok egy 18. helyezett West Bromból. Ezek miatt vagyok ilyen helyen a bajnokságban. Néha megszórják magukat, néha pedig szégyenteljes játékot mutatunk.

Ligakupában ismét döntős vagyok, mint 2 évvel ezelőtt, akkor meg is nyertem, most pedig a Manchester City lesz az ellenfél. Nagyon nem mindegy, hogy meglesz-e a kupa, avagy sem.

FA-Kupában megint őrületesen nehéz ágon vagyok, a 246 között kaptam meg a Chelseat, ám 2-1-es győzelemmel búcsúztattam a riválist. Most természetesen jön a West Ham, akik egyre jobbak, jelenleg a 6.-ok a bajnokságban. Nem lesz könnyű.

BL-ben még nem volt még a nyolcaddöntő sem. Ügye a Lens lesz az ellenfél, akiket remélem ütök rendesen. Bár nem tudom, a csapat aznapi formájától függ minden...
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.09. 13:07:29

9 forduló után 8 győzelem 1 döntetlen. A második évre egészen összejött ez az Atleticó. Llorente egy állat lett... Amíg Agüero az Olimpián volt, őt játszattam. Már nem bánom, hogy tavaly megvettem, pedig előző szezonban nem sokat mutatott. Nagyon jól fejel (bár 190 körüli magasaggál biztos nem bonyolult :) ), lábbal is egyre veszélyesebb.

Antonio Lopez (balbekk) egyre gólerősebb, 9 forduló alatt 3 gól - mind szöglet után. Ha kifejelik, őhozzá kerül, befelé vezeti és tüzel.

Az eddigi egyetlen x-em pont a feljutó Xerezzel volt (bár most a 7. helyen vannak, tehát annyira nem gyengék). 5 perc alatt 3-at kaptam az első félidő legvégén. Majd a második félidő elején jött Anonio Lopez, meg Lloretne fejjel és lábbal. Sőt, ha szerencsém van a 0-3-as félidő után még nyerhettem is volna.

Azon kívül, hogy bszott sok sárgát kapok jó a védelmem. Eddig volt egy öngólom, meg az ominózus zavarodott védelmem álltal bekapott 3 (bár az előző szezonban is így kezdtem, majd a Barca rúgott 5-öt, és aztán széthullott minden - talán a 6. legkevesebb gólt kaptam.)

BL-ben besorsoltak egy Arsenal - PSV - Sporting - Atma csoportba. :?

Sportingot kiütöttem itthon, PSV-val x-eltem idegenben, bár több kapura tartó lövésem volt. Most pont az Arsenal jön otthon. Kicsit necces, tavaly pont ők ejtettek ki UEFA-ból. :? Most azon gondolkozok, mivel járnék jobban - továbbmegyek a csoportból, vagy elég a 3. hely, és folytatom UEFA-ba. Ha nem esik ki (tehát UEFA-ba be :) ) nagy csapat tuti favorit vagyok. BL meg csak BL, de már a csoportból kijutni is nagy feladat, utánna meg nem hinném, hogy sok esélyem lenne. :roll:

P.S.: A Real jelenleg 12. :twisted:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.09. 09:09:59

1.osztály:Murcia1-1Barca(én egyenlitettem)
Kupa:Murcia1-3Barca Gólok(az ificsapat játszik a kupában):Bojan,Assulin,Etock(vagy ki)
A "nagy csapattal nem birom őket legyőzni az ifivel meg minden gond nélkül....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gogeta
Jugador del Barça

2008.03.08. 12:19:43

Lionel85 írta:
Gogeta írta:Halihó! Én a Barcával játszottam egy fél szezont, januárban vettem át a csapatot. Rijkaard szépen elvitte a csapatot a 9. helyre...(o.O) Felvittem a csapatot a 3. helyre, a Real lett az első(:() 2. a Valencia. Nyáron csak a védelembe öltem pénzt. Elhoztam Richardsot és Dani Alvest. :))

Ez lenne a csapatom...
http://kepfeltoltes.hu/view/080304/2954 ... es.hu_.jpg

Giovani meg Henry egyszerűen kihagyhatatlanok a kezdőből. Ez eléggé furcsa, nem?
Eto'o hol a búsban van? :shock:
Eladtam... Nem fért be a csapatba.
Visça el Barça!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.08. 09:18:45

Kép

Nálam így áll a bajnokság. Nem vagyok valami jó, pedig szép kis keretem van. Nagyon szoros a mezőny, a bajnoki cím szerintem elúszni látszik, talán már el is úszott. Az Arsenal mindenkit megver. Nem baj, a BL-ben javíthatok, hisz továbbjutottam egy nagyon nehéz csoportban, 1. helyen. Jön a Lens a 16 között, utána majd meglátjuk. Ezenfelül ráhajtok a Ligakupára, és az FA-re, most egy kicsit kupacsapat leszek. A bajnokságban - mostmár - a 2. hely megszerzése a cél. De nagyon nehéz lesz.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2008.03.07. 22:02:13

Perrero írta:jelentkezem
Magad mellé még legalább 5 érdeklődőt aki játszana folyamatosan online szedj össze és akkor beszélünk a jövőről. :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.07. 20:58:04

Gogeta írta:Halihó! Én a Barcával játszottam egy fél szezont, januárban vettem át a csapatot. Rijkaard szépen elvitte a csapatot a 9. helyre...(o.O) Felvittem a csapatot a 3. helyre, a Real lett az első(:() 2. a Valencia. Nyáron csak a védelembe öltem pénzt. Elhoztam Richardsot és Dani Alvest. :))

Ez lenne a csapatom...
http://kepfeltoltes.hu/view/080304/2954 ... es.hu_.jpg

Giovani meg Henry egyszerűen kihagyhatatlanok a kezdőből. Ez eléggé furcsa, nem?
Eto'o hol a búsban van? :shock:
Kép
Kép
Kép
Lezárt