Amúgy meg mi alapon ülne le Maradona?Semmilyen papírja nincs hozzá.
C.
Maradona sem lenne jó, már csak a lazasága miatt sem, az én példámon tanulva....lionelmessi19 írta:
azon gondolkodtam, h mi lenne, ha felkérnék Maradonát, akármilyen paréj is, nem ártana egy kis merészség a csapatnak.
nem hiszem, ezután a meccs után megkérdőjelezhető Pekerman értelmi képessége. ilyen egy fszkalpagot fújjOrdog írta:Nahhh baeeee. 1-1 és Messi már nem lehet bent...
Ha ezt Pekerman tudja előre, hogy a 80. percben 1-1, biztos őt is pályára küldte volna...
Persze, Kamerun is berúgott 11-et az ANK-n, mégis kiesett. Pekerman nem normális, de ezt már mindenki tudja. Behoz egy vérbeli befejező csatárt olyankor, amikor nincs is mit befejezni, akkor inkább már maradt volna Crespo. Én meg voltam győződve arról, hogy behozza Messit, aztán legyorsulják a nagydarab védőket, de hát inkább hagyom a francba.Aprieto írta:Szerintem nem a bírón ment el.
Egyszerű dolog, be kell rúgni a tizenegyeseket és csókolom.
Ide sorolnám még az Angolokat is és remélem ők következnek a kiesési sorrendben!Ronaldinho 17 írta:Mi a közös argentinokban és a spanyolokban? mindig nagy csapatuk van"majd most nyerünk" szüvegük,és soha nem nyernek semmit