Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez hülyeség...Egy az, hogy az Arsenal és Barca között nincs olyan rivalizálás, mint a Real és a Barca között. Sőt, ez több is mint szimpla rivalizáció. A másik meg az, hogy Henry csak annyira tagadta, hogy ide igazol, mint azt mindneki megteszi, amikor szóba hozzák valakivel. Egy hírnek mindíg cáfolás a következő lépése, ettől függetlenül rengeteg igazolás végbemegy. Tehát akkor mindenki áruló?Reyes és Raulű írta:én is ezt éreztem henrynál! ő is azt mondta h nem megy a barcába de mégis ment akkor ő is Áruló ( a henry a kedvenc játékosom)!
Nem kell visszavoni semmit. Inkabb most nem kell mondani semmit.barca99 írta:Ha mégsem ír alá, mindenki visszavonja majd. De mivel csak a Real és egy török csapat érdeklődik iránta, valszeg a Realt választja. Plusz nem hiszem, hogy Schuster piros pontot kapna a rajongóktól, ha már a második napon sgget csinálna a szájából.
Vagy már átvette az elnöki beszédet! Hisz egy éve már voltak ígérgetések, aztán…barca99 írta:Plusz nem hiszem, hogy Schuster piros pontot kapna a rajongóktól, ha már a második napon sgget csinálna a szájából.
fcbarcelonazsombi írta:Miert arulo????? Leci valaszolj.
Miert arulo????? Leci valaszolj.noname írta:A sérülés tényleg durva volt, de már egyszerűen nem tudom hogyan minősítsem, amit csinált.Nem elég h áruló, de még egy pénzéhes kecseg is.Ennél mélyebbre egy focista se süllyedhet az én szememben.
Elhiheted mindenkinek. Nem lenne baj, ha simán csak Madridba ment volna, és nem mondja ezt...antiimperialista írta:Azért viszont mindenképpen hibáztatható, hogy azt nyilatkozta, nem megy a Madridba, pedig de. Nekem ez fáj nagyon.
Attól, hogy eligazolt Madridba, szerintem nem kattant be. Max annyira, mint Eto'o annak idején. Nagy csapatban akar játszani, trófeákat akar nyerni, ez szerintem teljesen érthető. Beszéltem már focistákkal erről a témáról, azt mondták, az első az, hogy a játékos jól érezze magát, olyan helyre menjen, ahol megtalálja a számításait. Ha egy klubnál így bánnak valakilvel, a klub iránt táplált érzelmek (jogosan) nem fognak egy idő után számítani.sasi1 írta:Szerintem valami bekattant nála ebben az évben, eligazol madridba, meg egy 15-6 éves kislánnyal kever (aki szerintem elég randa) ?????
Azért nem fogok neki további szép pályafutást kívánni. (jó igaz, a sérülés kicsit durva)lionelmessi19 írta:Hát igen. Ezt azért mégsem kéne...El Madridismo írta:
Aki meg sérülést kíván neki, az... az.
Mellőzni viszont nyugodtan lehet. Kiváncsi leszek a szerződése részleteire.
Tőlünk két évet, 2,5-3 millát, és aránylag kevés játéklehetőséget kapott volna.
Ha a vezetőségetek akarta volna, biztos eladta volna, és ha egy klubnak nagyon kellett volna, megadta volna neki, amit kér, bár nem tudom...noname írta:A nagy különbség a két eset között az h Saviolának megmondták h nem számítanak rá, de ő maradni akart, egyre biztosabb vagyok benne h azért, h lejárjon a szerződése és mint szabadon igazolható játékos több fizut kapjon.
Hát igen. Ezt azért mégsem kéne...El Madridismo írta:
Aki meg sérülést kíván neki, az... az.
Én is félek, hogy ebből se lesz semmi, már Chivu is majdnem biztos voltlionelmessi19 írta:Hát nagyon buta a srác.
Én azért várnék a hivatalos bemutatásig.