2007.08.07. 16:28:07
Mindkét dologban igazad van, de ugyanakkor én is félek hogy jön ki a lépés. Egy biztos hogy nem szabad hagyni senkinek idén hogy lehuzzon minket ! Olyan keretünk van hogy bárkinek van alternativája a keretben ! EZT NE FELEJTSÜK EL!!! Sokan fantasztikus négyesröl beszélnek , (én inkább ötröl RONI, ETO, MESSI,HENRY, DOS SANTOS,)de nagy lehetőség van arra hogy már idén hat lesz( BOJAN)!!! Az biztos elsö és legnagyobb bizalmat és csak a múltbéli év alapján nálam MESSI kapja! Persze a többi is megkaphatja ha tökéletesen játszik, valjuk be ez nem mindenkinek ment(Roni, Deco, ETO?,). Nagyon bizók abban hogy nem azért kell majd idegeskedni hogy Rejkard jó döntéseket hoz!!! A következő pedig az hogy 4-en vagy 3-an elöl? Hát kiváncsi vagyok a TI véleményetekre! ÉN az év elején akár mecsek alakulásától persze függöen, én minden kép a 4 mellett vagyok, legalábbis ez lenne a kiindulo pont, mivel nagy akeret innen váltanék másfelé( egy le közép be, elöl csere) és nem erre váltanék más kezdőböl! Minden esetre köszönjük meg a vezetöségnek hogy egy ilyen keretet tett nekünk össze, én most teljesen fel vagyok villanyzva!
csak is a barca!!!!!!!!!!!