Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
védelem megint ütReal Madrid: Casillas; Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Pablo García, Beckham; Baptista, Raúl; Robinho és Ronaldo.
Akkor úgy látom maradt még elég favágó a Spanyol ligábanMaxi írta:Én úgy tudom, hogy igen!Amúgy még szerencséje, hogy Pablo Garcia odaigazolt küllönben lehet ,hogy kettétört volna karrierje!Bercy írta:Albelda, Scaloni, Carboni (tényleg ő még aktív a Valenciánál?)Maxi írta:Na én ezért mondtam mindig, hogy nem sokat fog érni ebben a spanyol ligában ahol ilyen védők vannak:Ayala,Marchena,Colloccini stb..csak hogy a durvákat említsem
Én úgy tudom, hogy igen!Amúgy még szerencséje, hogy Pablo Garcia odaigazolt küllönben lehet ,hogy kettétört volna karrierje!Bercy írta:Albelda, Scaloni, Carboni (tényleg ő még aktív a Valenciánál?)Maxi írta:Na én ezért mondtam mindig, hogy nem sokat fog érni ebben a spanyol ligában ahol ilyen védők vannak:Ayala,Marchena,Colloccini stb..csak hogy a durvákat említsem
Albelda, Scaloni, Carboni (tényleg ő még aktív a Valenciánál?)Maxi írta:Na én ezért mondtam mindig, hogy nem sokat fog érni ebben a spanyol ligában ahol ilyen védők vannak:Ayala,Marchena,Colloccini stb..csak hogy a durvákat említsem
ez LoL!Boixos írta: addig a kutyát nem érdekli a kisgyerek a bringájával.
pont az a jó Messiben, hogy ő nem a technikájával, cselezőkészségével tűnik ki, hanem eszméletlen gyors a lasztiva, mire megfordul az ellen, 3X körbekerüli a hónalján.Boixos írta: és akkor a messi, a másik fele, még nem is igen tett hozzá a bugihoz.
ott a felezővonalnál volt, ugye? a kispadoknál?!Boixos írta:belenéztem most a bréma-barca meccsbe az eurosporton. volt egy olyan bugi, amikor 3 benga állta körül a ronnit, ő meg lebőrözte az egyiket és már húzott volna is tovább, csak a gyerek kitette a seggét és fellökte. nagyon durva volt.