Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ezt Riijkaard-bácsinak soha az életbe nem fogod tudni megmagyarázni, és attól félek neki sem jutna az eszébe.én középre tenném.
hidd el...formába fog lendülni én érzem...ez a meccs az egész csapatnak egy nulla voltfcjoc írta:Pedig lehet az lenne a legmegfelelőbb ha elmenne innen.. ránézek a képére itt az oldalon( nap képe ).. hát nem is tudom hogy fogalmazzak ... ha brazil kell?! , vegyünk brazilt... vegyünk egy új ronaldinho-t , barca előtt nem ő volt a világ legjobbja, ezt mindenki tudja...barcelinho_5 írta:szerintem marad...világosan meg lett mondva nem is egyszer...
Ronny nem fog innen elmenni..
Hát figy, én nem csak egy barca meccset láttam életembe ellenben egyesekkelSalems írta:na ez okos megszólalás volt de marhára nem tudom mejik meccset néztétek de a tegnapi barca mecsen ami volt veszélyes helyzet a barcának azt mind roni alakította ki szerintem tegnap a messi volt a legszarab észre se lehetett venni és persze olegerről ne is beszéljünk
Pedig lehet az lenne a legmegfelelőbb ha elmenne innen.. ránézek a képére itt az oldalon( nap képe ).. hát nem is tudom hogy fogalmazzak ... ha brazil kell?! , vegyünk brazilt... vegyünk egy új ronaldinho-t , barca előtt nem ő volt a világ legjobbja, ezt mindenki tudja...barcelinho_5 írta:szerintem marad...világosan meg lett mondva nem is egyszer...
Ronny nem fog innen elmenni..
Más se csinált semmit Henryn meg W-én kívül....[/quote]Ádám02 írta:
Más se csinált semmit Henryn meg W-én kívül....Zozzy 5 írta:Következő meccsen én úgy padoztatnám, mint annak a rendje...Slither írta:Sajnos megint nem csinált semmit. A passzok megvoltak de a mozgás 0, szörnyű nézni.