Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd Raziel lesz a barátja!Zozzy 5 írta: Annyira aktívak aligha lesznek, ugyanis az egyik srác Interes, a másik pedig Manchesteres. Ennek ellenére önként mondták, hogy regelni akarnakMndjuk minden nap elmesélem, hogy mi volt ma az Eurobarcán
Annyira aktívak aligha lesznek, ugyanis az egyik srác Interes, a másik pedig Manchesteres. Ennek ellenére önként mondták, hogy regelni akarnakSlither írta:Ha ők is olyan aktívak lesznek mint te, akkor napi hozzászólások száma igencsak megugrik majd.Zozzy 5 írta: Ha minden igaz, akkor bővülni fog a regisztráltak sora 2 állandó fórumozóval. Legalábbis remélem. 2 haverom fog regelni, asszem egyik már meg is tette, csak várja a visszajelzést.
Ha ők is olyan aktívak lesznek mint te, akkor napi hozzászólások száma igencsak megugrik majd.Zozzy 5 írta: Ha minden igaz, akkor bővülni fog a regisztráltak sora 2 állandó fórumozóval. Legalábbis remélem. 2 haverom fog regelni, asszem egyik már meg is tette, csak várja a visszajelzést.
Ha minden igaz, akkor bővülni fog a regisztráltak sora 2 állandó fórumozóval. Legalábbis remélem. 2 haverom fog regelni, asszem egyik már meg is tette, csak várja a visszajelzést.ozsimiki írta:Szeretnék egy kicsit puncsolni![]()
![]()
GRT AZ IMMÁRON MÁR TÖBB MINT 5000 REGISZTRÁLT TAGHOZ![]()
Mármint mindazoknak,akiknek ezt az oldalt köszönhetjük
![]()
U.i.: csak nagyon kár,hogy nagyon kis %uk fórumozik aktívan
Az 5000. regisztrált tag "Hayena" voltozsimiki írta:GRT AZ IMMÁRON MÁR TÖBB MINT 5000 REGISZTRÁLT TAGHOZ![]()
U.i.: csak nagyon kár,hogy nagyon kis %uk fórumozik aktívan
Javítottam, köszi.Shandor írta:Winterthur Barcelona-Tau Cerámica: 71-77 (11-17, 23-16, 23-28, 14-16)
17+16+28+16=72 Itt valami nem stimmel..
Mi?Zozzy 5 írta:Ájplódszájizé
Tényleglionelmessi19 írta:Asszem 5000-10000ig Legenda vagy...
Asszem 5000-10000ig Legenda vagy...Game90 írta:És én mi vagyok akkor?Zozzy 5 írta:Akkor én már edző vagyok![]()
Bagoly?
![]()
Én aszem igazgató vagyok.
És én mi vagyok akkor?Zozzy 5 írta:Akkor én már edző vagyok![]()
Enrique, köszönöm!Enrique írta:Barça C - C csapatvarga tamás írta:Nekem egy kérdésem lenne: mit jelentenek magyarul a nevek alatti jelzők? Pl. a Jugador d 'estrella és a többiek?
Barça B - B csapat
Jugador del Barça - Barça játékos
Jugador d'estrella - Sztár, csillag
Capitá del Barça - CséKá
Entrenador del Barça - Edző
Director del Fútbol - Igazgató
Llegenda del Barça - Legenda
Presidente del Barça - Elnök