Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
13 meccs, 10szer kezdő...Azért írkáljunk csak...Évek óta közelébe nincs a válogatottnak, legalábbis a kezdőnek biztosan.
az RVN-s átigazolási pletykákra most hadd ne alapozzunk)
Hogy jönnek ide a csatárok egyáltalán?? Canales nem csatár, hanem támadó középpályás....Ettől függetlenül biztatnám, hogy gondolkodjon még egy kicsit, mennyi esélye lehet Higuain és egy esetlegesen formába lendülő Benzema mellett... mert az még oké lenne, ha az egyik játékos legalább 28 év körül lenne, úgy akkor 2 év múlva sima kezdő lehetne. De az a rossz hír, hogy Higu és Benz is csak 22 évesek még...
Kinek kellett összeszokni? Alves jött, a spanyol bajnokságból. Pique jött vissza. Az edző eddig is a Barcánál volt. kinek kellett annyira összeszoknia?Mi egy évet reménykedtünk, hogy összeszokik a Barca Guardiola kezei alatt, elég nagy változásokkal a keretben és 6 kupát tettünk zsebre.
ebben az esetben pláne nem értem a Real-t. sztem középpályásból van elég...vagy nem?CS0ki írta:
Hogy jönnek ide a csatárok egyáltalán?? Canales nem csatár, hanem támadó középpályás....![]()
Az új Nostradamus (kérem szépen)!!!Kb. Aki ennél sokkal többet vár a madridtól, az csalódni fog. A meccseket hozzák, a játékuk sem olyan nyőgvenyelős, mint az elmúlt szezonban, de ennyi.
"Ha összeáll a csapat." Ki áll össze kivel? Céronci, akinél tragédia, ha nem talál a hálóba? Vagy Higuaín lő még több gólt? Egyedül Kaká játékában van még tartalék, a többiek már most kiadják, amit tudnak. Ez a madrid most topon van, pech, hogy így sem elsők a tabellán.
Ami Canalest illeti: Ha igaz a hír, akkor most törte ketté a karrierjét. A madrid-és perez...-nem ideális hely egy fiatal spanyol számára.
Már most kiváncsian várom, hogy Canales mikor kapja meg a madridisták részéről saját játékosaik felé gyakorta kiosztott "posztján a világ legjobbja" díjat
Egyrészt; azért nem kell ilyen túlzásokba esni ---> Guardiola gyakorlatilag egy kész csapatot vett át; amelynek a magja lassan 6, ill. Henry, Touré, Abidal 3 éve folyamatosan együtt játszik ugyanabban a játékrendszerben.Mi egy évet reménykedtünk, hogy összeszokik a Barca Guardiola kezei alatt, elég nagy változásokkal a keretben és 6 kupát tettünk zsebre. Nem felvágás, tény. Ti ezzel szemben nagyjából 2002 óta abban reménykedtek, hogy összeszokik a csapat.
Azt mindjárt gondoltuk, hogy a katalán ász Xavinak a cipőjét nem vihetnéMiért akkora sztár Xabi Alonso? Nagy lövései vannak, voltak a Sociedadban és voltak a Poolban is. Nem véletlen volt azért ő a favágó Masche mögött spanyol létére, egy spanyol edző kezei alatt inkább alternatíva ember. Nem akkora sztár azért. Évek óta közelébe nincs a válogatottnak, legalábbis a kezdőnek biztosan.
Először is: Üdv az Eurobarca fórumán, amely Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala.nagyitomi írta:...
nem ártana gondolkozni is,esetleg a híreket olvasni,nem csak beordítani vmi hülyeséget.
jelen állás szerint a real ugyebár 2 csatáros alaptaktikával áll fel néhány meccset kivéve.erre van: higuain(sérült), benzema ,rvn(sérült és távozik),raúl(már nem is játszik) tehát jelen állás szerint van 2 csatár a csapatban,én nem hiszem h olyan luxus venni egy harmadikat
50-60évet meg remélem Te sem gondoltad komolyan
játékostemető?
nem ártana gondolkozni is,esetleg a híreket olvasni,nem csak beordítani vmi hülyeséget.Mikaos írta:Szegény Canales. Remélem, jól meggondolja a játékostemető ajánlatát![]()
Bár valszeg a múltbeli (50-60 évvel ezelőtti) csillogás sok embert vonz még mindig a Madridhoz, szóval megértem a spanyol 18 éves srácokat.
Ettől függetlenül biztatnám, hogy gondolkodjon még egy kicsit, mennyi esélye lehet Higuain és egy esetlegesen formába lendülő Benzema mellett... mert az még oké lenne, ha az egyik játékos legalább 28 év körül lenne, úgy akkor 2 év múlva sima kezdő lehetne. De az a rossz hír, hogy Higu és Benz is csak 22 évesek még...
A józan észnek kellene dönteni a szív felett, de ez nehéz lesz.
Jó lehet ilyen magabiztosan megjövendölni a "tutit". Komolyan irigylem, amikor valaki ilyen biztos a dolgokban. Mondjuk amikor pofára esik, akkor már annyira nem.Rivaldo11 írta:Kb. Aki ennél sokkal többet vár a madridtól, az csalódni fog. A meccseket hozzák, a játékuk sem olyan nyőgvenyelős, mint az elmúlt szezonban, de ennyi.Fernando írta:Miért olyan biztos, hogy összeáll a Madrid? Lehet, hogy már összeállt, és ennyi amit mutatnak.
"Ha összeáll a csapat." Ki áll össze kivel? Céronci, akinél tragédia, ha nem talál a hálóba? Vagy Higuaín lő még több gólt? Egyedül Kaká játékában van még tartalék, a többiek már most kiadják, amit tudnak. Ez a madrid most topon van, pech, hogy így sem elsők a tabellán.
Ami Canalest illeti: Ha igaz a hír, akkor most törte ketté a karrierjét. A madrid-és perez...-nem ideális hely egy fiatal spanyol számára.
Már most kiváncsian várom, hogy Canales mikor kapja meg a madridisták részéről saját játékosaik felé gyakorta kiosztott "posztján a világ legjobbja" díjat
fene tudja h mi lehet a baja,ennyi idősen azért nem szokás kiöregedni,meg vannak megmozdulásai amikből látszik h tud ő klasszis lenne,de valamiért megváltozott 2éveSanama írta:És egy forma tart 6hónapig?
Nálam a forma azt jelenti,hogy 3-4hét alatt mutatott teljesítmény, nem egy fél éves játék.
Legalábbis az én olvasatomban.
Kaká amúgysem volt sokkalta jobb már tavaly sem. Kb ugyanaz a szindróma mint R80al. Egy öregedő Milanban Ő is jobban kitűnt, mint CR mellett.... De kétlem,hogy hatalmas javulás lenne a játékában.
Mi abban reménykedünk, hogy megvédük a címünket, ti abban, hogy összeszokik a Real szerinted. Mi egy évet reménykedtünk, hogy összeszokik a Barca Guardiola kezei alatt, elég nagy változásokkal a keretben és 6 kupát tettünk zsebre. Nem felvágás, tény. Ti ezzel szemben nagyjából 2002 óta abban reménykedtek, hogy összeszokik a csapat.madridronie írta:Semmi sem biztos (pl: az sem, hogy megvéditek a bajnoki, stb. címeteket --> kétségkívül címvédőként és a ponttáblázaton elfoglalt jelenlegi helyetek, stb. alapján is, erre nektek van nagyobb esélyetek, de ha ti lehettek optimisták, akkor kérdem én, hogy mi miért nem?) csak a ...... (tudjuk mi).Miért olyan biztos, hogy összeáll a Madrid? Lehet, hogy már összeállt, és ennyi amit mutatnak. Egyenként a Man Citybe is kiváló játékosok vannak...Reálosként nem is igen tehetek mást, mint hogy ebben bízok, emellett a madridisták (az élen Perez apóval) elég szomorúak lennének, ha Xabi Alonso, Kaká és Benzema csak ennyit mutatna meg a valós tudásukból, ez eddig ugyanis vajmi kevés volt tőlük (főleg a 2 "öregtől") --> és talán még a legvérmesebb barca drukkerek is elfogadják nekem, ha azt mondom; ennél csak jobbak lehetnek a jövőben ezek a fiúk (hogy miért? --> mert ennél biztos sokkal többet tudnak, ezt már máshol is bizonyították).
Mi van, ha mégis csak ennyit tudnak a srácok? --> Akkor biz nagy GÁZ van, mert akkor a nyáron értük kiadott 130 milla, ablakon kidobott pénz volt (valamilyen szinten) és valszeg még egy ideig kevésnek találtatnánk a nemzetközi porondon is.
De erre egyelőre gondolni se merünk, főleg nem 4 hónap után (nálam biztos mindenki kap la. 1 évet az adaptációra).
![]()
A City keretét meg egyelőre ne hasonlítsuk már össze a Reáléval, mert ég és föld a 2, természetesen nem a City javára.![]()
Nem utolsó sorban megjegyezném, hogy bár keveset írok ide (inkább olvasom a fórumot) én azt hiszem; emberi hangon, tisztelettel válaszoltam valamennyiőtök hsz-re; emellett soha nem titkoltam, hogy a jelenlegi Barca még erősebb, jobb, összeszokottabb CSAPAT (szebb, tudatosabb focival) a Madridnál, de szerintem világos, ha még ezen a fórumon is, én kultúrált fórmában azért szorítok, hogy ez minnél előbb megváltozzon a Real javára.[/code]
xabi és kaka belelendülne más lenne a kép.persze mondhatod h 1 fecske...Rivaldo11 írta:Kb. Aki ennél sokkal többet vár a madridtól, az csalódni fog. A meccseket hozzák, a játékuk sem olyan nyőgvenyelős, mint az elmúlt szezonban, de ennyi.Fernando írta:Miért olyan biztos, hogy összeáll a Madrid? Lehet, hogy már összeállt, és ennyi amit mutatnak.
"Ha összeáll a csapat." Ki áll össze kivel?
Kb. Aki ennél sokkal többet vár a madridtól, az csalódni fog. A meccseket hozzák, a játékuk sem olyan nyőgvenyelős, mint az elmúlt szezonban, de ennyi.Fernando írta:Miért olyan biztos, hogy összeáll a Madrid? Lehet, hogy már összeállt, és ennyi amit mutatnak.
Pici mákra csak annyit, hogy Osasuna, Bilbao ellen nyerhettünk volna ha nincs pech, egy pici bírói segítség max az espanyol ellen hozhatsz fel, de még anélkül is max X, és akkor a legutóbbi két meccsünkön jöhetnénk a bírók teljesítményével...PEEtör írta:Itt egy pici mák, ott egy pici bíró.De ha ez neked meggyőző, akkor hajrá.Majd jön a kopp.ennek ellenére is veretlenek vagyunk.Ez pedig több mint meggyőző.
Mondjuk azért Mallorca nem egyenlő Tenerife.És a két ellenfél csapat teljesítménye sem volt ugyanaz.A Tenerife kis szerencsével és túlzással az első félidőben dönthetett volna.Mert ha ez így van akkor ne érje kritika a Barcát se mert sok különbséget nem láttam a két csapat között.
Világos...magyarázd ezzel ha Neked ez jó...de azért beláthatod,h 16 veretlen meccset nem lehet összemákolni meg összefújkodni...Itt egy pici mák, ott egy pici bíró.De ha ez neked meggyőző, akkor hajrá.Majd jön a kopp.
Pontosan nem egyenlő és nem volt ugyan az a teljesítményük.Míg a Tenerife próbált támadni addig a Mallorca kis túlzással meg se próbált támadást vezetni.Régen láttam ennyire gyengén játszó csapatot a spanyol bajnokságban...Védekezésben sem voltak túl acélosak ezért sikerült ennek az iszonyat szürke Realnak helyzeteket kidolgozni...Mondjuk azért Mallorca nem egyenlő Tenerife.És a két ellenfél csapat teljesítménye sem volt ugyanaz.A Tenerife kis szerencsével és túlzással az első félidőben dönthetett volna.
Megmosolyogtató mákról, meg bírózásról olvasni egy madridista tollából...PEEtör írta:Itt egy pici mák, ott egy pici bíró.De ha ez neked meggyőző, akkor hajrá.Majd jön a kopp.ennek ellenére is veretlenek vagyunk.Ez pedig több mint meggyőző.
Mondjuk azért Mallorca nem egyenlő Tenerife.És a két ellenfél csapat teljesítménye sem volt ugyanaz.A Tenerife kis szerencsével és túlzással az első félidőben dönthetett volna.Mert ha ez így van akkor ne érje kritika a Barcát se mert sok különbséget nem láttam a két csapat között.
hát nem egyenlő az biztosPEEtör írta: Mondjuk azért Mallorca nem egyenlő Tenerife.És a két ellenfél csapat teljesítménye sem volt ugyanaz.A Tenerife kis szerencsével és túlzással az első félidőben dönthetett volna.
Itt egy pici mák, ott egy pici bíró.De ha ez neked meggyőző, akkor hajrá.Majd jön a kopp.ennek ellenére is veretlenek vagyunk.Ez pedig több mint meggyőző.
És ezzel "az év eleji" felvetésetekkel, véleményetekkel én mikor nem értettem egyet, mikor probáltam ennek az ellenkezőjét bizonygatni (igaz mint mindig, most is csak a saját nevemben beszélek/beszélhetek --> de lévén, hogy olvastam ezeket a hsz.-eket is, így igazat adok neked abban, hogy sok madridista valóban elrúgaszkodott kicsit a valóságtól; bár annyit a védelmükben azért megjegyeznék, hogy sokan közülök valszeg nem vártak ilyen gyorsan, ennyire EREDMÉNYES, gólgazdag meccseket az elején --> de a játék képe ettől függetlenül SEM volt meggyőző az eredményességel egyenesen arányosan --> de azért jó volt látni ilyet naViszont az feltűnt, hogy most ugyanazt mondjátok, amit mi a Madridra év elején: történetesen lehet 5gólos győzelem, de "ez még/már nem az igazi"
Hát éppen ez erősítené méginkább meg azt hogy, nincs baj, hiszen ilyen helyzetből nem sok csapat jön ki 5gólos győzelemmelmadridronie írta:Azért az első bő 20 perc nagyon nem Barcáról szólt, persze a fociban nem létezik Ha-val kezdődő mondat, így kár is folytatnom.Emellett véleményem szerint; ez a meccs is inkább újfent Messi zsenialitását igazolta, mintsem a csapatotok jó formáját.
Ezt mondjuk nem mondanám,Messi három góljából kettő kidolgozott akció végén született,neki csak be kellett passzolni.madridronie írta:Emellett véleményem szerint; ez a meccs is inkább újfent Messi zsenialitását igazolta, mintsem a csapatotok jó formáját.