2007.08.06. 10:23:50
Kaká: Milan egy életre!
Kaká készen áll rá, hogy aláírja 2012-ig szóló hosszabbítását a Milannal.
Amíg a Real Madrid tovább szövögeti merész álmait a brazil szupersztár leigazolásáról, addig Kaká és a Milan szép csendben dolgoznak az új szerződésen, és -mint azt a játékos elárulta- esetenként már csak viccelnek az egész Real Madrid történeten.
"Hogy egész életemben vörös-fekete maradok-e? Ez Silvio Berlusconi elnök úrtól függ, de ha ő azt mondja, örökre itt akar tartani engem, akkor hiszek is neki. Már volt is egy találkozónk, ahol ezt megbeszéltük. Moszkva és a Real Madrid busz? Nem csak én szálltam fel, hanem az egész csapat. Carlo Ancelotti találta ki, amolyan tréfának, hogy ennyire szeretnék a Realhoz kerülni. Ezen a ponton az egész Real Madrid történet egyetlen nagy tréfa lett csupán. Bajnokok Ligája? Ez a siker sokat segített nekem. Jó dolog, ha valaki tehetséges, de ha trófeákat is nyersz, akkor mindenkinek el kell ismernie, hogy győztes vagy. Öt év alatt megnyertem mindent a Milannál. Azért dolgozom, hogy a legjobbat tudjam nyújtani most is, és a jövőben is. Az Aranylabda és a FIFA Év Játékosa díj csak attól függ, mit teljesítek a Milannal. Idáig nagyon jók voltunk. Most a következő célom a Klubvilágbajnokság - ez nekünk, braziloknak különleges jelentőséggel bír" - fejezte be Kaká.
(acmilan.hu)