Mar majdnem mondtam valamit egy margitosnak, de inkabb nem, mert abbol csak baj lenne
Csak ilyen dolgok jonnek elo, mikor ideallit egy valaki, es kezdi magyarazni a barcat, hat ott a szep real, hat vegye a csapatat es dicsoitse azt mar a REAL MADRID szaros oldalan a francba, mert en se megyek oda fikazni a csapatot . NA KIJOTT
Egyrészt semmi provokatív dolgot nem írtam a csapatotokról (ezek pusztán tények, amit jó pár barca fan is elismer közületek

), ha netalán valaki ezt mégis annak vélte, hát nagyon sajnálom és elnézést kérek tőle.

Másrészt, ha jól tudom akkor ez egy fórum és mint olyan véleménynyilvánításra szolgál, amihez momentán minden regisztrált tagnak joga van (ahogy neked és nekem is bátya

). Emellett, ha nem tévedek --> ennek a topiknak a neve továbbra is Barca vs Real.
Miért olyan biztos, hogy összeáll a Madrid? Lehet, hogy már összeállt, és ennyi amit mutatnak. Egyenként a Man Citybe is kiváló játékosok vannak...
Semmi sem biztos (pl: az sem, hogy megvéditek a bajnoki, stb. címeteket --> kétségkívül címvédőként és a ponttáblázaton elfoglalt jelenlegi helyetek, stb. alapján is, erre nektek van nagyobb esélyetek, de ha ti lehettek optimisták, akkor kérdem én, hogy mi miért nem?) csak a ...... (tudjuk mi).

Reálosként nem is igen tehetek mást, mint hogy ebben bízok, emellett a madridisták (az élen Perez apóval) elég szomorúak lennének, ha Xabi Alonso, Kaká és Benzema csak ennyit mutatna meg a valós tudásukból, ez eddig ugyanis vajmi kevés volt tőlük (főleg a 2 "öregtől") --> és talán még a legvérmesebb barca drukkerek is elfogadják nekem, ha azt mondom; ennél csak jobbak lehetnek a jövőben ezek a fiúk (hogy miért? --> mert ennél biztos sokkal többet tudnak, ezt már máshol is bizonyították).

Mi van, ha mégis csak ennyit tudnak a srácok? --> Akkor biz nagy GÁZ van, mert akkor a nyáron értük kiadott 130 milla, ablakon kidobott pénz volt (valamilyen szinten) és valszeg még egy ideig kevésnek találtatnánk a nemzetközi porondon is.

De erre egyelőre gondolni se merünk, főleg nem 4 hónap után (nálam biztos mindenki kap la. 1 évet az adaptációra).
A City keretét meg egyelőre ne hasonlítsuk már össze a Reáléval, mert ég és föld a 2, természetesen nem a City javára.
Nem utolsó sorban megjegyezném, hogy bár keveset írok ide (inkább olvasom a fórumot) én azt hiszem; emberi hangon, tisztelettel válaszoltam valamennyiőtök hsz-re; emellett soha nem titkoltam, hogy a jelenlegi Barca még erősebb, jobb, összeszokottabb CSAPAT (szebb, tudatosabb focival) a Madridnál, de szerintem világos, ha még ezen a fórumon is, én kultúrált fórmában azért szorítok, hogy ez minnél előbb megváltozzon a Real javára.

[/code]