Én speciel pusztán kötelező győzelemnek titulátam, HELYENKÉNT tetszetős megoldásokkal, ami a mezőnyben látottak és a helyzetek száma (ellenfélnek momentuma nem volt) alapján is megérdemeltnek és magabiztosabbnak tűnt, főleg az Osasuna elleni meccshez viszonyítva (amihez persze egy a szokottnál impotensebb Mallorcára is szükség volt --> bár ha az idegenbeli mérleget nézzük, akkor annyira nem is meglepő). A folyamatos jó játéktól, még elég messze vagyunk, de egyértelmű fejlődés látható a csapaton meccsről-meccsre.Ezzel szemben Ti ahogy itt is olvastam a Mallorca elleni győzelmeteket sikerként könyvelitek el ami nem is baj de,h ezt a tegnapit jó játéknak titulálják sokan az azért sok.Mert ha ez így van akkor ne érje kritika a Barcát se mert sok különbséget nem láttam a két csapat között.

Azért az első bő 20 perc nagyon nem Barcáról szólt, persze a fociban nem létezik Ha-val kezdődő mondat, így kár is folytatnom.Hát tényleg tegnap kevéssé meggyőző módon sz.patták ki a Tenerifét a saját pályáján mindössze néhány kulcsember nélkül

Mellesleg ez a "jó játék" viszonyítás kérdése. Nekünk az idei Madrid a tavalyihoz képest kis túlzással "brillirozik", de nagyon messze van még attól, amit szeretnénk látni (nem a Barca játékát) és amire a jelenlegi Barca takarékos üzemmódban is képes. Viszont az idei Barca a tavalyi önmagához képest (nálatok elég magas lett a mérce