Championship/Football Manager
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Láttatok már olyat hogy 47 kapura lövés részemröl.Míg a Valenciának 8.
Az eredmény: Barca:0-1:Valencia
Asszem egy darabig ezzel se fogok játszani mer' nagyon fel bír húzni!
Az eredmény: Barca:0-1:Valencia
Asszem egy darabig ezzel se fogok játszani mer' nagyon fel bír húzni!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Belletti
- Jugador del Barça
Hi mindenkinek!
Én a Barcával játszom, van egy mentésem FM07-en, ott 2 évadba vagyok, ott nagyon ment,ott sok embert vettem:
Hildebrand
Belletti Puyol Thuram Abidal
Kafes Iniesta
Messi Whright Philips
Eto Henry
Cserék
V.Valdes
Juárez
Xavi
Deco
Giovani
Bojan
C.Pizzaro(kölcsönben)
Ez az alapfelállás
Kafes szerintem nagyon jól tolja, eddig 27 meccsen 11 gólt lőtt, ami középpályásként nem rossz!
Ha van véleményetek szívesen meghalgatom!
Én a Barcával játszom, van egy mentésem FM07-en, ott 2 évadba vagyok, ott nagyon ment,ott sok embert vettem:
Hildebrand
Belletti Puyol Thuram Abidal
Kafes Iniesta
Messi Whright Philips
Eto Henry
Cserék
V.Valdes
Juárez
Xavi
Deco
Giovani
Bojan
C.Pizzaro(kölcsönben)
Ez az alapfelállás
Kafes szerintem nagyon jól tolja, eddig 27 meccsen 11 gólt lőtt, ami középpályásként nem rossz!
Ha van véleményetek szívesen meghalgatom!
Marian Cozma!
-
Ezért is ment csak kölcsönbe. Első idénybe felhoztam a tarcsiból, és kiszorította a csapatból Oleguer szerelmét, Hamsikot.barca99 írta:Huddlestonera jól vigyázz, olvastam, hogy meg van benne a potenciál, hogy ő legyen a következő Michael Essien.![]()

Aztán végülis, mivel még fiatal, és nálam nem lenne állandó kezdő, elküldtem kölcsönbe.

Ja, és ajánlanátok még egy KK-t?
De szigorúan KK legyen.
Huddlestonera jól vigyázz, olvastam, hogy meg van benne a potenciál, hogy ő legyen a következő Michael Essien.
Javi Martinez-t én is leszerződtettem, de ha játszik a sárgák gyűjtésén kívül semmit nem csinál, Maniche és Raul Garcia pedig jó formában játszik. Pedig a megfigyelőm szerint a legjobb kk-m.
Saviolát meg megpróbálom elhozni a Realból.
18-as befejezés, 18-as higgadtás, 19-es üresbe mozgás, etc.
1v1-be sztem tökéletes. Azon töröm a fejemet, hogy összehozok egy argentín csatárkülönítményt. Agüero, Lavezzi, Saviola lenne tervben. Esetlen Lavezzi helyett Palacio.

Javi Martinez-t én is leszerződtettem, de ha játszik a sárgák gyűjtésén kívül semmit nem csinál, Maniche és Raul Garcia pedig jó formában játszik. Pedig a megfigyelőm szerint a legjobb kk-m.

Saviolát meg megpróbálom elhozni a Realból.

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Oleguer Napolival kezdett egy idényt..kovinho írta:Egyébként ti hogy álltok? Zozz, Oleguer, Aprieto? Bocs akit kihagytam.
(Frank Aston Villája nem érdekel...)
Megvette Dzsudzsákot és Van Der Vaartot. Előbbi nagyszerű játékot produkált. Van Der Vaart év végére stabil csere ember lett. Rullo is kiszorított (az olasz bajnokság 2. legjobb játékosa). Egyébként 7. lettem. Intertotóból bejutottam az uefába. Ahol elég nehéz a csoportom

Hogy tuttad a hátteret olyan zsirra beálítaní?Frank Rijkaard írta:Aki még nem próbálta online FM-t. Egy kis ízelítő.
Mondjuk ilyen meccset soha nem játszol![]()
Ez egy klánwaron volt. Én voltam a Milannal.
Atlético - Milan
Komoly meccs volt
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
KösziOleguer írta:Letöltöd ezt a progit, kitöltöd az adatokat, kiválasztod a Quakenet szervert. És találsz ellenfeleket, biztos lesz 1-2 segítő egyén Ha feljössz én is segítekultrasur írta:hogy tudnék most bármelyikötökkel játszani?

hu nekem ez naon bonyolult fingom sincs mit kell csinálni....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ultrasur 2008.02.17. 16:44:17-kor.
-
Mivel unatkozok, írok egy kis beszámolót második szezonom elejéről. A nyáron igazság szerint történtek dolgok igazolások terén, Paul Robinson távozott az Arsenalba, nem akart hosszabítani, én sem erőltettem, így elment az ősi riválishoz (a White Hart Lane közönsége biztos nem fog neki örülni). Helyette már kb. áprilisban megegyeztem a lengyel Borucal, (innen ajánlották EuroBarcáról, nagyon jól véd, tehát megköszönöm az illetékesnek). Továbbá elment Dawson, Robbie Keane, Routledge, és Huddlestone kölcsönbe ment a Rangershez, + megköszöntem Ghalynak a nyavalygását és elkűldtem a Portsmouthba.
Mivel rengeteg pénzt adtak átigazolásra, éltem a lehetőségekkel, és hoztam pár embert: Javi Martinez, Anthony Vanden Borre, Aäritalo, Cardénas, és egy kreált játékost a török ligából, Erol Onurt. Vanden Borre, illetve Javi Martinez nagyon jó vétel volt, a többiek még nem bizonyítottak.
Nos, az Angol Szuperkupa, illetőleg az Európai Szuperkupa döntőjét ugyanaz a két csapat játszotta, Tottenham - Manchester United. Az angolt Mi, az európait a United nyerte.
A bajnokságban jól muzsikálunk, bár ahhoz képest, hogy 10 forduló után 1, azaz egy gólt kaptam, szerénységünk csak a 4. helyen áll, viszont leesett néhány rangadó (Manchesterben győztem, természetesen közöm nem volt a meccshez).
A Ligakupában, címvédőként, zúgtunk ki rögtön az elején a Norwich ellenében, de a B csapat játszott, és 11-esekben maradtunk alul.
BL-ben egész jó csoportot kaptunk, Sporting - PSV - FC Moszkva trió az ellenfelünk, eddig Sporting otthonában nyertem, és Moszkvából hoztam el a három pontot, ezzel vezetem a 4-est.
Tehát, eddig ha közel sem olyan eredményesek vagyunk, mint tavaly ősszel, de még mindig több esélyt látok a trófeák elnyerésére, mivel kevesebb fronton kell talpon maradnunk.
Bocs a hosszúságért, és köszi ha elolvastad.
K.
Mivel rengeteg pénzt adtak átigazolásra, éltem a lehetőségekkel, és hoztam pár embert: Javi Martinez, Anthony Vanden Borre, Aäritalo, Cardénas, és egy kreált játékost a török ligából, Erol Onurt. Vanden Borre, illetve Javi Martinez nagyon jó vétel volt, a többiek még nem bizonyítottak.
Nos, az Angol Szuperkupa, illetőleg az Európai Szuperkupa döntőjét ugyanaz a két csapat játszotta, Tottenham - Manchester United. Az angolt Mi, az európait a United nyerte.
A bajnokságban jól muzsikálunk, bár ahhoz képest, hogy 10 forduló után 1, azaz egy gólt kaptam, szerénységünk csak a 4. helyen áll, viszont leesett néhány rangadó (Manchesterben győztem, természetesen közöm nem volt a meccshez).
A Ligakupában, címvédőként, zúgtunk ki rögtön az elején a Norwich ellenében, de a B csapat játszott, és 11-esekben maradtunk alul.
BL-ben egész jó csoportot kaptunk, Sporting - PSV - FC Moszkva trió az ellenfelünk, eddig Sporting otthonában nyertem, és Moszkvából hoztam el a három pontot, ezzel vezetem a 4-est.
Tehát, eddig ha közel sem olyan eredményesek vagyunk, mint tavaly ősszel, de még mindig több esélyt látok a trófeák elnyerésére, mivel kevesebb fronton kell talpon maradnunk.
Bocs a hosszúságért, és köszi ha elolvastad.
K.
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Letöltöd ezt a progit, kitöltöd az adatokat, kiválasztod a Quakenet szervert. És találsz ellenfeleket, biztos lesz 1-2 segítő egyén Ha feljössz én is segítekultrasur írta:hogy tudnék most bármelyikötökkel játszani?
-
- Capitá del Barça
Aki még nem próbálta online FM-t. Egy kis ízelítő.
Mondjuk ilyen meccset soha nem játszol
Atlético - Milan
Komoly meccs volt
Mondjuk ilyen meccset soha nem játszol

Atlético - Milan
Komoly meccs volt

hogy tudnék most bármelyikötökkel játszani?
Ha jó edző vagy meghívnak engem a Cseh és a Görög válogatot hívott....Zozzy 5 írta:Hol lehet beállítani, hogy a klubcsapatod mellett válogatotatt is tudjál irányítani?ultrasur írta: +Cseh válogatottal kijutottam a Vb-re
hát egyenlőre ennyi...
Na, csak folytattam a Barcás mentésemet. 2 szezon végénél járok. Igazából azért szüneteltettem, mert a Reallal játszottam kupa elődöntőbe, és otthon csak 1-1 lett. Mondom ez nem vicc, idegenben nem akarok kiesni. Főleg nem a Real ellen.
Hálistennek' Bojan és Giovani olyan, mint régebben Eto'o és Dinho volt élőben. Bojan bevállalt egy 3-ast Giovani meg forgatta a védőket rendesen. Egyébként 4-0 lett a vége idegenben.
Higuain lőtt egy öngólt - még szerencse, hogy Koeman előre figyelmeztetett, hogy veszélyes a kapura.
Mondjuk azt nem mondta, melyikre.
Mondjuk nem tudom mikor veszem elő megint, mostanában ha játszok, az Atleticóval ügyeskedek.

Mondjuk nem tudom mikor veszem elő megint, mostanában ha játszok, az Atleticóval ügyeskedek.
nem visszahívhatóbarca99 írta: Hívd vissza Bojant. Ő második szezonban megoldja a csatárkérdést.A linkebn ott a bizonyíték. Az "öregek" meg majd belejönnek...

Barcelonával kezdtem. Első idényben mindent megnyertem, bajnokságot hatalmas különbséggel, kupát is nagyon simán, viszont a BL döntőben csak 11es párbájjal tudtam felülkerekedni a Manchesteren.
Elején nagyon nehezen ment, Etoo és Henry se lövöldözte a gólokat és csak döntetlenekre voltam képes, de aztán igazolások és az új taktika meghozta az eredményét.
----------------------Valdes---------------------
--Puyol-------Garay-------Milito-------Abidal--
-----------Xavi/Touré---Iniesta/Touré---------
---<----Messi---Riquelme---Ronaldinho---->--
---------------------Henry(Etoo)-----------------
Jött: Zapata (Udinese) - kítűnő fiatal középső védő, Garay (Racinig) - senkinek sem kell bemutatnom, Riquelme (Villareal) - szabadrúgásokat nagyobb % ban belövi Dinhonál és "gólpasszmester"
Ment: Deco (Milan) - nemszeressük
, Marquez (Milan) - fiatalok jobbak voltak nála, Oleguer (nemtudomhova)- neki lehetőséget sem adtam, Zambrotta (Inter) - Úgyvolt, h első idényben jön D.Alves aztán lecsúsztam róla, de Zamrottát már offoltam (ezért kellett egy egész idényt szélen játszania Puyolnak).
Igazából szélen nem is volt senki, csak Messi és Dinhonak nyíl szélre, de érdekes, h dos Santos néha kibírta szorítani a kezdőből Dinhot. (Tudnak vmit a készítők
) Garay és Milito söprögetőbe vissza, ha erősebb ellenfél volt, viszont ha gyengébb akkor Puyol és Abidal szélső védőt játszott. Xavi és Iniesta volt a középen, de Touré kítűnő cseréjük volt + ha pihentettem őket akkor is maximálisan bevált.
2. idény
Jött: C.Ronaldo, D. Alves, Dudek(ingyen), Mascherano (ingyen) és minden posztra az elözö szezonban jól teljesítő fiatal tehetségek.
Ment:: Gudi, Edmilson, Thuram, Jorquera, Bojan (kölcsönbe), dos Santos (kölcsönbe)
----------------Valdes---------------
---------Puyol----------Milito--------
D.Alves-----Mascherano-----Abidal
--------------Iniesta-----------------
-<--C.Ronaldo---Messi---Dinho-->-
---------------Henry(Etoo)----------
Éééés nem megy
3 tétmeccs eddig 1 győzelem 1 döntetlen 1 vereség. Barátságos meccseken erős ellenfelek ellen nagyon nem ment. Hiába dolgozunk ki 20-30 helyzetet, képtelenek vagyunk betalálni. Próbáltam már, h Mascherano helyett Touré vagy Vkp nélkül és középen Xavi, Iniesta újra vagy Mascherano és Xavi. Szóval ezt a 4 játékost arra a 2 helyre már kb mindenhogy kipróbáltam.
A 3. Tkp szintén játszott már minden oldalt és középen is, merthogy ők tudnak elvileg mindenhol majdnem, de mégse az igazi. Riquelmének se megy most, nem dob a játékunkon ha becseréljük vagy ha kezd akkor sem.
De legrosszabb, h Henry és Etoo gólképtelen. Remélem ez megint csak ilyen szezon kezdeti gólképtelenség, de az, h mind2en meccsenként 3-4x mennek 1on1 be a kapura és nemtudjék berugni... hihetetlen. remélem kijövünk a gödörből. kísérletezgetek még
Elején nagyon nehezen ment, Etoo és Henry se lövöldözte a gólokat és csak döntetlenekre voltam képes, de aztán igazolások és az új taktika meghozta az eredményét.
----------------------Valdes---------------------
--Puyol-------Garay-------Milito-------Abidal--
-----------Xavi/Touré---Iniesta/Touré---------
---<----Messi---Riquelme---Ronaldinho---->--
---------------------Henry(Etoo)-----------------
Jött: Zapata (Udinese) - kítűnő fiatal középső védő, Garay (Racinig) - senkinek sem kell bemutatnom, Riquelme (Villareal) - szabadrúgásokat nagyobb % ban belövi Dinhonál és "gólpasszmester"
Ment: Deco (Milan) - nemszeressük

Igazából szélen nem is volt senki, csak Messi és Dinhonak nyíl szélre, de érdekes, h dos Santos néha kibírta szorítani a kezdőből Dinhot. (Tudnak vmit a készítők

2. idény
Jött: C.Ronaldo, D. Alves, Dudek(ingyen), Mascherano (ingyen) és minden posztra az elözö szezonban jól teljesítő fiatal tehetségek.
Ment:: Gudi, Edmilson, Thuram, Jorquera, Bojan (kölcsönbe), dos Santos (kölcsönbe)
----------------Valdes---------------
---------Puyol----------Milito--------
D.Alves-----Mascherano-----Abidal
--------------Iniesta-----------------
-<--C.Ronaldo---Messi---Dinho-->-
---------------Henry(Etoo)----------
Éééés nem megy

A 3. Tkp szintén játszott már minden oldalt és középen is, merthogy ők tudnak elvileg mindenhol majdnem, de mégse az igazi. Riquelmének se megy most, nem dob a játékunkon ha becseréljük vagy ha kezd akkor sem.
De legrosszabb, h Henry és Etoo gólképtelen. Remélem ez megint csak ilyen szezon kezdeti gólképtelenség, de az, h mind2en meccsenként 3-4x mennek 1on1 be a kapura és nemtudjék berugni... hihetetlen. remélem kijövünk a gödörből. kísérletezgetek még

Diego Capel?Costa írta:Én Laczkó Zsoltot tudnám ajánlaniRajmó írta:Tudnátok nekem mondani egy jó Bal oldali támadó középpályást? A PSV-be kellene, mert a klub eladta a beleegyezésem nélkül Dzsudzsákot és Aissatitúgy 15-17 millióm lenne rá
Sebastian Leto-t szerettem volna a 'Poolból, de inkább a Napoliba ment.
Én Laczkó Zsoltot tudnám ajánlaniRajmó írta:Tudnátok nekem mondani egy jó Bal oldali támadó középpályást? A PSV-be kellene, mert a klub eladta a beleegyezésem nélkül Dzsudzsákot és Aissatitúgy 15-17 millióm lenne rá

Én elöször az Olympiakossal kezdtem nem akartam nagycsapattal kezdeni mint pl (barcelona,manchester)mert nem látom értelmét rögtön nagy csapattal kezdeni .Inkább kiscsapatot a csúcsra röpiteni,de ez egyéni vélemény.Na szoval az Olympiakoszzal megnyertem mind a Görög bajnokságot mind a Görög kupát,a Bl-be is szépen meneteltem a negyeddöntöben hullottam ki a Valencia ellen kettősvereséggel,szinte ha lehet mondani David Villa intézett el egyedül.A csatárokkal nem volt semmi gond ott volt Darko Kovecevic,Leonel Nunez,Németh Krisztián (kölcsönbe volt nálam a Pool-tol),megvettem apropénzért Jari Litmanen-t ahogy modani szokták jó az öreg a háznál.Luciano Galetti remek támado középpályás csak az volt a baj hogy elkezdett elégedetlenkedni mert elkrt igazolni egy nagyobb csapathoz,de én mondtamneki hogy majd felnő a csapat az ő vágyaihoz,Laczko Zsolt-ot kölcsönadtam hogy több tapsztalattal térjen vissza.A barcelonátol kölcsönvettem Jeffrent többé kevésbé jol játszott.José Alex Ikeng-t ő a Stuttgart bol jöt kölcsönbe hozzám.A védősorban emlitésre méltó játékos volt Dider Aissa Domi,Raúl Bravo,Abdeslam Oadou,a kapuban Antonis Nikobolidis foglalt helyet,helyettese pedig Tomislav Butina volt.Röviden ennyi az Olympiakoszrol.hivott több csapat is többek között a Newcastle ,és voltak még találgatások de én rábolintottam a Sampdoria ajánlatára. Csábitott egy szinvonalasabbbajnokság légköre.Az olas kupábol idő elött kiestem sajnos, az UEFA kupában sem alkottam maradandot,igy hát maradt a bajnokságban valo helytállás.A vezetőség elvárása a középmezöny volt hellyel közel ott is voltam sőt volt rá eset hogy az előkelö 5.helyet foglaltam ell.De amilyen gyorsan jött a jo sorozat olyan gyorsan került a csapat mélygödörbe .Eleve már ugy jöttem a csapathoz hogy minuszba volt és angy volt a nyomás a csapaton,eleve nem tudtam sztárokat igazolni csak sztárocskákat.. Igazolások:Thiago Motta,Edgar Davids,Patrick Berger,Danny Mills,Stephen Carr,Javi Navarro..Németh Krisztián,Laczkó Zsolt,Niclas Bendtner,Johan Djorou<--kölcsönbe jöttek..Olaszországba hiába nekem volt a legjobb csatársorom Németh K,Niclas B.,Laczko..sorra temelték a golokat ,de a védelmem gyengének bizonyult én kaptam az eggyik legtöbbgolt is :S, Végül az 1 sesonomban a 9.helyen végeztem igy semmien kontinentális sorozatban nem indulhattam..Most a 2. szezint nyomom velük de kérdés meddig nagy a nyomás és nem nagyon van pénz ezért eladtam a kiválo középpályást Angelo Palombot a Juvénak.Most kezdődőtt a szezon 3 meccs 1 gyözelem a nyitányon a lazio ellen és 2-ét vereség (juventus,Milan)nem meglepő ..

-
- Capitá del Barça
Matías Fernández. Nagyon jó playa.
Közben elkezdtem felemelkedni, ütöttem a Wigant, iksz a Fulhammel, és az egyik legszebb eredményem:
Aston Villa - Liverpool
Kicsit lejátszottam őket.
Ezzel 10 forduló után 16 ponttal a 6. vagyok. És ami a legjobb Cissé lassan hadrafogható lesz. Reszkess Anglia 
Közben elkezdtem felemelkedni, ütöttem a Wigant, iksz a Fulhammel, és az egyik legszebb eredményem:
Aston Villa - Liverpool
Kicsit lejátszottam őket.

- Rajmó
- Capitá del Barça
Tudnátok nekem mondani egy jó Bal oldali támadó középpályást? A PSV-be kellene, mert a klub eladta a beleegyezésem nélkül Dzsudzsákot és Aissatit
úgy 15-17 millióm lenne rá

-
- Llegenda del Barça
Nme vesznek fel, csak ahhoz, hogy úgymond életbe lépjen a 8.2 ahhoz újat kell kezdened. De a régi mentésed sztem ugyan úgy megmarad csak a 8.1-gyel.Frank Rijkaard írta:Tehát elvesznek a mentések?Zozzy 5 írta:Kijött a 8.0.2-es patch...Én erősen gondolkozok rajta, hogy felteszem, még annak az árán is, hogy újat kell kezdenem. Most a Fradival járok az első évem felénél, de kumma idegesítő, hogy az ilyen mezőkövesdek szorongatnak meg a szaros bugokkal.A 8.01essel ment a 8.00ás játékom. Márpedig nekem muszáj lesz feltenni online játék miatt. Remélem, hogy mennek majd a mentések
![]()
-
- Capitá del Barça
Tehát elvesznek a mentések?Zozzy 5 írta:Kijött a 8.0.2-es patch...Én erősen gondolkozok rajta, hogy felteszem, még annak az árán is, hogy újat kell kezdenem. Most a Fradival járok az első évem felénél, de kumma idegesítő, hogy az ilyen mezőkövesdek szorongatnak meg a szaros bugokkal.

Egyébként, mint mondtam az Aston Villával kezdtem.
Érkezett:
Rafael Van der Vaart(Hamburg) TKP K - 15 M €
Cana, Lorik (Marseille) VKP - 8 M €
Balázs, Dzsudzsák (Debrecen) TKP B - 275 e € (kölcsönbe ment egy évig a PSG-hez)
Hutton, Alan (Rangers) JH - 5 M €
Matías Fernández (Villarreal) TKP B - 14,25 M €
Banega, Ever (Boca Juníors) VKP - 6 M €
Cissé, Djibril (Marseille) CS - 25 M €
Valamint két tehetséges ifi: Edu Valle és Nsue.
3-an elemntek kölcsönbe, valamint Patrik Berger aprópénzért elment a Man. Citybe.
A felkészülési meccsek jól sikerültek, de már akkor is bűzlött valami.
Aztán elkezdődött a bajnokság, és teljesen meglátszott, hogy nincs csatárom. Lehet, hogy soknak tűnik Cissé-ért a 25 M €, de nagyon jó playa, és muszáj volt venni egy csatárt. Csak hát megsérült 2 hónapra...
Agbonlahor, Moore és Carew képtelenek gólt rugni. Matías Fernández, VDV, és Petrov hihetetlen labdákat nyomtak nekik, és mivel pl. Agbonlahor nagyon gyors rengeteg (kb 5-6) 1 on 1-e volt meccsenként.
A védelmem nagyon jól működik, a gólínséggel együtt is csak egyszer kaptunk ki, a MU ellen idegenbe 5-0ra... Több 1-1es döntetlenem volt, pedig jobb voltam, csak nem tudtak gólt rúgni a csatárok.
És akkor eljött az Arsenal elleni Ligakupa meccs. Jó betömörülős taktikámnak és gyors embereimnek köszönhetően a kontráknak hála, nyugodtan mondhatom, az Arsenal mintha a pályán se lett volna.
Sőt, Agbonlahor a 13. percbe beköszönt. DE aztán, sajnos előjött, hogy nem tud egy az egy ellen gólt rugni, így sorra hagyta ki a ziccereket, míg az Arsenal egyszer alakított ki helyzetet és azt Adebayor bevágta.
1-1 lett a rendes játékidő vége. Egy csatár cserém volt, Harewood. Szegényt nyáron mindenkinek ajánlgattam, mert úgy gondoltam nem kell ide. De maradt. A hosszabbításra beküldtem és 15 perc alatt két helyzetből kettőt értékesített, úgy hogy remélem megtaláltam a csatárom addig, amíg felépül Cissé.
Na itt állok, de érzem, hogy lesz ez még jobb is.

Ti hogy álltok?