Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ugatom én isszajko írta:Ezekhez hozzá se kell érni már esnek, buknak, sírnak...
Titinho írta:És megint Xavi...hihetetlen. Kb. 12 eladott labdánál tarthat.
LOLlluisllach89 írta:Pep imádja Ibrát vmi miatt Valentin napon meg főleg nem akarja magára haragítani.MR. TROMORT777 írta:IbraHenry
v.
IbraBojan
csere kellene
Pep imádja Ibrát vmi miatt Valentin napon meg főleg nem akarja magára haragítani.MR. TROMORT777 írta:IbraHenry
v.
IbraBojan
csere kellene
Ez igaz, de ezt már akkor is tudtuk, mikor idekerült. Nem is ez a baj, hanem amit ő valójában tud, azt nem csinálja. Labdát megtartani, szétzilálni a védőt, meg a kapust, lefejelni a labdákat, lőni végre.ElBartimaeus írta:Az a góllövése az volt, hogy elé pattant a labda és 1 méterről tök üres kapura már csak nem hagyja ki. És még mindig lassú, ami nem segít felpörgetni a támadásokat, ő nem tudja azt megtenni, amit főleg a kettő szélsőnek kellene ezért megcsinálniuk, illetve a középpályásoknak. Ebből a 4-5 emberből 1 próbálkozik, ez volt a lényege a hozzászólásomnak, meg az, hogy Ibra nem tudja felpörgetni a támadásokat.Sanama írta:kbaladzs,
hol írtam én,hogy aranylabdát neki?
csak idegesítő már,hogy ha gőlt lő és eddig nélküle 2-0 lenne, akkor is szidni kell valamivel, ez a nevetséges.
sajnos nincs nagyon benne a 2. félideji játékunkban a gól.mekkora írta:döntetlen meglesz amiatt nem aggódom. de a 3 pont még jobb lenne. hajrá barca!