Zozzy 5 írta:Ez persze nem azt jelenti, hogy akik eddig is itt voltak és jól teljesítettek azokra ne számítanánk. Ha meg Henryt padra kívánod minden körülmény között, akkor nem a csapat érdekeit nézed. A múltból nem lehet megélni, és ha egy Deco egész szezonban trágya volt, és jön helyette egy Henry akkor el kell küldeni. Megértem, hogy szívedbe zártad a tavalyi csapatot, csak a múlttal nem megyünk sokra.
Idén majd 80 gólt lőttünk(a bajnokságban) úgy hogy sérült volt Messi és Eto'o is. Nem értem minek belenyúlni abba ami jól működik.
Ki jött a portugál helyére? Deco meg Henry nem azonos poszt, ha viszont Ronaldinhot akarjátok kp-ra visszahozni **** szúrom magam.
Én úgy gondolom a csapatunk még nem a múlt kategória.
Sem Xavi sem Iniesta nem teljesített sokkal jobban sőt Xavi még talán jobban sem, mint Deco.
Senki sem nyújtotta azt amit tud és amit az előző években megszokhattunk tőle.
Nem vagyok olyan aki bálványoz, istenít játékosokat és aztán foggal-körömmel ragaszkodik hozzájuk. Nekem már a régi kedvenceim(Sergi, Lucho, Cocu, Riva, Kluivert stb) se hiányoznak, csak nem tartom még időszerűnek egyes játékosok eladását.
Egy kezemen megtudom számolni mennyi jó közésppályás irányító van európában és mi lemondanánk az egyik -hanem a- léegjobbról, egy gyengébb szezon után.
A reálosok lesz***** magukat, ha végre olyan játékosuk lenne kp-n, mint a portugál.