Marci írta:Enrique írta:Láttam már ilyet, valahogy kattintgatni kell a jobb egérgombbal is.
... Csíííter.. 
A kezdő 3 a legkönnyebb, csak egy kis szerencse kell hozzá. Most játszottam, és 15 perc alatt csináltam 3-4db 4mp-s időt is...
Atesz, jó időket csináltál te is! Nekem a 3 kétszer sikerült, 4-et még viszonylag könnyebb csinálni. Nekem haladón míg 30-ról lementem 29-re, vagy 2 hét szinte minden napos játékba került.... sokszor fejben is ki szoktam rakni táblarészleteket...(ez elvileg általános, mástól is hallottam..

)
Több nemzetközi oldal is van, különböző "hivatalos világrekordokkal"
http://www.metanoodle.com/minesweeper/videos.html
Felül van kodek
Jézusom..... ez kegyetlen durva.... én ha fele ilyen gyors vagyok, mindig félrekattintok...
Fogalmam sincs, hogy mire jó az, hogy néha lenyomják egyszerre mindkét egérgombot...
Azt kell mondjam, hogy ezeknek a csávóknak/csajoknak nagyon finom kezük lehet. Én ott szoktam elszúrni, hogy gondolatban már 3 lépéssel előrébb járok, csak a kezem nem tudja követni.
Meg függ az egértől is, optikaival kb 10mp-et javítottam a görgőshöz képest.
Ha egyszerre nyomod le a két egérgombot egy adott számon, akkor ha már minden aknát bejelöltél egy szám körül, akkor az addig nem felfedett kockákat megjeleníti. Olyan mintha körbelőnél egy számot, csak ez valamivel gyorsabb.
Az 50mp alattiak már az aknakereső Ronaldinho-i, nekem ha egyszer minden összejön, akkor kb 80mp körül fogom befejezni, de lejjebb tutira soha nem fogom vinni.
Bár már több hónapja nem játszottam, azért megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye, aki ezzel üti el a drága idejét.