Marci, megvan a 3!
Szerencsére csak 5 percembe került.
Enrique írta:Vicces fiúk vannak a Nike-nál, tudják kit kell leszerződtetni a Joga Bonito-s ne öljük a focit reklámhoz:
Eric Cantonát!![]()
![]()
![]()
Végülis... Ők tudják...![]()
Marci írta:Haladó és mester?Badi írta:megpróbáltam én is
1. szint: 111 mp
2. szint: 456:D![]()
Hát igen, nagyokat lehet fejlődni ebben a játékban ... amikor először lementem 15 évesen kb a 200 alá mesteren, azt hittem én vagyok a májer
Haladó és mester?Badi írta:megpróbáltam én is
1. szint: 111 mp
2. szint: 456:D
Azt kell mondjam, hogy ezeknek a csávóknak/csajoknak nagyon finom kezük lehet. Én ott szoktam elszúrni, hogy gondolatban már 3 lépéssel előrébb járok, csak a kezem nem tudja követni.Marci írta:A kezdő 3 a legkönnyebb, csak egy kis szerencse kell hozzá. Most játszottam, és 15 perc alatt csináltam 3-4db 4mp-s időt is...Enrique írta:Láttam már ilyet, valahogy kattintgatni kell a jobb egérgombbal is.![]()
... Csíííter..
Atesz, jó időket csináltál te is! Nekem a 3 kétszer sikerült, 4-et még viszonylag könnyebb csinálni. Nekem haladón míg 30-ról lementem 29-re, vagy 2 hét szinte minden napos játékba került.... sokszor fejben is ki szoktam rakni táblarészleteket...(ez elvileg általános, mástól is hallottam..)
Több nemzetközi oldal is van, különböző "hivatalos világrekordokkal"
http://www.metanoodle.com/minesweeper/videos.html
Felül van kodek
Jézusom..... ez kegyetlen durva.... én ha fele ilyen gyors vagyok, mindig félrekattintok...
Fogalmam sincs, hogy mire jó az, hogy néha lenyomják egyszerre mindkét egérgombot...
A kezdő 3 a legkönnyebb, csak egy kis szerencse kell hozzá. Most játszottam, és 15 perc alatt csináltam 3-4db 4mp-s időt is...Enrique írta:Láttam már ilyet, valahogy kattintgatni kell a jobb egérgombbal is.![]()
... Csíííter..
Nyomsz 1 print screent a királyos aknakeresős tevékenykedésedkorcps46 írta:Sajna nem tudom, hogyan kell képet felrakni...
www.paperboy.nlEnrique írta:Ezt kerestem én is, de egyszerűen nem találtam..PetI írta:Hol lehet olyan csúszós-pingvines írást gyártani![]()
Valaki esetleg?
1etértekLG írta:Hatalmas unnep kérem.:: 2006.03.24 ::Gábor, Karina napja van
Hatalmas unnep kérem.:: 2006.03.24 ::Gábor, Karina napja van