Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.24. 09:20:36

ozsimiki írta:szerintem meg eto'o mindig is ilyen volt, az egy dolog,h pályán mindig kitette a szívét, ez elismerésre méltó, ahogy az meg kritikára méltó,ahogy a holt szezonban intézte az ügyeit,vagy épp a követeléseit.

a sárgázásról nem is beszélve, az se tetszett sokunknak már.

nem lepődtem meg a kameruni követelésén, ő ilyen.
Igy van, és ezt látva, + Ibra kezdését látva én nem sirom vissza. Persze az Interben, melyet amugy is kedvelek sok sikert kivánok neki, nyerje meg a bajnokságot, a kupát, legyen olasz gólkirály, és a BL-ba is jusson el a döntőbe, de ott kapjanak ki a Barcától!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.24. 08:57:43

Mr.!
Én nem gondolom, hogy Eto'o rájött volna, hogy gyengébb csapatba igazolt.
Persze jelen pillanatban szinte az összes csapat gyengébb/ gyengébbnek tűnik, mint a Barcelona. De ettől még ugyan úgy menetelnek a bajnokságban, és Snejderrel, Militoval és Vele szintén komoly BL esélyesek lehetnek.
Kép
miihii
KHAL

2009.09.24. 08:02:26

Mikaos írta:
Amúgy innen látszik, hogy mennyire problémás ember. A múltkori nyilatkozata után (hogy ő vele sosem volt baj a klubnál) már-már majdnem megesett a szívem (de tényleg), ám ezek a hírek ismét visszalendítettek a valóságba.

Az a baj, hogy ezt az ügyet addig nem lehet lezárni, amíg Eto'o önmaga nem zárja le. Ehhez viszont nem kéne szerepelnie ilyen hírekkel az újságokban.

(Már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy így akarja elterelni a figyelmet Ibra zseniális játékáról. Ha észreveszitek, az egész Inter + Eto'o egy nyilatkozat-hadjáratot csinál Ibra v. a Barca ellen - normális ez?)
Sztem kicsit túlpörgöd ezt a Samu-Zlatan dolgot már :roll:
Elvárod (többször írtad),h vonatkoztasson már el mindenki Eto'o-tól és külön kezelje Ibrát,meg ne hasonlítgassuk,estébé,estébé...
Erre meg ha lehet vhogy cinkelni a kamerunit Zlatannal ("fú,ez olyan passz volt,amit Samutól sose láthatunk",...) ,megteszed,itt is máris kevered bele a svéd kedvencedet.
Ez az összeesküvés elmélet meg :arrow: LOL!
Hol csinált Samu nyilatkozat hadjáratot a BARCA ellen?Linkeld be légyszi,mert én csak ezzel találkoztam a témával kapcsolatban,és ebben sokmindent mond,de h nem a Blaugrana ellen,az szent:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10112
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10104
Az,h murinnyo miket nyilatkozik az exéről,nem meglepő.De ne keverd már össze a szezont a légbőlkapott elméleteiddel!Szted ez normális?
:roll:

Am Pep is többször lenyilatkozta,h nem a viselkedésével,játékával volt gond.De tudom a válaszodat:ez csak amolyan kötelező szöveg volt.Zlatanról meg az első fél meccse utáni dícséret,az nem.Persze.

Elfogultság nélkül nem tudsz írni Te sem,de persze elvárod mindenki mástól.

Abban egyet értünk,h Samu is lezárhatná már ezt a dolgot,könnyebb lenne neki is,meg mindenki másnak is.Már elég idő eltelt ahhoz,h csak előre nézzünk.Mi most már első sorban Ibra játékára koncentráljunk,Samunak meg az Interre kellene.Nem újra kapargatni a sebet,amit az utak szétválása okozott.Mert amúgy is érzékenyen érintett szinte mindenkit a váltás -persze más-más érzelemmel- ,ne rondítsuk már el ilyen kicsinyes dolgokkal még jobban a dolgot. :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.23. 19:23:14

szerintem meg eto'o mindig is ilyen volt, az egy dolog,h pályán mindig kitette a szívét, ez elismerésre méltó, ahogy az meg kritikára méltó,ahogy a holt szezonban intézte az ügyeit,vagy épp a követeléseit.

a sárgázásról nem is beszélve, az se tetszett sokunknak már.

nem lepődtem meg a kameruni követelésén, ő ilyen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mr.
Jugador d'estrella

2009.09.23. 18:43:00

Hát most elgondolkodtam egy kicsit: Szerintem Eto'o most jött rá hogy egy sokkal gyengébb klubba került, és szerintem ezért van ez az egész. Lehet hogy átvertnek érzi magát vagy valami ilyesmi.
Capon
Llegenda del Barça

2009.09.23. 18:31:52

danikaa10 írta:Amúgy kérdem azoktól akik ennyire védik Eto'o-t! Ha ezt Ibrahimovic csinálná az Interrel akkor is sokak ennyire pozitívan látnák a dolgot, hogy hát Ibra úgyis sokat adott az Internek? :roll: Itt most elkéne vonatkoztatni attól, hogy ETO'O-ról van szó, sokat adott a klubnak de ehhez most szerintem semmi köze, hogy hány gólt.
Én egyet értek veled. Eto'o-nak a munkáját bőségesen megköszönte a klub a hatalmas fizetésével éveken keresztül. Mindig kedveltem Eto'o-t ha néha hülyeségeket is csinált. De most azt kell mondjam hogy nem bír a vérével. Sokkal könnyebb volt szemet hunyni a viselkedése felett amikor nálunk játszott. Most nem bír magával mindenre és mindenkire sz@rik őt most csak a pénz érdekli.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.23. 18:16:05

Amúgy kérdem azoktól akik ennyire védik Eto'o-t! Ha ezt Ibrahimovic csinálná az Interrel akkor is sokak ennyire pozitívan látnák a dolgot, hogy hát Ibra úgyis sokat adott az Internek? :roll: Itt most elkéne vonatkoztatni attól, hogy ETO'O-ról van szó, sokat adott a klubnak de ehhez most szerintem semmi köze, hogy hány gólt.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.23. 18:04:49

barcafan0911 írta:Samut egyáltalán NEM érdekli az a 3 millió, itt nem a pénzre megy ki a játék. Ez itt elvi kérdés. Másrészt ez a húzása nincs egálban azzal amit a Barca csinált vele.
Mi rosszat csinált vele a Barca?
Nem lehet eladni egy játékost? Minden játékos lázadjon fel klubja ellen, hogyha eladják? Ki hallott már ilyet?

Amúgy innen látszik, hogy mennyire problémás ember. A múltkori nyilatkozata után (hogy ő vele sosem volt baj a klubnál) már-már majdnem megesett a szívem (de tényleg), ám ezek a hírek ismét visszalendítettek a valóságba.

Az a baj, hogy ezt az ügyet addig nem lehet lezárni, amíg Eto'o önmaga nem zárja le. Ehhez viszont nem kéne szerepelnie ilyen hírekkel az újságokban.

(Már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy így akarja elterelni a figyelmet Ibra zseniális játékáról. Ha észreveszitek, az egész Inter + Eto'o egy nyilatkozat-hadjáratot csinál Ibra v. a Barca ellen - normális ez?)
westerngom
Entrenador del Barça

2009.09.22. 21:50:43

barcafan0911 írta:Tévedésben éltek (tisztelet a kivételnek). Samut egyáltalán NEM érdekli az a 3 millió, itt nem a pénzre megy ki a játék. Ez itt elvi kérdés. Másrészt ez a húzása nincs egálban azzal amit a Barca csinált vele. Az itt töltött 5 év után nem fogom őt megutálni csak ezért, nem lenne fair, sem tőlem sem mástól.
Igen jól látod! DE! miért nem tudja ezt normálisan kommunikálni???
westerngom
Entrenador del Barça

2009.09.22. 21:45:32

- nem tudott felnőni sajnos emberileg ahhoz, hogy emelt fővel távozzon! :(
Nincs szüksége a pénzre... és igazán nem is biztos, hogy a pénzről szól ez az utólagos vagdalódzás, csak persze megint sz@rul jön ki belőle.
Talán avval tudta volna ezt a követelését és "szándékát" a korrekté tenni, ha nyilvánosan felajánlotta volna ezt az összeget, egy afrikai humanitárius szervezetnek, amivel bevitt volna jogosan egy mély ütést a klubnak az őt ért sérelmekért, DE! úriember módjára tiszta maradt volna!
Én nagy tisztelője voltam, annak a harcos, csupa szív mentalitásnak amit a pályán mutatott Eto'o, de ezek a pályán kívüli megnyilvánulásai nagyon kiábrándítóak!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.22. 21:25:46

Tévedésben éltek (tisztelet a kivételnek). Samut egyáltalán NEM érdekli az a 3 millió, itt nem a pénzre megy ki a játék. Ez itt elvi kérdés. Másrészt ez a húzása nincs egálban azzal amit a Barca csinált vele. Az itt töltött 5 év után nem fogom őt megutálni csak ezért, nem lenne fair, sem tőlem sem mástól.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
dioric
Barça B

2009.09.22. 21:24:45

ElBartimaeus írta: Szerintem nem a pénz kell, hanem egy fajta bosszú, egy kis odaszúrás azért, amit a klub tett vele az utolsó két évben nyáron.
Igen, szerintem is. Minden nyilatkozatás úgy érződik, hogy mennyire meg van sértődve
ser del Barça es el millor que hi ha
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.22. 21:18:53

Fernando írta: Ez naívság. Elmondtad az érme egyik oldalát. Te se hiszed el.
Melyik gondolatom sikerült naivra? :)
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.22. 21:17:02

Jayden írta:Hát eddig nagyon sajnáltam,mert eligazolt.Mindegy ho x ember vagy x pénz miatt. De most már nem nagyon bánom hogy egy ilyen pénz éhes ember elhagyta a klubbot.Én nem szeretnék bántani senkit dehát ha valami kezdő focista lenne akinek fellendülőben lenne a pályája és kell az az x. De ez van ujabb dolog amit nem értek.

De ez van HajrÁ Barca ma este.
Szerintem nem a pénz kell, hanem egy fajta bosszú, egy kis odaszúrás azért, amit a klub tett vele az utolsó két évben nyáron.
Jayden
Jugador del Barça

2009.09.22. 21:10:21

Hát eddig nagyon sajnáltam,mert eligazolt.Mindegy ho x ember vagy x pénz miatt. De most már nem nagyon bánom hogy egy ilyen pénz éhes ember elhagyta a klubbot.Én nem szeretnék bántani senkit dehát ha valami kezdő focista lenne akinek fellendülőben lenne a pályája és kell az az x. De ez van ujabb dolog amit nem értek.

De ez van HajrÁ Barca ma este.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.22. 20:58:05

Én nem haragszom Samura. Pep és a klub nagyon kiszúrt vele, méghozzá szerintem érdemtelenül. Ez az utóbbi cselekedet valóban amolyan bosszú féleség tőle. Egy bizonyos szemszögből még igazat is lehetne neki adni.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:50:24

Vannak olyan dolgok, amit én sose fogok megérteni, sport, élet legyen az bármi. Így ezt sem értem és nem is fogom.. Egy sportoló akinek annyi a zséje, hogy mi azt elképzelni se tudjuk és fogjuk egész életünkben, annak 3 milla..
De tisztelem és becsülöm annyira Samut, hogy itt le is zárnám a hozzászólásom.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
culinho
Capitá del Barça

2009.09.22. 20:35:05

Danka00792 írta:Hát igen, nem értem hogy miért kell ez az egész...
Talán még mindig fuj Pep-re, hogy csak ugy lemondott róla, vagy nemtudom... mást nem tudok elképzelni, de ez azért sok, még töle is, mert azt kizárom, hogy nincs elég pénze...
Én is arra gondolok, hogy meg van sértődve. Emlékezzetek vissza, hogy évekig kimutatott Pereznek, ha gólt lőt a Realnak. Lehet olyan típus, aki nehezen tudja megemészteni, hogy nem minden körülötte forog.
pityi
Jugador del Barça

2009.09.22. 20:29:36

Kezdek teljesen kiábrándulni Samuból.Nevetséges amit csinál,neki csak tényleg az számít.
socio66

2009.09.22. 20:27:29

Két hete még 'Barcelona volt az otthona',meg jött minden mézes-mázas dumával,most meg dob egy ilyen követelést..
Én már nem tudom mit higgyek.. :roll:
Danka00792
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:24:01

Hát igen, nem értem hogy miért kell ez az egész...
Talán még mindig fuj Pep-re, hogy csak ugy lemondott róla, vagy nemtudom... mást nem tudok elképzelni, de ez azért sok, még töle is, mert azt kizárom, hogy nincs elég pénze...
chrisnagy13
Jugador del Barça

2009.09.22. 20:20:37

gekkodan írta:Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy vérlázítónak tartom ezt az egészet és ez a mai hír egy bizonyíték arra, hogy az elmúlt években róla hallott, elsősorban az emberi oldalával kapcsolatos kritikáknak igenis voltak alapjai.

Évi 10 milliót keresett bónuszokkal még nálunk is, az Internél sem csóró, mégis sz*ros 3 milkákért járatja le magát, miközben a Barcelonáról mesél, mint otthonáról.

Mit gondol ez az ember? Tudom mit köszönhetünk neki, de Ő is köszönhet ennek a klubnak, a Barcelona nélkül mezei futó lenne Mallorcán még mindig, főleg, hogy mai napig tisztázatlan okokból a Madridnak sem kellett.

Nagyon nem szép dolog ez Eto'o...
A a baj, hogy a médiában ez jön le. Szerintem elsősorban a menedzsere a bűnös, Eto'o nem hiszem, hogy éjjel-nappal a jogszabályokat bújja.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.22. 20:16:58

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy vérlázítónak tartom ezt az egészet és ez a mai hír egy bizonyíték arra, hogy az elmúlt években róla hallott, elsősorban az emberi oldalával kapcsolatos kritikáknak igenis voltak alapjai.

Évi 10 milliót keresett bónuszokkal még nálunk is, az Internél sem csóró, mégis sz*ros 3 milkákért járatja le magát, miközben a Barcelonáról mesél, mint otthonáról.

Mit gondol ez az ember? Tudom mit köszönhetünk neki, de Ő is köszönhet ennek a klubnak, a Barcelona nélkül mezei futó lenne Mallorcán még mindig, főleg, hogy mai napig tisztázatlan okokból a Madridnak sem kellett.

Nagyon nem szép dolog ez Eto'o...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.09.22. 20:14:16

Szerintem igaza van, még ha nem is teljesen ok a dolog erkölcsileg.
Ha a klub olyan amatőr módon adta el ( szabadult meg tőle!!),hogy a szerződés alapján jogosan követelje a pénzét,akkor a Barca megérdemli,h fizessen,mint a katona. Ha meg Eto'o minden alap nélkül követel,akkor úgysem fog kapni semmit. Ez ennyire egyszerű. Örüljünk,h nem lőtt gólt ellenünk. Ennyi
Lezárt