Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igy van, és ezt látva, + Ibra kezdését látva én nem sirom vissza. Persze az Interben, melyet amugy is kedvelek sok sikert kivánok neki, nyerje meg a bajnokságot, a kupát, legyen olasz gólkirály, és a BL-ba is jusson el a döntőbe, de ott kapjanak ki a Barcától!ozsimiki írta:szerintem meg eto'o mindig is ilyen volt, az egy dolog,h pályán mindig kitette a szívét, ez elismerésre méltó, ahogy az meg kritikára méltó,ahogy a holt szezonban intézte az ügyeit,vagy épp a követeléseit.
a sárgázásról nem is beszélve, az se tetszett sokunknak már.
nem lepődtem meg a kameruni követelésén, ő ilyen.
Sztem kicsit túlpörgöd ezt a Samu-Zlatan dolgot márMikaos írta:
Amúgy innen látszik, hogy mennyire problémás ember. A múltkori nyilatkozata után (hogy ő vele sosem volt baj a klubnál) már-már majdnem megesett a szívem (de tényleg), ám ezek a hírek ismét visszalendítettek a valóságba.
Az a baj, hogy ezt az ügyet addig nem lehet lezárni, amíg Eto'o önmaga nem zárja le. Ehhez viszont nem kéne szerepelnie ilyen hírekkel az újságokban.
(Már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy így akarja elterelni a figyelmet Ibra zseniális játékáról. Ha észreveszitek, az egész Inter + Eto'o egy nyilatkozat-hadjáratot csinál Ibra v. a Barca ellen - normális ez?)
Én egyet értek veled. Eto'o-nak a munkáját bőségesen megköszönte a klub a hatalmas fizetésével éveken keresztül. Mindig kedveltem Eto'o-t ha néha hülyeségeket is csinált. De most azt kell mondjam hogy nem bír a vérével. Sokkal könnyebb volt szemet hunyni a viselkedése felett amikor nálunk játszott. Most nem bír magával mindenre és mindenkire sz@rik őt most csak a pénz érdekli.danikaa10 írta:Amúgy kérdem azoktól akik ennyire védik Eto'o-t! Ha ezt Ibrahimovic csinálná az Interrel akkor is sokak ennyire pozitívan látnák a dolgot, hogy hát Ibra úgyis sokat adott az Internek?Itt most elkéne vonatkoztatni attól, hogy ETO'O-ról van szó, sokat adott a klubnak de ehhez most szerintem semmi köze, hogy hány gólt.
Mi rosszat csinált vele a Barca?barcafan0911 írta:Samut egyáltalán NEM érdekli az a 3 millió, itt nem a pénzre megy ki a játék. Ez itt elvi kérdés. Másrészt ez a húzása nincs egálban azzal amit a Barca csinált vele.
Igen jól látod! DE! miért nem tudja ezt normálisan kommunikálni???barcafan0911 írta:Tévedésben éltek (tisztelet a kivételnek). Samut egyáltalán NEM érdekli az a 3 millió, itt nem a pénzre megy ki a játék. Ez itt elvi kérdés. Másrészt ez a húzása nincs egálban azzal amit a Barca csinált vele. Az itt töltött 5 év után nem fogom őt megutálni csak ezért, nem lenne fair, sem tőlem sem mástól.
Igen, szerintem is. Minden nyilatkozatás úgy érződik, hogy mennyire meg van sértődveElBartimaeus írta: Szerintem nem a pénz kell, hanem egy fajta bosszú, egy kis odaszúrás azért, amit a klub tett vele az utolsó két évben nyáron.
Melyik gondolatom sikerült naivra?Fernando írta: Ez naívság. Elmondtad az érme egyik oldalát. Te se hiszed el.
Szerintem nem a pénz kell, hanem egy fajta bosszú, egy kis odaszúrás azért, amit a klub tett vele az utolsó két évben nyáron.Jayden írta:Hát eddig nagyon sajnáltam,mert eligazolt.Mindegy ho x ember vagy x pénz miatt. De most már nem nagyon bánom hogy egy ilyen pénz éhes ember elhagyta a klubbot.Én nem szeretnék bántani senkit dehát ha valami kezdő focista lenne akinek fellendülőben lenne a pályája és kell az az x. De ez van ujabb dolog amit nem értek.
De ez van HajrÁ Barca ma este.
Én is arra gondolok, hogy meg van sértődve. Emlékezzetek vissza, hogy évekig kimutatott Pereznek, ha gólt lőt a Realnak. Lehet olyan típus, aki nehezen tudja megemészteni, hogy nem minden körülötte forog.Danka00792 írta:Hát igen, nem értem hogy miért kell ez az egész...
Talán még mindig fuj Pep-re, hogy csak ugy lemondott róla, vagy nemtudom... mást nem tudok elképzelni, de ez azért sok, még töle is, mert azt kizárom, hogy nincs elég pénze...
A a baj, hogy a médiában ez jön le. Szerintem elsősorban a menedzsere a bűnös, Eto'o nem hiszem, hogy éjjel-nappal a jogszabályokat bújja.gekkodan írta:Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy vérlázítónak tartom ezt az egészet és ez a mai hír egy bizonyíték arra, hogy az elmúlt években róla hallott, elsősorban az emberi oldalával kapcsolatos kritikáknak igenis voltak alapjai.
Évi 10 milliót keresett bónuszokkal még nálunk is, az Internél sem csóró, mégis sz*ros 3 milkákért járatja le magát, miközben a Barcelonáról mesél, mint otthonáról.
Mit gondol ez az ember? Tudom mit köszönhetünk neki, de Ő is köszönhet ennek a klubnak, a Barcelona nélkül mezei futó lenne Mallorcán még mindig, főleg, hogy mai napig tisztázatlan okokból a Madridnak sem kellett.
Nagyon nem szép dolog ez Eto'o...