Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a végére meglőtte a szokásos Ajax elleni gólját, mégha csak büntetőböl is. Igaz, azóta, már 4:1...Replay írta:Nagyon jó az Ajax, a PSV most már teljesen megzavarodott, Dzsudzsák nevét nem is hallottam még ma.
Hát eddig főleg a csúnya szabálytalanságokról szól a meccsBarcaman14 írta:Ajax-PSV a Sport1-en! Dzsudzsák nagy meccse!Általában szép focit hoz a holland derbi úgy hogy megéri belekukkantani. Hajrá PSV
Hiddink nagyon érti a dolgát és ebben az elefántcsontparti válogatottban van fantáziaFecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... s-2020650/
ezzel (remélem) roncikáéknak harangoztak
ha Hiddink rendesen összerakja az elefántokat, akkor még a brazilok se lehetnek 100%-ig biztosak a dolgukban...
Az első gólja valóban szép volt, ezt aláírom. Azért írtam hogy átlagos, mert nem nagyon hallottam felőle túl sok mindent az utóbbi időben. Nyilván ez még nem ok arra hogy azt állítsam átlagos, de szerintem akkor is az!Barcaforever írta: Robinhot, látom követted, h tudod, h átlagos.Végülis első meccsén győztes gólt szerzett, gól passzokat adott és azóta is szerzett gólt, ezt azt hiszem röpke 3-4 forduló alatt.A védők pedig sokszor szeretnék elérni a lábfejükkel az árnyékát.Ibra-ra használnám inkább az átlagos szót.
Robinhot, látom követted, h tudod, h átlagos.Végülis első meccsén győztes gólt szerzett, gól passzokat adott és azóta is szerzett gólt, ezt azt hiszem röpke 3-4 forduló alatt.A védők pedig sokszor szeretnék elérni a lábfejükkel az árnyékát.Ibra-ra használnám inkább az átlagos szót.Barcaman14 írta:Ha már Brazília. R.Carlos és Ronaldo felől mostanában keveset hallani. Illetve Carlos már két pirosat is kapott a Cor-ban ha jól tudom. De Ronaldo sem lövi annyira a gólokat, mint az elején. Robinho átlagos, míg Adriano azért mondhatni összeszedte magát a hazájában. Rugdossa a gólokat, gólkirály is lett?!kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... m_jatszik/
Hát igen, Adriano csak akkor játszik HA kedve van.
Ilyen is csak Dél-Amerikában fordulhat elő.![]()
A Flamengoban még ott van az a Vagner Love is.
Azért szép számmal költöznek haza a brazil csillagok mostanában.
Ő is önti most a gólokat.Barcaman14 írta:A Flamengoban még ott van az a Vagner Love is.
Azért szép számmal költöznek haza a brazil csillagok mostanában.
Ha már Brazília. R.Carlos és Ronaldo felől mostanában keveset hallani. Illetve Carlos már két pirosat is kapott a Cor-ban ha jól tudom. De Ronaldo sem lövi annyira a gólokat, mint az elején. Robinho átlagos, míg Adriano azért mondhatni összeszedte magát a hazájában. Rugdossa a gólokat, gólkirály is lett?!kanty írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... m_jatszik/
Hát igen, Adriano csak akkor játszik HA kedve van.
Ilyen is csak Dél-Amerikában fordulhat elő.![]()
A mostani labdák egyike sem bőrből készül. A meghibásodásos részt átgondolva, tényleg elég nehéz lenne a készítők dolga. 1 ilyen labda kemény igénybevételen esne keresztül, a sok rugás, fejelés, nem beszélve a súrlódásról...stb. És hát, ha már ilyen dolgokat beletudnak rakni 1 labdába, akkor még azt is eltudom képzelni, hogy megbuherálják ezt a labdát, és 1 fontos eseményen pl megpróbálják irányítani, vagy csak eltéríteni valahogy - így segítve a meccsek lebundázását.Fernando írta:Inkább maradjon minden így ahogy most van.
Érdekes ez a laszti, de kizártnak tartom, hogy soha ne hibásodjon meg, akkor meg arról menne a vita, meg nem bőr? Nem hiszem, hogy ugyanolyan lenne mint a jól megszokott... Mindegy ez csak az én kis konzervatív véleményem.
a mai labdák sem bőrből vannak, ezt már el lehet felejtenimeg nem bőr?
hát ha tényleg van benne GPS akkor annyira nem kell lemondani rólaMichaaBee írta:ha meg valamelyik a nézők közé száll, akkor azt onnantól elfelejthetik.![]()