Bocs, de duplázok.
Fiataljaink, akik az utóbbi években elkallódtak, vagy éppen most kallódnak.

Jeffren, a 2 Dos Santos (bár a bátyus nem ügyetlen, de neki ugye 19 évesen sztárnak kell lennie) és Cuenca (meg még páran) nem volt szint , Muniesát tönkrevágta a sérülése. Tello szerintem nem ilyen csapatba való, Deunál meg sajnos túl nagy az arc. Denis Suarezt nem venném ebbe a felsorolásba, ő nem nálunk nevelkedett, de remélem élünk majd a képességeivel.
Akik beválhattak volna. Bojant Guardiola rakta partvonalon túlra. Remekül kezdett Rijkaardnál, majd Pep Pedrót kezdte nyomatni az első perctől kezdve. Ha jól tudom, valami sértődés volt a háttérben, mert Bojan inkább padozott a nagyoknál, minthogy Guardiolánál játszott volna a B-ben. 2 év alatt vége is lett az egyik legnagyobb reménységünknek, és nála nem az arc, meg a pénz, meg a hisztik miatt. Belőtt volna minket a BL döntőbe az Inter ellen, csak ugye jogtalanul nem adták meg a gólját, szerintem az döntötte el végleg a sorsát. Thiago. Szenzációs játékos lehetett volna, remélem még lesz is, de túl sok a sérülés. Őt apucinak sikerült kivennie a Barcelónából, de ha tökösebb a vezetés, szerintem marad. Montoya. Remekül kezdett ő is, aztán szépen hanyagoltuk, meg balhátvédben játszattuk, aztán lehetett szidni, meg mondani, hogy nem idevaló. Hát sajnos mára már tényleg nem idevaló. Kb bárki megforgatja, semmi önbizalom, főleg az előrejátékban. De persze Alves nem pihenhetett többet. És most Bartra. Ő még nem kallódott el, de el fog ha ez így megy tovább. És ő a legszerényebb mind közül, beáll a sorba, csinálja, nem hisztizik, nem hallod hetente az ügynökétől, hogy ide-oda fog igazolni.
Ha az ilyen játékosokat nem becsüljük meg, nem lesz túl remek a jövő. Én alapból nem szeretném, ha évente 4-5 igazolást hajtanánk végre, de még ha így is lenne, akkor sem tudnánk felvenni a Madrid, Chelsea, PSG, City szintű csapatokkal a versenyt.
Még annyit a végére, hogy ha Puyollal és Xavival is így bánnak, ma nem lenne 6 kupás Barca. Ők sem 20 évesen lettek klasszisok, de szépen be lettek építve, és meghálálták a bizalmat. Bartra pont ilyen lehetne.