Na én is hozzászólnék a dolgokhoz. Bocs, ha hosszú lesz
Távozók:
Henry: Ha ennyit ad érte a WH akkor menjen, legalább a klubnak is lesz egy kevés haszna az üzletből.
Marquez: Igazából mindegy, hogy megy-e vagy marad, mind2-vel elégedett lennék. Annyira nincs kiégve, csak sokan vannak előtte.
Touré: Remélem nem megy, de ha igen akkor muszáj találni a helyére egy helyettest. Vagy Fabregas vkp-én szerepeltetése (amivel nem teljesen értenék egyet, bár az Arsenalban egy jó ideig ott tolta), vagy megvenni, akár Mascheranot vagy Essient. Mindegy lenne kit, bár akkor Már Essient favorizálom. Kicsit gyengülne a kp, de még egy ilyen gyengülésben még benne lennék. Ha távozik másrészt sztem, akkor már nem a Chelseanek kéne eladni, hanem az Arsenalnak (bár tudom cáfolták) vagy Milannak, hogy ne legyen nagy előrelépés egy ránk veszélyes csapatnak.
Több távozót nem tartok valószínűnek, de ha vki megy az tuti, hogy nem a legjobbak közül való lesz.
Érkezők:
Villa: Sztem már ki lett tárgyalva eleget
Fabregas: Ezt már leírtam. Vagy vkp, vagy Xavi Iniesta helyettese. Lehetőleg 50 alatt hozzuk el.
Jobb védő: Én Azpilicuétát favorizálom, de még 1 nevet sem hallottunk erre a posztra.
VKP: Ha Touré menne és Fabregas nem az ő helyére jönne, akkor, ugyebár az előbb említett Masche és Essien 2-ősből vkit. Bár megjegyezném, hogy van 1 játékos akit még Tourénál is jobban bírok talán. De Rossi a Romából teljesen jó helyettese lenne, de nem tartom valószínűnek, hogy a Roma elengedné, de ha el is engedné az nagyon sokba fájna a klubnak.
Felállás: 4-2-3-1, 4-2-2-2, 4-3-3
V.V.
Alves, Puyol, Piqué, Abidal
Busguets, Xavi
Iniesta, Messi, Villa
Ibrahimovics
Cserék: Pinto, Fabregas, Maxwell, Milito, Pedro, Bojan, jobb bekk, Mascherano/Essien, Keita, Jeffren,Csiga
Elég ütős lenne a csapat. Bár bevallom az őszintét, ha így lenne, akkor itt elég sok rotáció lenne. Másrészt nem tartom valószínűnek, hogy 2 klasszis kp (Fabregas, Mascherano/Essien) jönne. Így már a pad túl hosszú lenne és elég sok pénzt elvinne a pénztálcából. Bár az is igaz, hogy elég sok variációs lehetőség lenne.