2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lionel85 írta:De ha a tv nem adja, attól még adhatják neten nem?
Ha egy spanyol csatornát találunk, akk az adhatja esetleg. De neten is ált. nemzetközi csatornákon szoktuk nézni, nem spanyolon... szal nemtom. kiváncsi leszek.Lionel85 írta:De ha a tv nem adja, attól még adhatják neten nem?
elvileg igenLionel85 írta:De ha a tv nem adja, attól még adhatják neten nem?
Igen, csak közbe beszéltem Ivánnal, és ő mást mondott... állítólag elég nagy összegen megy a balhé 2 tv társaság közt, és a Racing is valamelyikhez tartozik.Badi írta:tegnap azt írták, hogy a furduló nyitó meccsét nem tudják adnicsak a real meccsre vonatkozott
Szerintem látni fogjuk a meccset,mert a Sevilla meccset is közvetítette valahogy a Sport 1.Bízok benne,hogy a Sport 2 adja majd!!!varga tamás írta:Már milyen balhéban? Ha nem látom a meccset, 'felvágom az ereimet'!lionelmessi19 írta:Ez szép volna, de Eto'o nem fog 11est rúgni, ha R10 pályán van.
Én is remélem, hogy nyerünk, de először sajnos abban kell reménykednünk, hogy tudják közvetíteni a meccset.
Úgynéz ki h a tegnapi balhéban a Racing is érintett.![]()
![]()
Már milyen balhéban? Ha nem látom a meccset, 'felvágom az ereimet'!lionelmessi19 írta:Ez szép volna, de Eto'o nem fog 11est rúgni, ha R10 pályán van.
Én is remélem, hogy nyerünk, de először sajnos abban kell reménykednünk, hogy tudják közvetíteni a meccset.
Úgynéz ki h a tegnapi balhéban a Racing is érintett.
És ha Henry már az első meccsén akar tenni a Barcáért? Meg aztán ott van még 3 cserlehetőség, szóval a játéka garantált, ha padon is kezd! Bár én most a kezdőbe tenném.Bodi írta:Remélem,hogy Henry marad ki ma este!
Az első meccsen nyílván mindenki játszani akar,ne pont azok kerüljenek már a padra,akik már sokat tettek a Barca-ért.Henry majd kezd jövő héten.
Pont h ez az okosabb hy kihagy valakit.csabyka777 írta:Ez a [auto_cenzúra] Rijkaard télleg kihagyja Henryt a kezdőből?Simán kezdhetne mind a 4!MEgoldható lenne.Akkor játszana csak igazán támadó játékot a barca.
Minden valószínűség szerint ő marad ki. Meglepetés lenne, ha nem így történne.Ádám02 írta:Akkor most elvileg Henry marad ki?Vagy vagy csak ez Iván tippje ami a főoldalon van?
a spanyol szk. 2. meccsén kommentet írtam a real-ról hogy nem tudtak csapatként játszani és hogy miért küldték el capello-t (?!) /jóci névenÁdám02 írta:Mit irtál be?fcjoc írta:Na majd ma is hozzászólok a meccshezhátha megint beolvassák
hmm