2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elég OFF de én is emléxem...antiimperialista írta:Emlékszem, anno, mikor sok Dortmund-meccset adtak, és Ewerthon, Amoroso, stb. még ott játszottak, majdnem magához nyúlt minden egyes labdaérintésük láttán...Ronaldinho 17 írta:jaa és Hegyi ért a focihoz,a többi pancserrel ellentétben(na jó még max Várhidi)
Mi???? Attól, hogy ezerrel tudja a brazilok hátsóját nyalni, a magyar játékosokat meg fikázni, még nem ért a focihoz! Emlékszem, anno, mikor sok Dortmund-meccset adtak, és Ewerthon, Amoroso, stb. még ott játszottak, majdnem magához nyúlt minden egyes labdaérintésük láttán... Ez az ember hosszú évek óta abból él, hogy a magyar focit pocskondiázza, méghozzá úgy, hogy csak a hibákat emeli ki és nagyítja fel, nincs szükség ilyen újságírókra!Ronaldinho 17 írta:jaa és Hegyi ért a focihoz,a többi pancserrel ellentétben(na jó még max Várhidi)
Tegnap tenyleg osszeszedte magat bar en inkabb hoznek valakit a helyire Reina a tokeletes megoldas Barca neveles es nem kerulne sokba. Allitolag ellege van abbol, hogy mindig esik az esoRamiro írta:Tegnap összeszedte magát nagyon VV, remélem a továbbiakban is ilyen jó teljesítményt nyújt majd és meggyőz engem arról, hogy ne kelljen arról beszélnem, hogy új kapus kell a nyáron.![]()
Amúgy tényleg úgy volt Márk González lövésénél, hogy beleért Valdés és ettől lett kapufa, amúgy mellé ment volna.
az a labda tényleg kiment volna, de hüvelykujjának az aljával találta el, és így ment vissza a kapufa irányábaCharlie írta:Hát figyelj...ha szál egy labda a kapud irányába és kifelé ütöd,és úgy lesz kapufa,akkor mellé ment volna?Nagyon érdekes.
C.
én ugy gondolom, hogy sztem is le kéne ültetni egy pár (3-4)meccsre.redlions írta: Nevezd nevén! Én voltam. Soesem tartottam sztárkapusnak... Nem is fogom. Ennek elég sokszor hangot adtam. Arról nem is szólva, hogy nem vagyunk galaktikusok, hogy mindenkit sztároljunk....
Nevezd nevén! Én voltam. Soesem tartottam sztárkapusnak... Nem is fogom. Ennek elég sokszor hangot adtam. Arról nem is szólva, hogy nem vagyunk galaktikusok, hogy mindenkit sztároljunk....Charlie írta:Nem viccből volt a Barca sztároknál,mert úgy gondoltuk itt a fórumon hogy megérdemli,bár most a rosszabb periódusába visszakerült ide valaki által.
C.