2009.05.15. 15:23:16
Kellene a pénz, így a hétvégére a következő meccseket néztem, ezekből kellene egy, vagy két szelvény 500 HUF-os téttel:
Stuttgart - Cottbus (H ; 1,25)
Egyértelmű, mindkét csapat számára fontosak a pontok, de a VFB motiváltabb, s hazai pályán, két fontos győzelem után jöhet az újabb három pont.
Werder - Karlsruhe (H ; 1,44)
A Karlsruhe kifulladt, utóbbi meccseik során sem nyújtottak elegendőt, a Brémának kötelező a hazai győzelem.
Hoffenheim - Bayern 1.fi (D ; 2,2)
Nyilván a Münchennek van nagyobb esélye, ettől még a TSG sem súlytalan csapat, a döntetlent el tudom képzelni, meglátom, hogy megéri-e.
Hamburg - Köln (H ; 1,2)
A Köln biztonságban van, nincs miért küzdeniük, ellenben a hazaiaknak az UEFA-kupa után itt még lehet sikeres szezont zárni. Egyértelmű hazai győzelem.
Hertha - Schalke 1.fi (H ; 2,1)
A Berlin sikerében biztos vagyok, de még azt is megszekírozom, hogy a félidőben vezetni fognak. A Scalke roppant rossz formában látogat a Hetha-hoz, lélekben már Magathal készülnek a következő idényre
Atlético - Valencia (V ; 2,8 )
Ezt mindenképp megteszem az egyik szelvényen, ennyit kockáztatni kell. Hiába nyert az Atlético legutóbb, a Valencia eldöntheti a negyedik hely sorsát, többek is tettek érte az utóbbi hetekben.
Juventus - Atalanta (H ; 1,2)
Udinese - Milan (D ; 3,15)
Ideális lehetőség arra, hogy tartsák a lépést a Milan-nal, akiknek nem mellesleg roppant nehéz meccsük lesz. A zebráknak kötelező, Udinében döntetlent várok, de még kérdéses, hogy megteszem-e.
Roma -Catania (*) (H ; 3,7)
A Catania elég botrányos formában van, de a kieséstől nem kell félniük, még a Roma számára kulcsfontosságúak a pontok, így egy egygólos sikert tippelek, persze ezen is gondolkodom még.
Tirpák Spartacus - Győr (V, 2,4)
Ebben biztos vagyok, a Győr jóval nagyobb erőt képvisel, kötelező számukra a győzelem.
Villarreal - Real Madrid (H, 2,1)
A Real számára tét nélküli a meccs, ellenben a hazaiaknak még az uEFA-kupás hely sem biztos, s ugye a BL indulás lenne a cél.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton