Kralo írta:Okés. Nézzük sorjában:
Nem akarunk lemaradni a Chelsea és Real mögött igazoljuk le C.Ronaldot vagy Joaquint vagy Kakát (mind1 csak felkapott neve legyen az illetőnek), végülis majd csak elüldögélnek a kispadon.
Nem mondod fantasztikus teljesítménynek, de mérget vennék rá, ha Messi csinálja ugyanezt, akkor százával jöttek volna hsz-ek a topicjába, és készültek volna a rajongói videók (persze lehet hogy nem tőled).
Egyébként ne haragudj nem akartam személyeskedni meg letámadni. Csak betelt a pohár, hogy a csapat szerényebb képességű játékosait sokan elküldenének, pedig ők legalább olyan fontos részei a csapatnak.
Giulyt például mindig a Barca bonus playerének tartottam, mindig akkor lep meg pozitív értelemben, amikor a leginkább kell.
Figy, mondtam én egy szóval is, hogy vegyük meg a világ legjobb szélsőjét???????? Segítek, nem mondtam ilyet. Olyan játékos kell, aki képes elfogadni, hogy nem ő lesz a namber van, ahogy Torrente barátunk mondaná. De, Guily-nél mindenképpen jobb képességű játékos kell! A Werder ellen jól játszott, de mi van a maradék húsz meccsel kábé, ahol szintén pályára lépett? Olyan kell, aki be tud ugrani bármikor és hozzá tud tenni a játékhoz, ha valakire nem lehet számítani. A jövőben is lesznek sérülések és formaingadozások, és nem mindig lesz rá ennyi ideje, hogy formába lendüljön.
Legyük objektívak, Giuly egyáltalán nem cselez jól, rossz a helyzetkihasználása, gyenge a védőmunkája. Nála szerintem jobbra van szükségünk!
Azért mert én így gondolom, még messze nem biztos, hogy így is lesz, majd a vezérkar eldönti, mi a CSAPAT érdeke! Én így látom, te úgy.