Akkor el kellene végre olvasnom..... Ugyanígy vagyok a Bascat-tel is....Enrique írta:Jelentem megvan, és igaz a híresztelés.Bár én nem olvastam benne semmi újat, de valóban részletesen tárgyalják benne a Barça új éráját.

Akkor el kellene végre olvasnom..... Ugyanígy vagyok a Bascat-tel is....Enrique írta:Jelentem megvan, és igaz a híresztelés.Bár én nem olvastam benne semmi újat, de valóban részletesen tárgyalják benne a Barça új éráját.
Akkor te nem vagy haverÁdám02 írta:de én nem ezekböl akarom csinálni!!!mert utáloma fradit meg az argentinokat is!!!windu írta:ne szarozz
lopd el tőlle !
: ))
hááát nem mondok semmit...Badi írta:látomásom volt...![]()
láttam, hogy a legyen ön is milliomosban, aki most jutott be, elviszi a 40millát
Parancsolj!kisanyukád írta:hi!
új vagyok itt, és annyi kérésem van hogy ha valaki tud, adjon egy linket ahhoz a videóhoz mikor Eto'o az aláírásomban lévő rigmust énekeltette a Nou Camp népével!
köszönöm!
csak azért irtam mert ismerem bocs!!!ha ez téged zavar!!Zsolti írta:ilyet köbö középső csoportban,ovodában hallottam..utáljuk ki?minek?akkor utáljunk ki téged is,mert ádám a neved?inkább te gondolkozz el,mielőtt osztod az okosságaidatÁdám02 írta:na vazzeg itt egy juve szurkolo ne utáljuk ki bár kitudja lehet ki kéne de kérdem én minek jön ide ha juve szurkolo???
ilyet köbö középső csoportban,ovodában hallottam..utáljuk ki?minek?akkor utáljunk ki téged is,mert ádám a neved?inkább te gondolkozz el,mielőtt osztod az okosságaidatÁdám02 írta:na vazzeg itt egy juve szurkolo ne utáljuk ki bár kitudja lehet ki kéne de kérdem én minek jön ide ha juve szurkolo???