Augusztus 26. Vasárnap (00:00) ekkor kezdődik az első bajnoki

Én sem szeretm a sport klubbos közvetítéseket és ha megszeri a eurosport akkor sajna be kell kötettni...Capon írta:Viszont ha (EuroSport 2) megszerezné a La Liga közvetitési jogát (is) akkor nem sok kábel tv-s cég engedhetné meg magának hogy nem köt szerzödést az EuroSport 2-vel.
Legalábbis én így látom.
De részemről akkor volt a legjobb mikor a Sport tv adta csak amecseket.
A sportklub-on lévő fogyatékos "szakértök" egyáltalán nem hiányoznának.
Egyenlőre nem és reménykedjünk nem is szerzi meg!knor írta:Sziasztok!
Mostmivan azzal a juro2-vel mit tudtok róla? Sokmindent hallotam róla,Az közvetiti a spanyol mecseket vagy nem? Mi az igazság?
A spanyol meccseket ugyanúgy a Sportklub és a Sporttv fogja adni, csak a premier league vándorolt át a eurosport2-höz...knor írta:Sziasztok!
Mostmivan azzal a juro2-vel mit tudtok róla? Sokmindent hallotam róla,Az közvetiti a spanyol mecseket vagy nem? Mi az igazság?
Nézz körül az UTAZÁS BARCELONÁBA topicba.Stoichkov írta:Nem utazási irodával megyek, hanem simán fapados repjeggyel, és mindenképp előre le akarom már foglalni a honlapon, nem ott akarom a véletlenre bízni, lehet meg is őrülnék, ha kintről nézném a stadion falát amikor végre egyszer ott vagyok... A lényeg, hogy figyelni kell nagyon a hivatalos honlapot, hogy mikor teszik ki arra a meccsre a foglalási lehetőséget, és nagyon hamar le kell foglalni a jegyeket, már csak a dombornyomott kártyát kell valahogy elintéznem... mindenesetre ha valaki bármiben tud segíteni jegyvásárlással kapcsolatban, szívesen veszemköszi
Igen csak most nem hiszem hogy sokan mondanának le...!Lionel85 írta:Van a Barca hivatalos oldalán egy program, miszerint ha a bérletesek lemondanak a jegyükről, azt lehet értékesíteni. Szerintem érdemes megpróbálni.
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 04_169_254CSEPELLA írta:Ma rendeltem töletek(budapeströl)egy Barca komplett trénerkát 24000ft!Mezt szerettem volna de sajna hazai mez nem volt!de ha tudtok web oldalat ahonnan tudnék rendelni nagyom megköszönnémNálunk szerbiában nem találtam,de ha volt is akkor nem volt eredeti!
Csepella a Vajdaságból!CSEPELLA írta:"Més que un club"BARCELONA SEMMI MÁS!!!!