Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vigoban,első sorban ülünk,nem látod?VictorValdes19 írta:ti hol nézitek a meccset
Vhogy így kéne a védelmet összetenni mára! Oleguer-Márquez-Puyol-ZambiVito írta:Deco, vagy Broki is rúghatná.Los Banditos írta:Nemvagyunk abban a helyzetben hogy védőt cseréljünk be és ha lejönne Márquez ki rúgná a szabikat,Thuram becserélése ráér majd egy másik meccsen vagy ha 2-1-re vezetünk.
Deco, vagy Broki is rúghatná.Los Banditos írta:Nemvagyunk abban a helyzetben hogy védőt cseréljünk be és ha lejönne Márquez ki rúgná a szabikat,Thuram becserélése ráér majd egy másik meccsen vagy ha 2-1-re vezetünk.
Nemvagyunk abban a helyzetben hogy védőt cseréljünk be és ha lejönne Márquez ki rúgná a szabikat,Thuram becserélése ráér majd egy másik meccsen vagy ha 2-1-re vezetünk.Badi írta:Vito írta:GuilyGudjohnssen
MottaXavi
MarquezThuram!
nézd meg a chelsea-t.Blero írta:ok hogy túra meg fáradtság, de könyörgöm azér van
ekkora keretünk!!!
2 qummaerős csapatunk van !!!
Motta meg nem ide való sztem
ok hogy Frenki kedveli de gyenge sztem
Ronaldinho kisebb sérüléssel bajlódik.Soldado87 írta:Azt mondjátok meg nekem, hogy Donhót miért nem vitte el az edzőtök???
Egyébként meg nyugi, csak idény elei forma. A kérdés melyik csapat lábal ki belőle először (Remélem a Real)
Dinhot azért nem mert sérült Donhot hogy miért azt nemtudomSoldado87 írta:Azt mondjátok meg nekem, hogy Donhót miért nem vitte el az edzőtök???
Egyébként meg nyugi, csak idény elei forma. A kérdés melyik csapat lábal ki belőle először (Remélem a Real)