Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elfelejtetted a lényeget kiemelni!Game90 írta:Lehet, hogy szerződése lejárta előtt otthagyja a Barcelonát Frank Rijkaard vezetőedző. A holland szakvezető helyére két honfitársát, Ronald Koemant és Marco van Bastent, a volt olasz szövetségi kapitányt, Marcello Lippit, valamint a több klub kívánságlistáján szereplő Bernd Schustert várják a spanyolok![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133994
Az AS szerint Rijkaard nyáron távozik Barcelonából
Így legyen ,régóta szeretnénk egy ilyen figurát látni. Edmilka helyére Thuram, vagy ha a brazil marad akkor sincs probléma, belejön Ő a játékba és hozza azt a szintet amit tavaly, amikor sírtunk érte amikor sérült volt és nem számíthatott rá a csapat.Rijkaard mondta, nem írta:Amikor elkezdődött az idény, biztosította, hogy Márquez csak középső védőt fog játszani, de Pamplonában a védelem előtt szerepelt. Folytatja majd esetleg azon a poszton?
Igen, remekül csinálta. Edmílsonnak nagyobb nyugalma volt hátrébb, mert nagyon jól átlátja a játékot, Márquez pedig a középpályán is kiválóan megállta a helyét.
Felőlem nyugodtan zsonglörködjenek csak,amíg jönnek az eredmények addig nemtudnak foglalkozatni ezek a dolgot.antiimperialista írta:Ilyenek az edzések!?
"Az Udinese egykori edzője, Giovanni Galeone tudni véli, miért játszott az utóbbi időben olyan gyenge formában a Barcelona. Az olasz edző kötelező Pro-licences gyakorlatát töltötte a katalánoknál, ezen idő alatt tette megfigyeléseit.
- Semmit nem tanultam a Barcánál - mondta Galeone -, az edzéseiken nem akartam hinni a szemeimnek. Semmit nem csinálnak, nem futnak, nem dolgoznak taktikai elemeken, csak a labdával szórakoznak, zsonglőrködnek. Ha lett volna nálam egy kamera, felveszem az egészet, mert így senki nem hiszi el nekem ezt az egészet.
Csak emlékeztetőül: Galeonét a csapat rossz eredményei miatt menesztették…
Pedig ő biztosan sokat gyakoroltatta a felállt védelem elleni játékot."
Azért a samsungsport és az nb1.hu között is van egy kis különbség... Az nb1.hu nem kamu dolgokat szokott lehozni, ott az a probléma, hogy 2-3 hét késéssel hoznak le egy hírtbarca99 írta:Azért mérget ne vegyél rá!pl.: nem is olyan régen a Samsungsporton Saviola "nyilatkozata", amely szerint a Realhoz igazol...
Azért mérget ne vegyél rá!antiimperialista írta:Egy nyilatkozatot nyilván le tudnak rendesen másolni valamelyik másik hírportálról...
Egy nyilatkozatot nyilván le tudnak rendesen másolni valamelyik másik hírportálról...Feary írta:NB1.huNa ott aztán hiteles dolgokat irnak
NB1.huIgazad van, nem jelöltem meg. A cikk az nb1.hu-ról van. A cím:
"Galeone a Barcát kritizálja"