Sziasztok,
Az újságok (El Mundo, Sport, Goal) tele vannak Frank nyilatkozatának azon részével, mely szerint marad Nálunk. Ennek én örülök! Ami Rijkaard-ot illeti, egyetértek Boixos kolléga jellemzésével, mely szerint Frank-et nem tartja egy "edzőfejedelem"- nek (

) de azért elég jól összetartja a csapatot, s ez ilyen sztárok és (néha problémás emberek Eto'o) esetén nagy szó. Akiket nála jobbnak tartok: Lippi, Arzén bácsi Londonból, Hiddink és (kövezzetek meg) Műringyó a tolmács, illetve még rock and roll állatnak tartom Benitez bácsit is. Namost, ha Frank elhúzna Milánóba, helyette ezen emberek vmelyikének tudnék örülni, de lényegében talán csak Lippi-re lenne némi esély, őt pedig nem hiszem el, hogy nagyon favorizálná a management. Annál inkább van Basten-t, amit őszintén szólva egyáltalán nem értek (a VB-n is lehetett látni a rossz húzásainak az eredményét) és (nekem szintén eléggé szürkének tűnő) Koeman-t, akihez a 92-es BL-döntő gólja köthető, mint pozitív élmény, de mint edző, még sokat nem láttam tőle. (ennyire akár Belletit is megtehetnénk edzőnek, ő is lőtt BL-győzelmet jelentő gólt)
Frank mellé kéne ugyanakkor egy jó taktikus, mert Neeskens nem tűnik annak, Henk pedig minden bizonnyal az volt, mostanság a cseréken, a felálláson, a taktikán látszik is a hiánya, de valszeg tavaly sem Frank csinálta ezt, csak ez akkor működött, most meg nem. Amúgy tényleg meg kéne újulnunk, mert a játékunkat már kiismerték és felállt védelmek ellen nem mindig tudunk áttörést elérni, ugyankkor hátul meg továbbra is sebezhetőek vagyunk.
Én bízom azért abban, hogy Frank-kel is sikerül megújulni!
Azulgrana para siempre!