Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.19. 00:51:48

Ha el is menne rijkaard, a tendenciát ismerve holland edző lehetne csak esélyes. A két szóba hozott illető nem hiszem, hogy túl nagy szám lenne, Guus Hiddink viszont már inkább.
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.18. 23:36:55

Általam mélyen tisztelt Frank Rijkaard!

0-2nél miért nincs pályán csatár? Gudjohnsen le, Saviola ücsörög tovább. Fél hogy netalántán betalál?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
elprat
Capitá del Barça

2007.02.17. 20:45:37

Mostanában elég sokszor elérte Frankyt az elmezavar,ettől függetlenül bízom én is benne,mi mást is tehetnék?
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megújulnia,mindenki érdeke,ezt végig kell csinálni de vele,sőt tovább is vele kell mennünk....sztem,ill én ezt szeretném :)

ÉS MARAD IS :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
dickricsi
Capitá del Barça

2007.02.17. 20:09:28

Sziasztok,

Az újságok (El Mundo, Sport, Goal) tele vannak Frank nyilatkozatának azon részével, mely szerint marad Nálunk. Ennek én örülök! Ami Rijkaard-ot illeti, egyetértek Boixos kolléga jellemzésével, mely szerint Frank-et nem tartja egy "edzőfejedelem"- nek ( :D ) de azért elég jól összetartja a csapatot, s ez ilyen sztárok és (néha problémás emberek Eto'o) esetén nagy szó. Akiket nála jobbnak tartok: Lippi, Arzén bácsi Londonból, Hiddink és (kövezzetek meg) Műringyó a tolmács, illetve még rock and roll állatnak tartom Benitez bácsit is. Namost, ha Frank elhúzna Milánóba, helyette ezen emberek vmelyikének tudnék örülni, de lényegében talán csak Lippi-re lenne némi esély, őt pedig nem hiszem el, hogy nagyon favorizálná a management. Annál inkább van Basten-t, amit őszintén szólva egyáltalán nem értek (a VB-n is lehetett látni a rossz húzásainak az eredményét) és (nekem szintén eléggé szürkének tűnő) Koeman-t, akihez a 92-es BL-döntő gólja köthető, mint pozitív élmény, de mint edző, még sokat nem láttam tőle. (ennyire akár Belletit is megtehetnénk edzőnek, ő is lőtt BL-győzelmet jelentő gólt)
Frank mellé kéne ugyanakkor egy jó taktikus, mert Neeskens nem tűnik annak, Henk pedig minden bizonnyal az volt, mostanság a cseréken, a felálláson, a taktikán látszik is a hiánya, de valszeg tavaly sem Frank csinálta ezt, csak ez akkor működött, most meg nem. Amúgy tényleg meg kéne újulnunk, mert a játékunkat már kiismerték és felállt védelmek ellen nem mindig tudunk áttörést elérni, ugyankkor hátul meg továbbra is sebezhetőek vagyunk.
Én bízom azért abban, hogy Frank-kel is sikerül megújulni!

Azulgrana para siempre!
PCsabi
aka Game90

2007.02.16. 16:11:06

lionelmessi19 csak kiváncsi voltam, hogy figyelsz-e 8) :D

Egyébként sztem is kamu, ilyen évek után nem küldik el :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Replay
Director del Fútbol

2007.02.16. 16:05:48

Mocskos, szemét támadás a fővárosból, ami megpróbál bizonytalanságot, krizishelyzetet teremteni, ahelyett, hogy maguk szánalmas csapatával törődnének.
Azon megsem lepődöm, hogy a bulvárszintre süllyedt nso ezt átvette...
Andris
Adminisztrátor

2007.02.16. 16:03:25

Game90 írta:Lehet, hogy szerződése lejárta előtt otthagyja a Barcelonát Frank Rijkaard vezetőedző. A holland szakvezető helyére két honfitársát, Ronald Koemant és Marco van Bastent, a volt olasz szövetségi kapitányt, Marcello Lippit, valamint a több klub kívánságlistáján szereplő Bernd Schustert várják a spanyolok :roll:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133994
elfelejtetted a lényeget kiemelni! :wink:

ez volna az:
Az AS szerint Rijkaard nyáron távozik Barcelonából
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.02.16. 16:00:14

Lehet, hogy szerződése lejárta előtt otthagyja a Barcelonát Frank Rijkaard vezetőedző. A holland szakvezető helyére két honfitársát, Ronald Koemant és Marco van Bastent, a volt olasz szövetségi kapitányt, Marcello Lippit, valamint a több klub kívánságlistáján szereplő Bernd Schustert várják a spanyolok :roll:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133994
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.12. 19:56:03

Nem kell szidni Rijkaardot szerintem, hisz nem tudjuk igazából mi történt!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.02.12. 19:52:39

A hétvégi események után, már kimondom : Rijkaard nem jó pedagógus, márpedig egy jó edzőnek jó pedagógusnak is kéne lenni -szerintem.
Sok érdekes dolgot csinált már Rijkaard mióta itt van (a rengeteg jó dolog mellett természetesen). Csak 1 példa a közelmultbol: Elviszi Dos Santost Japánba, aztán nem játszatja 1 percet sem........ MIÉRT??
Azt gondolom ez volt a fő ok, amiért elakart menni a télen. Képzeljétek csak a helyébe magatokat.... Legalább a honfitársai ellen benyomhatta volna 20 percre mi történt volna?? A gyereknek viszont rengeteget jelentett volna abban biztos vagyok, így viszont egy hatalmas csalódás volt neki az a túra..
És akkor itt van a tegnapi eset. Nem helyes az ahogy Eto viselkedik, de ezt is meg lehet érteni teljesen. Minek kellett Giulyt behozni, minek??? Mért nem hozta be akkor Etot?? Nyugodtan játsdzhatott volna 30 percet, vagy hozta volna be Messivel egyszerre.......

Szerintem ezek buta hibák voltak, és még sok ilyen volt......
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.11. 08:55:50

A próféta szóljon belőled, de én elégedett leszek egy 1-0ás félidei vezetéssel is. :lol: :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.10. 13:12:58

Hát vhogy nagy nehezen :D :D :lol: :lol:
Amúgy pontosan úgy volt hogy Messi rugott 2-t, nem tudták megállítani, aztán Eto'o nem volt olyan jó még, de Dinho megint parádézott, volt egy csele amit nagyon közelről láttam álmomban, nagy nagy volt, Messivel nagyon jól összejátszott. Még emléxem is a kommentátor mondatára a csel után : Te atya úr Isten :D És rugott is Dinho egy büntetőgólt. A többire nem emléxem de úgy szintén rémlett a kommentátor 6-0-ás mondata :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.10. 08:30:30

Végre Frankie, végre. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de nekem megütötte az orrom a győzelem és sikeresség halvány szele :wink: Kezdenek egyenesbe jönni a dolgok, ha még meccsen ez nem is mutatkozott meg. Eto'o visszatért, Messi úgy szintén és remek formának örvend állítólag. Marquez-zel szerintem újra stabil lesz a középpálya és a balhátvéd problémát is remekül orvosolta Frank Zambrottával. Remélem nem kiabálok el semmit de most olyan érzésem van mint tavaly az első Osasuna elleni meccs előtt amely ha jól emléxem 3-0 lett és onnantól beindult a henger.
Ja és volt egy álmom is, a Racing ellen félidőben 6-0ra vezettünk :wink: :D :roll:
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.02.10. 02:18:38

"két és fél sztár szinte elég is egy csapatnak, hogy sikeres legyen. Minden más, ami még van, már csak megnehezítené a dolgokat."
Ez egy óriási mondat Frank-tól, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja.
Az én meglátásom szerint, ez azt jelenti, hogy 2 és fél játékos szabja a fazont (mondjuk Deco, Messi, Dinho, mindenki döntse el hogy ki a fél...), de ez nem jelenti azt hogy a többi gamer nem sztár, hanem hogy jól kiegészítik egymást a pályán.
Előre a TITOlusokért!
lionel19

2007.02.08. 21:41:11

Végre megmerte huzni!! Ideje volt! Ott az igazi posztja. Remélem itt bizonyit még sokáig!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.08. 21:38:41

Azért Edmilkának nem örülnék középen....
Nem egy stabil ember idén, sok gólt kaptunk már róla, középpályán meg elég vack volt eddig...

Viszont Thuram a helyére, és kész is a bomba védelem.

------------------Valdes------------------------
-----------Thuram--------Puyol----------------
--Oleguer------------------------Zambrotta---
-----------------Marquez-----------------------

tökéletes, ez az, amit sztem maximumként ki lehet hozni a keret védőjátékosaiból. 8)

Frank sztem nagyot húzna ezzel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.02.08. 21:41:13-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 18:53:27

Rijkaard mondta, nem írta:Amikor elkezdődött az idény, biztosította, hogy Márquez csak középső védőt fog játszani, de Pamplonában a védelem előtt szerepelt. Folytatja majd esetleg azon a poszton?

Igen, remekül csinálta. Edmílsonnak nagyobb nyugalma volt hátrébb, mert nagyon jól átlátja a játékot, Márquez pedig a középpályán is kiválóan megállta a helyét.
Így legyen ,régóta szeretnénk egy ilyen figurát látni. Edmilka helyére Thuram, vagy ha a brazil marad akkor sincs probléma, belejön Ő a játékba és hozza azt a szintet amit tavaly, amikor sírtunk érte amikor sérült volt és nem számíthatott rá a csapat.
C.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.02.05. 16:55:14

Amikor kéne a győzelem, mi értelme van a Savi-Ini cserének úgy őszintén? :oops:

Mi vagyunk papíron :roll: de jó lenne játékban is a legjobbnak lenni akkor miért jön egy csatár helyére középpályás??
Mert menjen le Ezqu megértem, mert a kommentátor szerint is ,,nem vmi gólérzékeny játékos".De h lejön Savi és ez az ember megy át a helyére, aki elesik a labdában.(Ezqu) :roll: :shock:

Szóval nagyon nem értem ezt a cserét. :evil:
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.02.05. 16:37:23

Semmit nem csinálnak, nem futnak, nem dolgoznak taktikai elemeken, csak a labdával szórakoznak, zsonglőrködnek.

Ez a mondat úgy bűzlik ahogy van.Ha ez igaz lenne akkor azt már mi is észrevettük volna, még naív szurkolói szemmel is.Gondoljatok bele, millyen fizikai állapotba lennének így a játékosok.Butaság.Az erőállapotukkal semmi probléma,ezt láthatjuk hétről-hétre.
"nem dolgoznak taktikai elemeken"
Nem hát, ez a Barcánál luxus.Tudjátok az edzés úgy történik,hogy taktikai értekezlet helyett inkább DVD-znek a játékosok.Egyik nap Ronaldinho hozza a filmet,Rijkaard a popcornt,másik nap fordítva.És ez így megy nap mint nap,ezért nyerte meg a Barca a 2005/06-os La Ligát és a Bajnokok Ligájat.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.05. 16:16:17

Hát én sem nagyon hiszem ezt a Galeone hírt mert ha ez tényleg így lenne akkor már gondolom másnak is feltűnt volna. Naponta nézik az edzéseket és eddig senki nem mondott ilyet szval...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.05. 16:02:48

antiimperialista írta:Ilyenek az edzések!?
"Az Udinese egykori edzője, Giovanni Galeone tudni véli, miért játszott az utóbbi időben olyan gyenge formában a Barcelona. Az olasz edző kötelező Pro-licences gyakorlatát töltötte a katalánoknál, ezen idő alatt tette megfigyeléseit.
- Semmit nem tanultam a Barcánál - mondta Galeone -, az edzéseiken nem akartam hinni a szemeimnek. Semmit nem csinálnak, nem futnak, nem dolgoznak taktikai elemeken, csak a labdával szórakoznak, zsonglőrködnek. Ha lett volna nálam egy kamera, felveszem az egészet, mert így senki nem hiszi el nekem ezt az egészet.
Csak emlékeztetőül: Galeonét a csapat rossz eredményei miatt menesztették…
Pedig ő biztosan sokat gyakoroltatta a felállt védelem elleni játékot."
:shock:
Felőlem nyugodtan zsonglörködjenek csak,amíg jönnek az eredmények addig nemtudnak foglalkozatni ezek a dolgot.

Amúgy szerintem hápog...NB1.hu :roll:
in to exile
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.05. 16:02:35

barca99 írta:Azért mérget ne vegyél rá! :wink: pl.: nem is olyan régen a Samsungsporton Saviola "nyilatkozata", amely szerint a Realhoz igazol...
Azért a samsungsport és az nb1.hu között is van egy kis különbség... Az nb1.hu nem kamu dolgokat szokott lehozni, ott az a probléma, hogy 2-3 hét késéssel hoznak le egy hírt :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.05. 15:58:57

antiimperialista írta:Egy nyilatkozatot nyilván le tudnak rendesen másolni valamelyik másik hírportálról...
Azért mérget ne vegyél rá! :wink: pl.: nem is olyan régen a Samsungsporton Saviola "nyilatkozata", amely szerint a Realhoz igazol...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.02.05. 15:56:47

Feary írta:NB1.hu :D Na ott aztán hiteles dolgokat irnak :!:
Egy nyilatkozatot nyilván le tudnak rendesen másolni valamelyik másik hírportálról...
Feary
Barça B

2007.02.05. 15:53:59

Igazad van, nem jelöltem meg. A cikk az nb1.hu-ról van. A cím:
"Galeone a Barcát kritizálja"
NB1.hu :D Na ott aztán hiteles dolgokat irnak :!:
Forca Barca!!!!
Lezárt