Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, nem jelöltem meg. A cikk az nb1.hu-ról van. A cím:lionelmessi19 írta:Egyébként Anti, egy linket, vagy forrást adjá már erről a dologról, pls!
V esetleg Ő????Dos Santos írta:Ezzel azt akarja mondani, hogy még a szertáros is jobban le tudná bonyolítani az edzéseket, mint a jelenlegi szakmai stáb?![]()
![]()
Hát az Ajax jól játszik vagyis szépen...Hazai környezet szal nem hinném h visszaakarna jönni.lionelmessi19 írta:Egyetértek. Bár inkább azt mondanám, h jó edzők mindketten, de mindketten másban a legjobbak, fantasztikusan kiegészitették egymást, és így tavaly a legjobb edzőpárost alkották a világon.Los Barrachos írta:Én értelek és egyet is értek. Egyénileg nem annyira, ketten nagyon jó párost alkotnak.
Remélem, h Henknek nem válik be az Ajax, és vissza jönne...
Egyetértek. Bár inkább azt mondanám, h jó edzők mindketten, de mindketten másban a legjobbak, fantasztikusan kiegészitették egymást, és így tavaly a legjobb edzőpárost alkották a világon.Los Barrachos írta:Én értelek és egyet is értek. Egyénileg nem annyira, ketten nagyon jó párost alkotnak.
szerintem is ez lesz.Los Barrachos írta:De aztán Rijkaard belátta, hogy hiba volt nem játszatni és szerintem a Nástic ellen ő lesz a kezdő.
Ha nem lesz kezdő, akkor tényleg Rijkaard-nak van vele vmi személyes gondja, vagy Txiki-nek, vagy gázos a gólprémium kifizetése, másra nem nagyon tudok gondolniAtesz írta:Hát ajá
nlom, hogy játszhassa, mert, ha nem, akkor érdekes edző...
Jaja, elég érdekes lesz, hogy Nastic ellen ki játszik majd...sasi1 írta:Ezután az egy hét után Rijkaardnál sem lehet kérdés hol van Saviola helye.
Nem akart számolni vele, de tévedett. Most derül ki milyen ember, hiszen mindenki téved, emberek vagyunk, a baj nem ez, hanem az, ha nem akarjuk belátni a tévedésünket, mert ..... büszkeség.......stb.
Ráadásul olyan jól játszott Larsson, hogy a BL-döntőben kiosztott két gólpasszt.