na csaó
Ja jó volt a madridi meccs de ha ott nyerünk 3:0-ra most mi vagyunk a bajnokokRonal.10 írta:söt sztem a madrid 3-3 nekem az tetszett hogy feláltunkAndrésIniesta24 írta:voltak idén is jó pillanatok villareal, werder, atlético!
mai meccs is jo volt nézni... vagy akár a szofia elleni meccs
söt sztem a madrid 3-3 nekem az tetszett hogy feláltunkAndrésIniesta24 írta:voltak idén is jó pillanatok villareal, werder, atlético!
De az a baj, hogy oleguernek talán a legbiztosabb a helye a csapatba mer imádják a katalánokRonal.10 írta:pont ezt irtam.. akár 3. világháboru is lehetne... remélem még ötletként se merül fel jövöre hogy beáljon a csapatba söt kezdöbe és észreveszi magátAndrésIniesta24 írta:Hát Oleguer olyan mintha valami rossz ómen lenne a barcánál! Ma is amíg a kispadon ült mi voltunk az elsők utána a real lőtt két gólt!Ronal.10 írta:OFF: most pedig azt sanjálom hogy miért szerettem bele a fociba???
osztálytársak pl otthon alszanak már nyugodtak semmi gond... mimeg itt idegeskedünk agyrohamom van ha valami rosszul sül el...![]()
ON: kár volt kialakulni ennek a szerelmi románcnak.. BARCA-REIKARD-OLEGER
mert ebben az évben ...tudjátok..![]()
Meg amikor elkezdett fújni a szél...Hagyjuk már ezeket, ez már a szánalmas szint!AndrésIniesta24 írta:Hát Oleguer olyan mintha valami rossz ómen lenne a barcánál! Ma is amíg a kispadon ült mi voltunk az elsők utána a real lőtt két gólt!Ronal.10 írta:OFF: most pedig azt sanjálom hogy miért szerettem bele a fociba???
osztálytársak pl otthon alszanak már nyugodtak semmi gond... mimeg itt idegeskedünk agyrohamom van ha valami rosszul sül el...![]()
pont ezt irtam.. akár 3. világháboru is lehetne... remélem még ötletként se merül fel jövöre hogy beáljon a csapatba söt kezdöbe és észreveszi magátAndrésIniesta24 írta:Hát Oleguer olyan mintha valami rossz ómen lenne a barcánál! Ma is amíg a kispadon ült mi voltunk az elsők utána a real lőtt két gólt!Ronal.10 írta:OFF: most pedig azt sanjálom hogy miért szerettem bele a fociba???
pfff...AndrésIniesta24 írta:Szerintem hagyni kéne Rijkaardot, hogy újra felépítsen egy ütőképes csapatot!
Hát Oleguer olyan mintha valami rossz ómen lenne a barcánál! Ma is amíg a kispadon ült mi voltunk az elsők utána a real lőtt két gólt!Ronal.10 írta:OFF: most pedig azt sanjálom hogy miért szerettem bele a fociba???
Nem emlékszel azokra a boldog pillanatkora?Ronal.10 írta:OFF: most pedig azt sanjálom hogy miért szerettem bele a fociba???
Jó, nem gondoltam teljesen komolyanozsimiki írta:Nem tudtam Róla! De úgyanúgy marad a favoritom,amit a teniszben csinál az nekem bejön...óriási alázat,és munkabírás,és szemtelenségPersze fájó volt látni,ahogy tapsol...
Hát azér remélem valami csak történik!!!Game90 írta:Eskü, pont ugyanezt akartam írniZozzy 5 írta:Én meg arra vagyok kiváncsi, hogy mikor veszed ki a képedAndrésIniesta24 írta:Azért nagyon kiváncsi vagyok mi lesz jövőre a barcával!![]()
![]()
Sztem nem mondanak semmi újat majd. Minden megy továbbA lényeg majd Kedden következik...
Eskü, pont ugyanezt akartam írniZozzy 5 írta:Én meg arra vagyok kiváncsi, hogy mikor veszed ki a képedAndrésIniesta24 írta:Azért nagyon kiváncsi vagyok mi lesz jövőre a barcával!
Sztem nem mondanak semmi újat majd. Minden megy továbbA lényeg majd Kedden következik...
Hy!Game90 írta:Remélem Ozsi megutálta...kovinho írta:Na látjátok miért nem szimpi nekem és Gamenek nadal?![]()
![]()
Forca Barca!
OK értemSlither írta:Nem utálhatnékról van szó, hanem hogy iegesítő volt ott látni őket az utolsó fordulóban ott tapsikolni.G-Jay írta:Amugy őszintéén ki a túrót érdekel hogy Nadal meg Tomi fiu kinek szurkol?, szive joga mindenkinek h kinek szurkol, ezért soha nem utálnék meg valakit!![]()
OFF: Vmelyik modi kiszedné azt az Iniestás avatárt, mert nagyon széthúzza a fórúmot.
Nem utálhatnékról van szó, hanem hogy iegesítő volt ott látni őket az utolsó fordulóban ott tapsikolni.G-Jay írta:Amugy őszintéén ki a túrót érdekel hogy Nadal meg Tomi fiu kinek szurkol?, szive joga mindenkinek h kinek szurkol, ezért soha nem utálnék meg valakit!
Hát jó, ha ennyire akarjátok akkor emlegessétek most isGame90 írta:Már év közben is elég sokszor ez volt a témaZozzy 5 írta:Rijkaardnak már nincs helye itt, de nem értem, hogy miért most jön fel ez a téma
Maxit sztem hagyjuk, ahogy az összes többi Mallorcást. Ők mindent megtettek. Am meg Basinas azt csinálta a gólnál, amit ilyenkor a játékosnak kell. Odaállt a kapufához, sajnos a kapus ráütötte.deffent írta:Pont ezt írtam a héten, hogy inkább nyerjen a margit 2-3 góllal, úgyis lemondott már mindenki a bajnokságról. Erre megint megcsinálják a fesztivált. Azért Maxi Lopez 1-1-nél igazán segíthetett volna, amikor lefutotta Cannavarót. Arról persze senki sem beszél, mert nem ment be. A második real gól szintén mák volt Az a farok [auto_cenzúra] eltakarodhatott volna az útból. Fúj de utálom a görögöket. Minden összevetve ez a bajnokság már rég eldőlt, de amikor egy csapat ÁLLANDÓAN a végén lövi a győztes vagy pontot érő gólt, az elég idegesítő.