Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bizony, neki így kell játszania!!!Pavel írta:Az aranylabdás Ronni-t láttuk. Ma élvezte a játékot.
Szóval akkor most kellene írnom vmi sületlenségetZozzy 5 írta:Jaj, hagyjátok már szegényt...Kicsit szétszórt és kész
Biztos másnapos ilyenkor
![]()
![]()
ON!
Nehogy besértődj márÁdám02 írta:Akkor nem fogok semmit irni és legalább nem lesz kinn nevetni!
Ádám, nem kell megsértődni. Olvasd el amit kicsit lejebb írtam. Sztem ha ezt megfogadod, akkor nem lesz itt semmi gond.Ádám02 írta:Akkor nem fogok semmit irni és legalább nem lesz kinn nevetni!
Ezt már megszoktunk tőlelionelmessi19 írta:
Nem ma játszunk...
lionelmessi19 írta:Nem ma játszunk...Ádám02 írta:Hát irtó kiváncsi vagyok hogy mit csinál ma Roni!Szerintem nagyon jól fog játszani!Hajrá BARCA!
Nem ma játszunk...Ádám02 írta:Hát irtó kiváncsi vagyok hogy mit csinál ma Roni!Szerintem nagyon jól fog játszani!Hajrá BARCA!
gondolom az, h külön edz a többiektől. inkább a csapattal kéne/kellett volna együtt készülnie.pancho írta:Nem tudjátok, hogy itt mire gondolhatott? Mi azzal a gond, ha sokat van edzőteremben?Antics az interjún kívül elmondta még, hogy az edzősködése idején Patrick Kluivert hasonló helyzetet próbált teremteni, mint most Ronaldinho, aki a szezon során majd annyi időt töltött az edzőteremben, mint az edzőpályán.
Nem tudjátok, hogy itt mire gondolhatott? Mi azzal a gond, ha sokat van edzőteremben?Antics az interjún kívül elmondta még, hogy az edzősködése idején Patrick Kluivert hasonló helyzetet próbált teremteni, mint most Ronaldinho, aki a szezon során majd annyi időt töltött az edzőteremben, mint az edzőpályán.