Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na szóval!ezzel csak arra akartam célozni,hogy ha ő úgy gondolja,hogy nem fogadja el a behívót,akkor meg lehet érteni. Szóval én sem mennék a román válogatottba semmi pénzért....meg azért a Katalán életérzés más,mint a spanyol ezt ne felejtsük el!mrmonster írta:Már ne haragudj, de ez oltári nagy marhaság. Puyol és Xavi elfogadják a válogatott hívásátZsolti írta:Nekem hihetetlenül nagyot nőtt az Oleguer a szememben! Gyáááá mekkora king!És igaza is van! Ő katalánnak érzi magát és nem spanyolnak,akkor meg minek menne be?ez köbö olyan,mintha engem hívnának a román válogatottba....biztos bemennék...
most gondold át a román válogatottas mondatodat
Már ne haragudj, de ez oltári nagy marhaság. Puyol és Xavi elfogadják a válogatott hívásátZsolti írta:Nekem hihetetlenül nagyot nőtt az Oleguer a szememben! Gyáááá mekkora king!És igaza is van! Ő katalánnak érzi magát és nem spanyolnak,akkor meg minek menne be?ez köbö olyan,mintha engem hívnának a román válogatottba....biztos bemennék...
Azért ez lehet túlzás!Zsolti írta:szó szó,a Katalán válogatott még lehet erőssebb is,mint a spanyol.
Nekem hihetetlenül nagyot nőtt az Oleguer a szememben! Gyáááá mekkora king!mrmonster írta:Nekem meg csökkent. A labdarúgásban nincs olyan, hogy nem megyünk be a válogatottba csak azért, mert katalánnak érzem magam.visca el barca írta:nem tudom, hogy hova irjam amit szeretnek, de mivel nincs oleguer nevu topic igy gondolom ez lesz a megfelelo. én eddig nem sokat tudtam errol a fickorol, de amit a kommentator mondott rola szombaton csak néztem![]()
azt hittem h ilyen ilyen kis szende, csendes gyerek erre nesze neked, szélsoseges nacionalistakkal rendort vert, luis aragonesnek nem hajlandó bemenni a valogatottba, mondvan h ő katalan és nem spanyol... EJJJJ DE NAGYOT NŐTT A SZEMEMBE!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CSAK AZ OLEGUER!!!!
Nekem meg csökkent. A labdarúgásban nincs olyan, hogy nem megyünk be a válogatottba csak azért, mert katalánnak érzem magam.visca el barca írta:nem tudom, hogy hova irjam amit szeretnek, de mivel nincs oleguer nevu topic igy gondolom ez lesz a megfelelo. én eddig nem sokat tudtam errol a fickorol, de amit a kommentator mondott rola szombaton csak néztem![]()
azt hittem h ilyen ilyen kis szende, csendes gyerek erre nesze neked, szélsoseges nacionalistakkal rendort vert, luis aragonesnek nem hajlandó bemenni a valogatottba, mondvan h ő katalan és nem spanyol... EJJJJ DE NAGYOT NŐTT A SZEMEMBE!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CSAK AZ OLEGUER!!!!
Ezt Laportáról el is hiszem - amíg Rijkaard mindig tisztelettudó, addig T. elnökünk kökeményen odaáll bármilyen ügybenMr. Master írta:Ezt hallottátok? Laporta felkérte az UEFA-t, hogy tiltsa el Mourinhot egy időre, mert elnökünk meggyőződése, hogy Mourinho kijelentése miatt (Frisk és Rijkaard beszélgetés) miatt vonult vissza a játékvezető, és nem szeretné, hogy ez többet előforuljon. Kíváncsi vagyok, hogy erre mit fog Mourinho lépni.
Forrás:skysports online
Albertini meg allig jatszot es maris o a legutalatsosabb es ez igy is igaz remelem nyaron megy a francbaBarcaforever írta:Sztem ez mind igaz.Belleti néha csinál oan taposásokat,h nekem is fáj.Cooltiszo írta:A Barça - legideálisabb testalkatú játékosa: Marquez, MAxi Lopez
legrosszabb testalkatú játékosa: Giuly
legszimpatikusabb játékosa: Puyolito
legunszimpatikusabb játékosa: ALbertini
legnagyobb játékintelligenciájű játékosa: Ronaldinho, Xavi, Deco
legsportszerűbb játékosa: Eto'o
legdurvább játékosa:Belleti
legnagyképűbb játékosa: -
legszerényebb játékosa: Xavi&Puyol
Sztem ez mind igaz.Belleti néha csinál oan taposásokat,h nekem is fáj.Cooltiszo írta:A Barça - legideálisabb testalkatú játékosa: Marquez, MAxi Lopez
legrosszabb testalkatú játékosa: Giuly
legszimpatikusabb játékosa: Puyolito
legunszimpatikusabb játékosa: ALbertini
legnagyobb játékintelligenciájű játékosa: Ronaldinho, Xavi, Deco
legsportszerűbb játékosa: Eto'o
legdurvább játékosa:Belleti
legnagyképűbb játékosa: -
legszerényebb játékosa: Xavi&Puyol
Term. nem a kigyúrt a legjobb, sőt , mert a kigyúrtaknak kötött izomzatuk van míg a focihoz rugalmas izomzat kell. De Eto'on mehiszem hogy a legjobb tesalkatú lenne, mert nem elég jó fejjátékban. Én azt nevezném a legjobb tesfelépítésű focistának, aki magas, van 1 kis teste, de még gyors, fordulékony, jól fejelő. Nálam ezt jelenti.HAnonymus írta:Az ideális testfelépízés nem felt. a kigyúrt állatot jelenti, Eto'o nagyon robbanékony, jó munkabírású és egyszerűen képtelen megsérülni... Szerintem ez is jó felépítés, nem mintha Maxi puhány ürge lenne...