Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De miértmademan írta:és te ezen csodálkozol? (mármint olegeren)LG írta: Tavalyelőtt volt alapember, tavaly Oleguer volt, és jol is játxott, de érdekes, h ez ugy kimnet az emberek fejéből![]()
![]()
mikor a látom hogy beállni készül fogom a fejem...
és te ezen csodálkozol? (mármint olegeren)LG írta: Tavalyelőtt volt alapember, tavaly Oleguer volt, és jol is játxott, de érdekes, h ez ugy kimnet az emberek fejéből![]()
![]()
Tavalyelőtt volt alapember, tavaly Oleguer volt, és jol is játxott, de érdekes, h ez ugy kimnet az emberek fejébőlLos Barrachos írta:Nagyon sajnálom Zambi sérülését, mielőbbi jobbulást neki, szerintem Bellettivel kihúzzuk addig a 4 hétig, tavaly alapember volt a jobbhátvéd posztján, szerintem megfelelő pótlása lesz az olasznak.
ez nekem is meglepő.Atesz írta:Hát azt nem értem, hogy Zambrotta miért kapott a tegnapi játéka után csak kettest, szerintem simán megérdemelte volna a hármast, mert nagyon jól játszott tegnap, mint az utóbbi időben mindig.
Tavaly az idény vége felé 1-2 meccsen középső védőt játszott és ott megállta a helyét, talán most is ki lehetne ott próbálni, bár amióta van egy Thuramunk, nem kell újabb középső bekk.Mr. Master írta:Ha ez jót tesz Roni játékának és a csapat moráljának, akkor én azt mondom tegye. Nem kapunk miatta annyisok gólt, h nagyon szemet szúró legyen. Ha egy kicsit jobban is passzolna, nem csak a romboláshoz értene, akkor még hasznosabb is lehetne.
Barça Igazolások 2006-07sub_bass írta:Kéne egy új topik, kb ilyen névvel: "Kit vegyünk balhátvédnek?"nagyon ráálltatok a témára!
Ha ez jót tesz Roni játékának és a csapat moráljának, akkor én azt mondom tegye. Nem kapunk miatta annyisok gólt, h nagyon szemet szúró legyen. Ha egy kicsit jobban is passzolna, nem csak a romboláshoz értene, akkor még hasznosabb is lehetne.Cheesus írta:Mottát én is elcserélném, csakhogy Roni nagy barátja... Sztem az edzőbá is azért rakosgatja be a csapatba.