Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-től 6ig Real meccs és utána gyakorolnánk Matyivalozsimiki írta:
holnap Ákosék és Kantyék tolják le lehetőleg 19 előtt a meccset, meg Matyiék is. Döntő mehetne 19 körül.
Hajrá!
parancsoljatok:ferninho írta:Ozsi, megkérhetnélek rá, hogy összegezd hogy áll a bajnokság így a vége előtt?
Ahogy a bronzmeccs is, köztünk és Matyiék köztvargaakos írta:Vasárnap este lesz.Lionel85 írta:Ma már lesz esély döntőre? Ha igen, szeretném látni.
Én benne vagyok, ha véletlenül Krisz nem jönne, akkor annyit fűznék hozzá hogy nem ígérte hogy ilyenkor jó lenne majd neki, de csekkoljuk ma a topicot végig és akkor tuti összehozhatjuk a partidot.Slither írta:Akkor próbáljuk meg összehoznia meccset 6-fél7 környékén?
Már csak Krisz hiányzik.
Addig egy gyors bemelegítés: http://www.haxball.com/?roomid=2ef44f0f ... 17735d5119levproff írta:Nekem ok, most itt leszek.Slither írta:Akkor próbáljuk meg összehoznia meccset 6-fél7 környékén?
Már csak Krisz hiányzik.
Nekem ok, most itt leszek.Slither írta:Akkor próbáljuk meg összehoznia meccset 6-fél7 környékén?
Már csak Krisz hiányzik.
Add meg a bankszámlaszámod, oda kapod a pénzt, házhoz meg küldje a kajátS.Agüero írta:Ma nekem nem igazán jó, úh nem tudok most biztosat mondani.
Most megyek mamikához megünnepelni engemet.![]()
![]()
Szóval lehet leszek este, de az is előfordulhat, h majd csak holnap tudjuk valamikor lejátszani a derbit.![]()
És ma jössz is azért?levproff írta:Mostantól kb. 7-8-ig.Slither írta:Na akkor mikor nyomjuk le? Lev, írj egy időpontot, amikor biztosan itt leszel.
Mostantól kb. 7-8-ig.Slither írta:Na akkor mikor nyomjuk le? Lev, írj egy időpontot, amikor biztosan itt leszel.
Én, mostantól vagyok. Szóval, tőlem lejátszhatjuk az este folyamán.lluisllach89 írta:Felőlem mehet. Slither ma a du-t preferálta, de a tegnapot ne hozd fel, 15-20 percet vártunk rád 3-an
Szóval Slith, Krisz? Vagytok?